четверг, 29 мая 2014 г.

Dekoracija Windows

Oblika okna moderne hiše se lahko razdelimo v pravokotne in obokan Lancet izposojenih iz Gotske arhitekture, in krog in seznanjena Windows Bay in Windows. Vsak od teh Windows lahko urejene različno, glede na specifičnost, obliko, velikost in način odpiranja okenskih okvirjev.

Celo v istem oknu lahko urejena v različnih stil glede na splošno slog inter'soba v notranjosti in tudi iz sezone v sezono. Na primer, v poletnih mesecih, še posebej za zidanice in poletne hiše, ampak mesto apartmaji prav tako, Windows je običajno namenjen svetlobe bombažne tkanine. Poletje zavese ne zahtevajo kompleksne strukture: to je ponavadi tanke zračne zavese s svetlobo vzorec. Vendar je tudi med poletno sezono zbledi, tako poleti zavese bolje, da spremenite pogosto.

Je posebna oblika zavese, izdelane predvsem za zaščito pred soncem - je roll krpo, ki pri dvigovanju zviti v zvitek, in Rimske žaluzije, zlaganje v neke vrste harmonike na račun vstavi po določenem obdobju palice. In valjani in Rimske žaluzije so izdelani iz debel material in praktično funkcijo kot žaluzije kot učinkovito zaščito pred soncem.

Francoski zavese ali, kot se imenujejo "Marquis", tudi tja. Ampak to se zgodi zaradi sobana zavese na vrvi, ki se raztegne navpično v nastrojenie kuliski, Kot zavese dvig ponavadi samo pol in so lepo draped v vodoravni valovi. Narejene so iz tanke lahkega materiala in je dobro znano, za koncertne dvorane, in v nedavni preteklosti, "Marquis" so bili popularni in uradne institucije, in tudi v vrtcih.

Klasično različico zavese - kombinacija plošče različnih gostote tkanine, tanko in prozorno, zapiranje okna, in debela, težka tla, da je okvir okna na vsaki strani. Lahko, seveda, ustvarjanje in poenostavljena različica: visi samo pregleden tanka zavesa. V poletni zrak tkanine bo več na točki, ampak pozimi je lahko ustvarijo občutek hladu, tudi v topel prostor.


Oblika klasične zavese lahko zelo zapletena. Morda so pelmet - dekorativni element tkiva, ki pokriva kapi. V pelmet, v zameno, se lahko m'ki, mehko ali trdo. Prav tako je lahko izdelan iz tkanine v kontrastne barve ali teksture, okrašeni ob robu fringe ali pletenic.

V Swagga je ločen del lambrequin, kaj je polkrogu tkanine draped m'kaj gube.


Načini pritrditev zavese na kapi so tudi zelo raznoliki. Zelo priljubljen v sodobnih različicah zavese obročki - odprtine na vrhu zavese robovi kovine, skozi katerega je minilo cornice. Drugo je tudi pogost način vključuje obstoj zank in obroči, sešiti ali trakovi pritrjeni na zavese posnetki posnetki. In si lahko samo raztezajo tanke kovinski kapi v vrstnem redu, stand-up na vrhu zavese je morda najlažji način za pritrjevanje.

Zaključek zavese na robu bonitete, pletenic ali čipke daje slavnostno videz. Take zavese krasijo klasični, antični ali inter'delo v art Nouveau slog. In rogov nasprotju material ali material, zavese pomembne, na primer, v državi-inter'Yeri.

Če želite vklopiti zavesa s appliques. Če ste našli na Ozadje ali pohištva, tapetništvo, nato zavese bo pomagalo SV', da mora med'jer skupaj. Nič manj zanimiv učinek je mogoče doseči, če prozorno tanke očesa, ki visi nad gosto in težke zavese. Med risanjem na fino mrežo bo olajšava in gosto zaveso bo pridobilo o'em.

Gosto in težko zavese so narejene iz svile ali žameta treba oblog. Ščiti pred gori, pomaga obdržati v formi, skriva šivi na hrbtni strani. Podloga se lahko izbere v tonu osnovnega tkiva in lahko kontrastne barve, da ustvarite edinstven dekorativni učinek. Tanke, prosojne bombaž, tila ali avantgardni modeli očesa oblog ni potrebno.

In še en način, da visijo zavese spušča z modi tradicije Arabske Vzhodu. Celo dve stoletji nazaj, Evropi občudovali razkošno svile in velvets, in moda za to, včasih se odmikajo, nikoli ne izginejo popolnoma. In Vzhodne tradicije, okrasitev krpo pohištvo ujela in našla navijači v Evropske domove. Blazine in postelje nadstreški in odeje, prevleke za pohištvo in preproge, končno, - vsi novinci iz Vzhoda. Veliko število gub, ki so prosto teče v tkivih, je osnovno načelo, dekoracijo v tem stilu. Veliko število izvirne okraske in bogatih barv je tudi značilno podrobnost takega inter''erov.

Cornicena katerega pritrdite na zavese, preveč, je treba paziti, da. Veliko različnih v sodobnem trgu ponuja široko izbiro, ki bi morala biti izbrana cornice modeli zavese in Splošni slog položaja.

Slog cornice določite dodatki: nosilci, železni nosilci, obroči in nasveti. So zelo raznolike: piramida, baloni, puščice, listi, kače in tako naprej. Kot je raznoliko in materiale predvsem kovine, lesa in stekla.

Kovani in dreves'leseni napušči fit v inter'notranje zadeve v državi slogu, kar daje romantično razpoloženje. Vendar za zdaj priljubljena perilo zavese primeren model napušči v obliki perilo vrvi.

Za klasične inter'notranjost z bogato večplastno okno zastori treba kapni iz brona ali medenine z gilded nasveti v obliki levji glavi, puščice, ali stožci. Dodatki in nosilci v obliki bujnih barv ali njegove heraldične Lily bo odličen dodatek za njih.


Ultramoderan napušči uporabo najnovejše tehnologije in s'združevala široko konstruktivno priložnosti in različnih dviganje ali drsnimi mehanizmi z daljinskim upravljalnikom.

In tam je model, nasprotno, posnemajo antične kovane železne zavese palice, urejena, kot so počena od časa do časa podrobnosti iz slonove kosti ali starinsko bakra. Se harmonično dopolnjujejo starinsko inter'karieri.

Na Splošno, je izbira tkanine za zavese in njihovih modelov, kot tudi za nakup cornice in pribor za to, pomembno je, pam'ne pozabite, da območje zasedenih blago za oblazinjeno pohištvo je zelo pomembnih in zato napako v to izbiro lahko uniči harmonijo med'jer. Bolje je poslušati nasvete strokovne oblikovalec v tej zadevi.

Vir: salon. s

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика