суббота, 31 мая 2014 г.

Stene linkrusta

Premaz za stene, imenovane linkrust izumil leta 1877 v Angliji proizvajalec Frederick Walton. Če želite pridobiti to kritje je žagovina mešati z laneno olje, vosek, kreda in drugih komponent, ki izhajajo dobil plastične mase, zadržati, potrebne za površino olajšave.

Pred kratkim, linkrust je narejen iz sintetičnih smol (včasih iz rastlinskih olj ali njihovih nadomestkov) z dodatkom polnil (les ter leseni in plutovinasti izdelki moke), pigmenti in mehčalce. Toda tudi danes mnogi proizvajalci, ki se tradicionalno uporabljajo samo naravne sestavine iz linkrusta.

Glavna prednost linkrusta, ki ga ima odličen teren (zaradi tega lahko nadomestijo štuka), tudi to je plastičnega materiala (se lahko uporablja za neravne površine), je odporno na toploto, ne zahteva veliko izkušenj pri namestitvi in kar je najbolj pomembno, je to okolju prijazen material. Ozadje iz linkrusta, imajo veliko življenje, lahko barva olja, barve, možno je, da se ohrani čistost stene. Močan dokaz, lepote in "življenjsko dobo" linkrusta je Buckinghamska Palača. Kaj je tam, da pokrivajo več kot sto let, je popolnoma ohranjen in izgleda super. To je postalo mogoče zaradi omenjene lastnosti materiala in redno slikarstvo in pranje.

Linkrust je zelo priljubljena po vsem svetu, je, ki se uporabljajo za dodelavo različnih namen in slogi med'notranje zadeve - iz Kraljeve palače vlak avtomobilov, in kabine. V našem času, v sodobni inter'Arah linkrust se uporablja za lepljenje stene, vgrajeno pohištvo, ustvarite dekorativni elementi na strop in stene. Zelo impresivno linkrusta izgleda v kuhinjo ali hodnik.

Material se izdeluje v zvitkih do dvanajst metrov in širina brez robov p'petsto, šeststo, sedem sto deklic'petsto milimetrov. Linkrust se izda z unpainted površino, ki je po nalepki in sušenje barve je emajl ali oljne barve želeni ton. Po sliki šivi med plošče, postane opazna, in linkrust videti celoto.

Lepljenje linkrusta

Namestitev linkrusta lahko izvede vsaka oseba, ki ve, kako za zdravljenje Ozadje. Najprej morate pripraviti površino za to predhodno odstraniti vse vtičnice, stikala, platbands, plinths. Ko to delo je končano, stene je očiščena od starega dodelavo materialov, popravilo ometa, shpatljujut vse brezna in razpoke v premaza na prvi ravni. Po polni sušenje površine RUB clean brušenje kože, nato dedust in pod zemljo.

Napolniti površina je posušeno za dva-tri dni in se uporabljajo konča semioil kiti. Po končani štukaterska dela, površina je suha, RUB clean brušenje kože, odpravo napak, sušeni stalno mesto in nato tleh. Pre-zemlja posušeni za več dni, in nato po tem, ko skupaj sušenje začeli lepljenje linkrusta.

Material je narežemo na tkanine potrebne velikosti slika tekmo. Pripravljeni listi linkrusta sesulo v zvitkih in potopimo v vročo vodo s temperaturo 50 do 60 stopinj C v p'pet do deset minut, in nato obravnava obraz-up dimnika na ravno površino. Odvečno vodo iz namoči listi se odstrani s krpo ali tkiva, platno linkrusta hrani v kup do velikosti'Aksana in krčenje za 8-10 ur. Kot pravilo, linkrust se pripravlja za lepljenje v večernih urah za eno noč, je postal m', ki je krčenje zjutraj in bil pripravljen, da gredo. Na etiketi pripravljene plošče linkrusta razpoke v sklepih med rezila niso oblikovani. V tem primeru, če držijo linkrust, ni dal, krčenje, po sušenju je mogoče razpoke med šivov. Robovi na namočeno in dal krčenje slike linkrusta so cut močno podlago nož na železnici ali jasno whittle v vrstico. Če linkrust je narejen na tkanine podlagi, ni nujno, da so mokre, in možno je, da se lepilo posuši.

Praviloma za oznako plošče linkrusta uporablja "Bustilat", perchlorovinyl lepilo ali lepilo iz škroba (ali moke) pasto z dodatkom joiner je lepilo. Strokovnjaki priporočajo lepljenje linkrusta v sobe, kjer temperatura ne pade pod + 15 stopinj C.

Da bi platno so lepljene točno, v vogalih sten namelennym kabel potegniti jasno navpično črto.

Pripravljene plošče linkrusta zamazanih lepilo, prepognite na pol, da bi lepilo, namočeno, starih od sedem do deset minut in jo prilepili, ko je lepilo se uporablja kot Ozadje, ali na steno. Prvi plošči kup strogo na utrjenih off line. V vogalih krpo linkrusta pridružite. Če želite blokirati kotu, materiala dal obrača proti kotu, pritrjevalni in šolanja v obliki, v nekaj dneh, do končne sušenje. Linkrust gladek in raven zelo previdno, da ni obliki gubic, gub in mehurčkov.

Te plošče prilepite skupnega, je potrebno paziti na kombinacijo risbe in kompakten ureditev platno za platno, ki je, da pritisnete na rob. V nekaterih primerih zgornji del linkrusta na čas krepjat na zid, s pomočjo dreves'lesene ograje na nohtih. Če delo ni opravljeno pravilno, spoji so nevidni.

Stene, papered z linkrusta, popolnoma izsušijo med p'pet do sedem dni, nato pa, če želite, jih lahko naslikal emajl ali oljne barve. Če po končni sušenje med listi pojavil majhne razpoke, lahko zaprt z uporabo semioil kiti. Po sušenju kiti RUB clean šmirgl papir, barve 1-2 krat barve iste barve.

Plinths in platbands so pribil, da barva linkrusta, in po polni sušenje barve, ki so nameščena stikala in vtičnice. Nujno je, da ne pozabite, da prve tri ali štiri dni prostor, pokrit s Ozadje, morajo biti zaščiteni pred prepih, vlago in prekomerno toploto.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика