вторник, 27 мая 2014 г.

Kdo je - Builder?

Graditelj - to pomeni, Stvarnika.
Poklic Builder je vedno obdan s posebno čast in pozornost.





Delo Builder na vse na vrste, ki prinaša veselje do ljudi in estetski užitek.


Odločilen značilnosti Builder je znanje, odgovornost, spodobnosti, skrbnosti in ljubezni za svoje delo.
Misli in ideje Graditelja, ki je vgrajena v izdelane hiše in zgradbe.
Graditelj mora storiti. Ne more živeti brez gradnje. Oblikovanje je njegova pesem, njegova molitev, njegovo delo je najlepše.

To bi moralo biti tako, zdaj pa res, da je ali kaj sproži naša realnost.
Gradbeništvo, storitve, zasvojen cel, tako imenovani srednji in zgornji razred družbi.

Navaden državljan Ukrajine popravila ne moti, ker so v večini, ali nimajo lastnega stanovanja, ali nima sredstev za popravila in gradnje, kot na primer, vidi samo s. Drugi, "srednji vodstveni delavci" in "top managerji", za dve razlogi, s katerimi se soočajo tem področju storitev. Nekdo, zahvaljujoč dejavnost: gradnja in popravila, trgovina, pisarna in t. d.in skoraj vse zaradi želje, da se razvijejo in izboljšajo svoje stanovanje, v zvezi z novo Veen udobje.

In tako je bilo povpraševanje, torej je nekdo imel, da zapolni prazen nišo, se imenuje - predlog. In zgodilo se je, da je predlog že presega povpraševanje. Tam je bila konkurenca med tiste, ki pomaga ali poskuša zagotoviti to storitev. Sodobno realnost, je prišlo do dveh večjih razredov ponudnikov storitev na področju gradnje in popravila. Glavna konkurenca med "moonlighters" in "gradbenih podjetij". Nisem zaman pogledal oba noge. Bolj boste razumeli, zakaj.

"Moonlighters" kot razred.


Lahko nekdo vprašal: kdo so to?, Od kod je prišel ti?. Jasno opredelitev te vrste poklica težko. Vendar je mogoče.

Sabachka ali sebasto v ZSSR je bil obliki sezonskega (začasno) ribištva. No, to je že uveljavljen poklic. Delal "moonlighters" večinoma v poletnih mesecih, v počitniški sezoni, ko so bili prosti v glavnem mestu svoje delo. Zdaj, skoraj enaka, vendar pa je pogoj za delo v glavnem mestu, ni nujno. "Sabachka" postal njihov glavni kraj dela. "Za denar in bi moral ostati doma", pravijo predstavniki trgovine.

Ampak, če prej, strokovno Zidar (dodiplomski, prejetih izkušnje visoke kategorije), ki deluje v nekaterih DCS (popravila in gradbena Oddelek), v času počitnic je šel do bližnjega, na primer fizika jedrski znanstvenik, pomoč za plačilo v zidane ograje. Zdaj je oseba, ki se odloči, da je za opravljanje zidarska dela, polaganje ploščic; gori mavčne plošče strukture; za opravljanje štukaterska in pleskarska dela, ni treba končati nekatere izobraževalne institucije, je dovolj, da verjamejo v lastne moči. Samo ta "shabashniki" radikalno razlikuje od lopate, in vse, kar on ve, kako: "postaviti strešnikov, opeke", "twist sadra, suho", "bris scaturro, bespeschanka".

"Shabashniki" (alias: kramp, Ilimsk, je oseba, ki nima stalnega izobraževanja, ki zagotavljajo storitve na področju gradnje in popravila denar, v svojem stopnje in s svojo standarde kakovosti. Stroške storitve "shabashniki" je odvisno od ambicije shabashniki, strokovnost nima nič opraviti s. Zakaj!?, Bo predmet predstavniki tega razreda. Tak teče besedne zveze, kot so: "Imam sedem ur na gradnjo... "," Jaz vedno delam to in nikoli padel... "," Sem zavite sadra kilometrov... "in tako, poskusite dati garancijo na svoje delo in da bi prepričali svoje visoke kakovosti. Denar (denar, dobiček, denarni) - glavni cilj shabashniki". S gojiti cilj - jih dobili iz dela. Pomanjkanje kakovosti je razložiti preprosto preveč: "atmostphere". V resnici, trenutno "shabashniki" to ni Graditelja, in po naključju dobil v tem sektorju, subjekti, v najboljšem primeru, nekdanji uslužbenec koli "gradbeno podjetje". On ni bil v skrbeh, da bi dobili specializirana izobraževanja v gradbeništvu. Znanje shabashniki" na podlagi izkušenj, v gradbena podjetja," zgodbe starešin (na primer "moonlighters", pa je že "sedem leto v gradnjo ") in" bo pathmustexist ".

Vidni znaki shabashniki".


1. Obrazec delovne obleke. Običajno gume čevlji, stari čevlji, stare hlače (obvezno umazana in raztrgana v mestih), kot stari pulover ali jakno (pogosto stvari iz pasivno). V poletnih samo stare hlače in gole trupa. Včasih je headdress (Panama ali baseball).

2. Orodje delo. Električna orodja so pogosto preprosto ne (željo, da prejme za račun stranke ali kot predujem). Če je, potem poceni proizvajalcev. Včasih so dobro znane blagovne znamke, vendar pa je to verjetno ukradeni čas dela v "gradbeno podjetje". Ročna orodja, v scanty količine, včasih prisotni: tračni meter, svinčnik, nož, majhno stopnjo. Želja, da bi ročno orodje, potrošni material in dal na stroške kupca, DC.

3. Varnost. Popolnoma odsotna. Podaljški so poškodovane, pogosto preprosto objavo v vtičnico. Kota poliranje, brez prevleke. Oder iz ničesar. Odsotnost enotnih in zaščito pomeni.

4. Kultura. V bistvu manjka. Prihajajo na delo, če želijo. Nego, če želijo. Nered na delovnem mestu: "tam so usposobljeni ljudje, in sem specialist" in na splošno "mešalnikih št. Slab vonj: od cigaret, ne za pranje nogavice, čevlje, oblačila, iz ostanke hrane iz zabojnikov za smeti vrečke, iz popravka mora padel in se udaril ali zamuditi. Neodgovorno že drugi "moonlighters" dela, materialov, konstrukcij, opreme: "kdo Nada, naj mu in straddled. Depresivno pogled, pogosto s mačka, zelo pogosto iz ob alkohola med delom.

5. Kakovosti. Minimum: "če mislijo, da je dovolj, da plačujejo nas, naj jim mislim, da imamo dovolj kakovostno delo". Stalna povezava slabe kakovosti materialov: Trajna povezava na svoje bogate izkušnje: "hidroizolacijo, mar ne?, In vedno smo bris" sestava raztopine ne: "in mi vedno dela in so bile pritožbe prejeto", konstruktivno mavčne plošče sistemi ne: "Imam sedem ur konfiguriranje tistega, ki ga naučiti ", " sem sedem let na stropu twist devet in ne mlahavo ", " devyatietazhnyj ", sestava raztopine, ki niso da:" mi smo vedno v čiščenje rešitev je dodano ", " ne bomo eni hiši Pescatori in ne spadajo proč.

6. Cena. Kot sem napisal, je glavni cilj je, da bi dobili več denarja z minimalno gibanja telo: "jaz sem strokovnjak, ki ne želijo, najem teden", "za denar in bi moral ostati doma". Moderno "shabashniki", v skladu s svojo filozofijo mora zaslužiti neto najmanj $ 1500 na mesec, medtem ko za delo na mesec za dva tedna, nekje od 10:00 do 15:00. Če "moonlighters", ki bo sposobno privabiti plačilo za enoto njegovo delo več, kot je bilo pričakovano, čas delovanja, so sorazmerno zmanjšana.

"Gradbeno podjetje" kot razred.


Moderno "gradbeno podjetje" gradbeništvo v samo ime. Spet obstajajo vprašanja, in kaj bi bilo treba gradbenega podjetja?

Sodobna "gradbeno podjetje" (alias: podjetje, organizacija, upravljanje) - pravna oseba, ki je pridobila licenco za določene vrste dela, za podjetni uradniki, ki zaposluje, na najboljše, nekaj pametnih inženirji, ki zagotavlja storitve na področju gradnje in popravila denarnih in nedenarnih denar. Strošek storitve je odvisen od tržne cene, ki pa narekujejo "moonlighters". Moderno "gradbeno podjetje, ki zaposluje delavce dveh vrst. Tiste, ki niste dobili audacity, da imenujemo "moonlighters", brez posebne izobrazbe, s skromno izkušnje v gradbeništvu: "hiša v hiši drsalci", "na dvorišču odprtino v wc je bil batonrouge". Najem, jih začasno in poceni. Druga vrsta je vse enako, "moonlighters", ki "gradbeno podjetje" hraniti trajno nezmožen, zaradi vse večjega apetita. So najeli začasno, vendar je nekoliko dražja. Nekaj gradbenih podjetij"velike, da jih imenujemo tudi gospodarstva, družbe, razvijalci, ki deluje na stalni osnovi. Za strokovnost se ne razlikujejo od "moonlighters", deluje predvsem na uro plačali, njihove ima vsaj nekaj stabilnosti. Vendar pa jih ne moti, da gredo sebasco, tako kot njihovi bratranci, "brez umetnikov" - "moonlighters". Na tej točki so se trudijo, da "cut Kush", wringing stopnje za nadomestilo za pomanjkljivosti v glavno delo. Nekatere izgledajo bolje kot ponavadi, moonlighters (delo v kombinezon, ki se izda o glavni vprašanji, z orodjem, sprejeti tam), vendar je to redko.

Vidni znaki "gradbeno podjetje".


1. Obrazec delovne obleke. Če je okrašena delavcev, kot tak pa je seveda na svoje prste, da računajo, obstaja nekaj kosov oblačil. Poceni jakno z hlače ali kombinezon, nizke kakovosti in baseball skp. Obutev podjetja redko preživel, ker je vedno Kersey škornji. Najel začasni delavci, oblečena kot "moonlighters".

2. Orodje delo. Prisotni profesionalno električno orodje, ročno, problem, delo, ničesar (kupiti za svoj račun delavcev, ki ne želijo, in jim redko). Najel začasnega dela ročna orodja ne zagotavljajo na vse. Obstajajo primeri, vendar bi stroški se odštejejo od plačo.

3. Varnost. Delno prisotni. Kot družba se zavezuje, da bo varnostni inženir. Toda v resnici, je skoraj vse, kar je enako kot, da "moonlighters". Podaljški so poškodovane, pogosto preprosto objavo v vtičnico. Kota poliranje, brez prevleke. Podmosti izpolnjujejo strokovne, obstajajo stopnice. Delna prisotnost kombinezon in zaščito sredstev (predvsem čelade, ker jih nosijo brez pasu).

4. Kultura. Bolje, kot "moonlighters", ampak spet, to velja za tiste enote, ki so opremljene nenehno. Prihod, z Delovno skupino. Skrbi, v skladu z Dela kodo in nato, če delovodja vidi, da, da. Nered na delovnem mestu so prav tako prisotni: "tam so usposobljeni ljudje, in sem specialist" in na splošno "mešalnikih ni" vendar reševanje handymen. Slab vonj je enak: od cigaret, ne za pranje nogavice, čevlje, oblačila, iz ostanke hrane iz zabojnikov za smeti vrečke, iz popravka mora padel in se udaril ali zamuditi. Enako neodgovorno odnos do že opravljeno delo, materiale, konstrukcijo, opremo: "kdo Nada, naj mu in straddled. Depresivno pogled, pogosto s mačka, redko iz ob alkohola med delom.

5. Kakovosti. V bistvu enak kot v moonlighters, ker so isti. Izjeme so, ko delovodja v skladu z GOST in DBN in zahteva njihovo spoštovanje do svojih podrejenih, ki jih potrebuje in pregledi, kot napuh delavcev "gradbena podjetja," je enako kot "moonlighters": "hidroizolacijo, mar ne?, In vedno smo bris" sestava raztopine, ki niso da:" vedno delo in so bile pritožbe prejeto ", konstruktivno mavčne plošče sistemov on:" imam sedem ur konfiguriranje tistega, ki ga naučiti ", " sem sedem let na stropu twist devet in ne mlahavo ", " devyatietazhnyj ", sestava raztopine, ki niso da:" mi smo vedno v čiščenje rešitev je dodano ", " ne bomo eni hiši Pescatori in ne spadajo proč.

6. Cena. Isto kot "moonlighters". Kot sem napisal, stroški storitev, je odvisno od tržnih cen, ki pa narekujejo "moonlighters". Zato, "gradbena podjetja prilagoditi glavni konkurenti - "moonlighters". Vendar pa obstajajo izjeme, nekatera podjetja menijo, elite in dvig stopnje dvakrat več, češ individualni pristop do strank.

Moderno "Graditelj":

  • ne pije, Graditelja mojstri dodeljenih

  • ne miruje, Graditelja čaka še orders

  • ne preklinja, Graditelja natančno opisuje, kaj se zgodi

  • ne kradejo, Graditelja dokaj distribuira material vrednost

  • ne leži, Graditelja daje svojo različico dogodkov


Na materiale, informacije in gradnja portal www. stroimdom. com. ua


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика