четверг, 29 мая 2014 г.

O preprogo

Preproga proizvodnjo različnih tehnoloških metod. V skladu z njim, delež treh vrst te premaz udaril (NAP "glasno" na podlagi posebne igle), tkane (na podlagi vbod z lasasto površino) in taftana. O preprogo, ne zahteva posebne priprave in razmislek.






Najprej, izračun kvadratnih preprogo, ki bo potrebna za talne obloge. Na navidezne samoumevnosti (pomnožite dolžina širina) ni vse tako enostavno. Omenjena metoda se uporablja samo za pravico, škatle za prostore z "napačno" geometrija bo treba za izvajanje bolj zapletenih matematičnih operacij.

Preproga ni priporočljivo postaviti rit. Vendar če je potreba po tem je še na voljo, boste morali styling, tako da je celotna površina prostorov kup imel isto smer. Tako ni potrebno, da se pozabi na sliko pokrova, bi ga bilo ostanejo trdni, in robovi premaz mora biti strogo vzporedno s seboj prekrivajo za približno 7 centimetrov. O preprogo, v zvitkih se običajno opravi z napadom na 10 cm od vsakega koncu.

V bistvu uporabite dva načina polaganja talne obloge. So prilepili nad celotno površina, ali določen poseben substrat. Prva metoda se uporablja praviloma v velike sobe, in druga je, da okrepi izolacija in daje tla mehka. Če preproga strešnik je ohranil stabilno, da ne more biti zavarovana dodatne naprave. Zato v tem primeru se bo zmanjšalo stroške za namestitev.

Preden začnete o preprogo, morate pripraviti spol - align, zapiranje do razpok in razpok in temeljito očistiti. Za ta namen uporabite kiti in posebna orodja za brušenje.

Za vgradnje v zadnjem času je začel uporabljati postavljeno tla - neke vrste videza dnevnik. Z njihovo pomočjo je zelo priročno, če želite skriti različnimi komunikacijskimi orodji, kot so električna, telefonska številka in fiber-optic napeljave.

Če preprogo polaganje se izvaja v relativno majhen prostor, celotni površini ni mogoče prilepiti, ampak samo za krepitev sklepov in robovi prevleka je izdelana posebej trak. V velikih površinah, nasprotno, je smiselno, da se lepilo preprogo.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика