суббота, 31 мая 2014 г.

Kako narediti stare stavbe nove arhitekturne videz?

Veliko ljudi se je v zadnjih letih ponavadi, če želite spremeniti videz vaše hiše: mogoče je zgrajena pred nekaj leti na standardni projekt, in zdaj prebivalci želijo, da bi z izgradnjo takega arhitekturne in umetniške slike, ki bi bilo blizu popolnosti. Praksa je pokazala, da spremenite videz fasade ni težko: ustvarite zgradbo, da bi imeli edinstveni pogled na samem začetku dela je potrebno, da se učijo od strokovnjakov o različnih arhitekturnih tehnike, ki so dokazano uspešne v ruskem trgu.



Na primer, eden od najbolj poceni in cenovno pomeni, spremembe namembnosti objektov je uporaba arhitekturne barve, ki je izražena v uporabo barv, različnih vrst in kombinacij. Zelo pogosto je taka uporaba gradoobrazujushchee organizaciji, kot da barva je eden od najmočnejših dejavnikov, ki vpliva na človekovo razpoloženje in čustveno, psihično in celo fizično ozadju.

Ne morete niti predstavljati, kako uporaba zunanji videz hiše svetlo in dobro izbrane barve, omogoča vam, da izstopite iz skobe dolgočasno in žalostno realnost in se prepustite širok in vesel, jadranje skozi življenje. Uporabite barve znanosti v prakso in Vam bo lahko prepričati, da je to "orodje", močno izboljša arhitekturno in umetniško izražanje.



Če želite vklopiti stavbe v veliki način, potem vam svetujemo, da bodite pozorni na vsak izmed elementov stavbe: je treba določiti, kateri deli se lahko pretvorijo s pomočjo sodobne dekorativne pomeni. Vendar je treba opozoriti, da na celotno obnovo objekta mora biti izvedeno v istem slogu in v skladu z enotno arhitekturno-umetniški ideji.



Načelo tukaj je treba: kruto in nesorazmerno elemente je treba zamenjati z bolj elegantno. Na primer, daleč od milosti kovin in dreves'lesene strukture, ki se uporabljajo za zunanje zasnova stavbe, se lahko nadomesti z bolj učinkovitimi in spektakularne kombinaciji z izboljšano strukturo risanje in večjo HC'snop s Splošnimi stilistika fasade.

Poleg tega moramo biti pozorni na dejstvo, da so vse vidne razmerja zgradbe, ki so bile vložene v več pravilna iz vidika arhitekturne harmonijo, obrazec: morda boste potrebovali nekaj, da konča stavbe (na primer, balkoni, na podstrešju in stolpi) ali celo nekaj svojih malih del za izvedbo. Na Splošno potrebujete, da bi dosegli učinek, da je stavba že bolj elegantno in zraka: zdaj je v modi.



Tekstura zunanje plošče lahko spremenite v bolj umetniško strani za spreminjanje topografije in barve. Uporabo sodobnih metod obdelave lahko dosežemo neverjetne rezultate. Mimogrede, izbor bolj učinkovito obverse plasti in način za njihovo obdelavo, nam omogoča, da zagotavljajo ne le nov estetski videz hiše, ampak tudi za zagotovitev dolge življenjske dobe njegove zunanje dele. Torej, gre za to in vam bo uspelo!


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика