понедельник, 26 мая 2014 г.

Popravilo stanovanja na ključ, uradov, hiše, montažne hangars, kabine, prikolic, gradnja hiše, popravilo fasade, strehe, garaže, sendvič plošče,

Naše delo
  • Podjetje je dejanje
  • Akcija 1,
  • Sodelovanje na razstavi
  • Dobrodošli na seminar
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Akcija 1,

Naložbe, usmerjene naložbe za določeno obdobje kapitala v vseh njegovih pojavnih oblikah v različnih o'predmeti za doseganje individualnih ciljev vlagatelja.

Nepremičninski trg je bil stalno narašča. Vsako leto z'tam so nove igralce, nove projekte, nove o'predmeti. Enak trend se nadaljuje na komercialnem trgu nepremičnin, ki je danes najbolj privlačna za vlagatelje.

Trga kapitala, ki se je pojavila z akutno pomanjkanje poslovne nepremičnine. Skoraj vse segmente tega trga so v fazi rasti. To je razlog, zakaj obstaja povečanje naložb v nepremičninski sektor, kot najbolj donosno. Več in več vlagateljev vlaga v ustvarjanje multicamera o'predmeti ('Unije v isti stavbi, uradov, nakupovanje, zabava področjih).

Več in več podjetij vlaga in delaš gradnje'objekti za podjetja - trgovine, pisarne, industrijske in skladišča nepremičnine. Vendar, kljub mnogim napovedal projektov


Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика