суббота, 31 мая 2014 г.

Označevanje in pakiranje, plute obloge 2010-10-04 12:12:08

Gradnja in rekonstrukcija.

Označevanje in pakiranje, plute obloge
2010-10-04 12:12:08

Kot tla na cev je narejena iz naravnega materiala, ki zahtevajo ustrezno zdravljenje. Za shranjevanje ploščice morajo suhem, dobro prezračevanem prostoru.

Pred polaganjem treba odpreti paket in ohraniti v takšni obliki ne manj kot 24 urah.

polaganje plute


Če je relativna vlažnost zraka za dolgo časa presegel 65%, ploščice lahko izgubijo obliko in videz. V procesu polaganje talne temperature in lepilo mora biti vsaj 18 stopinj C.


Kljub vsem varnostnim, proizvodnje plute plošče vedno obstaja možnost, da se razlike v strukturi ali v senci. Zato pred začetkom namestitve, morate dobro razmisliti plošče pri dnevni svetlobi. S tem si lahko postavite ploščo tako, da razlike v strukturi ali v senci ni bilo očitno.

Površino, na kateri se prikaže tla, mora biti ravna, čista in popolnoma suhi, tako da lepilo je dobro izkoristiti. Pred ce obrišite tla z vlažno krpo ali odstranjevanje prahu s sesalnikom. Med delom v prostoru, je treba prah in umazanijo.

Plute ploščice se lahko namesti v obliki šahovnici z peremennym strukturo. Pred delovna skupina ploščice so položili na tla, izbiro ploščic naključno iz različne pakete, da se zagotovi dobro kombinacijo barv in vzorcev.

Če je potrebno, na vrstico rezano zamašek nož ali britev enostranska razor. Da se prepreči poškodbe cevi, prvi vzdolž reza naloži maske traku. Med žaganjem zaščito delovne površine s trdega kartona.

Polaganje talne obloge iz plute plošče. priporočljivo je začeti na sredini tal. Če želite to narediti v sredini sobe, je treba pripraviti centerline njene sredine, da preživijo dveh pravokotnih linij na strani stene, začenši od centra, za sklenitev pogodbe, ne lepljenju, ploščice in poskrbite, da je širina ploščice steno (po velikosti) več kot 5 videli, Če je potrebno, lahko pripravi dodatno črto, ki je vzporedna glavni eno.

Zagotoviti morate, da plošče pravico iti v obe smeri.

Plošče so lahko zložene druga na drugo, ali s podaljškom.

Razdalja od zidu do ploščo ne sme biti manjši od 34 mm za možno širitev ploščah.

Plošča naj se dajo na posebno lepilo za cev. Pred uporabo lepila naj preberite proizvajalčeva navodila za določitev zneska lepilo zahteva, in čas, ki je potreben za trajno vez.

Lepilo se nanese na obeh površinah: na tla in strešnik - zarezo trowel ali valji.

Tla je prilepljeno ne manj kot 10-20 minut po uporabi lepilo, odvisno od značilnosti lepljene površine, zunanje pogoje in število lepilo širjenje. Na tleh lepilo se uporablja enakomerno področjih (3-4 m2).

Začeli položijo ploščice iz prostorov ob izbrani vrstici sestavljen. Priporočljivo je, da se takoj odstrani sledi lepila, ki je dobil na sprednji strani ploščice.

Za kakovostno lepljenje tesen dovolj sile, da s pritiskom na strešnik po površini v času polaganja. Priporočljivo je, da uporabite gumijastim kladivom, da prstorm ploščice na obodu. Lahko takoj go-namesti ploščice.

Ploščice so lepljene konec-do-konca do drugega, brez vrzeli. Ker lepilo je takojšnjo objavo, ne morejo premakniti ploščice, potem ko je potisnil na tla.

Zato je priporočljivo, da namestite ploščice tako natančno, kot je mogoče.

Če polje ni pravilno nameščena, se je potrebno, da jo sprejmejo. Ta kraj je očiščena iz ostankov ploščico, uporabiti novo plast lepila, da se posuši. Šele po tem lahko nastavite nov strešnik.

Naj pusti vrzel 3-4 mm vzdolž stene nadomestilo za morebitno širitev materiala.
Če se dajejo samo naravne plute brez laka, je potrebno, da se naloži na vsaj 3 plasti lak.

Pluta, tla ne smejo biti kakor koli tlak v 24 urah in je ni mogoče očistiti v roku 48 ur.

Prostor mora biti dobro prezračevan, tako med in po polaganju parketa.

Polaganje parketa plošče je potekalo s pomočjo konvencionalnih plošč. Plute plošče, s PVC podloga, so prilepili na ravno, snejina pritličju.

Na plute plošče, pokriti z lak, ne delujejo etilni alkohol, ocetna kislina, topil, kot so benzen, trichlorethane. Vendar, ploščice so uničeni pod vplivom alkalno.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика