вторник, 27 мая 2014 г.

Pohištvo za šole

Na pragu novega študijskega leta, in je čas, da razmislite o tem, kako opremiti delovnem mestu učenec v vaši družini.

Pohištvo mora biti okolju prijazne, ergonomska, udobno, trajno in varno, na njegove kakovosti je odvisno zdravje'jaz in zdravje učencev. Otrokovo telo je oblikujejo, mišično-skeletni sistem, ki se razvije hitro postane utrujen sedel nepremično na mizi. Da se zagotovi pravilno mesto, lahko uporabite pohištvo, ki je opremljena z vsemi funkcijami šolarja. V skladu z zdravniki, dobro organizirano delovno mesto bo pomagal popraviti odstopanja od norm, če obstaja, in neprijetno Mizo in stol, ki jim bo poslabša. To je razlog, zakaj design, pohištvo velikosti morajo ustrezati velikosti, masa in anatomije telesa. No, ko je pohištvo "raste" z otrokom, za to, da proizvajalci proizvajajo transformatorji - nastavljiv mize in stoli, ki bo omogočil otrokom, da pravilno držo, ko je igral in držo.

Potrebna višina mize je odvisna od rasti študenta. Tabela za mlajše učence rast 100-115 cm višina se 45-48 glej idealno bi bilo, pult, je treba na ravni prepone / solar plexus sedi. V tem primeru je razdalja od oči zvezek - potreba 30 videli, Če prosite vašega otroka, da položil komolca na mizo in pokaže pred njim, s pravo izbiro višino tabele, konico palca mora biti v višini oči. Velikost delovna površina mize je odvisna od starosti, individualne potrebe in interese otroka. Optimalna velikost steno za otroka - 60x120 kvadratnih glejte prosto mesto svoje noge pod mizo, rubež, ne sme biti manj kot h kvadratni glejte Orthopedists priporočamo za mlajše učence, da izberete pohištvo, ki je nagnjena površina in točke podporo za noge in boke.

Otrok raste, in z rastjo 120-150 cm vrhu tabele morajo že biti v višini 55-65 cm, iz naslovnici tabeli sedež, je treba 20-30 glej

Starejši študent lahko kupite normalno Desk višine 60-72 glejte Velikost tabele vrhovi v tem primeru se bo več - h kvadratnih glej Lahko izberete in comp'računalniško Mizo, tako da se en del je bil namenjen za delo na računalniku'računalnik, in drugo za pisanje. "Comp'računalnik" del tabele morajo imeti poseben Oddelek za spremljanje in sistemsko enoto, predal pod tipkovnico. In, seveda, tabela mora imeti predali, police in prostori, kjer lahko položite otroka potrebne stvari.

Stol naj ima zaobljene oblike, omejeno ali odstranljivi klopi in nastavljiv sedež in naslonjalo. Sedež mora biti prilagojena višina (40-55 cm) in naklon (do 5 stopinj do 15 stopinj naprej). Biti urejena in mora naslonjalo je kotom 30 stopinj od navpične, oddaljenost od sprednjega sedeža - 26-40 glej Optimalno velikost nasloni za roke: širina 5-7 cm, dolžina - ne manj kot 25 cm, višina nad sedež - 23-26 cm, razdalja med njimi je 35-50 glej

Izbira pohištva, vprašati o okoljskih čistočo in higieno materiali, potrdilo o skladnosti, možnost mokro čiščenje, anti-statični in anti-Alergija. In seveda, varnost - pohištvo ne sme imeti ostrih vogalov in steklenih površin.

Študijsko območje je bolje, da se izolirate od območja igre in spalnica police za knjige, zvezke in šolske potrebščine. Kot barve, izberite mehko, neatliekama in izginiti pozornost ton. Vzdušje na delovnem mestu naj bi pomirili in spodbujajo obnovo sile. Ne pozabite, Mizo mora biti dobro osvetljen z leve strani.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика