среда, 28 мая 2014 г.

Kako ODSTRANITI glive iz kleti?

Kako ODSTRANITI glive iz kleti?

0%
187 09.03.2012

Vlažnost v kleti je Lahko resna grožnja za Vso Hišo. Vlažnost povzroča razvoj plesni in plesni, slabi strukturi Stavbe, uničevanje mavca in ima negativen Vpliv na zdravje ljudi.


Visoke Ravni podtalnice, stalno poplave in pomanjkanje prezračevanje, cena le nekatere od vzrokov vlage v kleti.

Čisto in suho steno.


Eden izmed glavnih problemov, s vlažnost v kleti, cena Pojav plesni in plesni na stenah. Na žalost, pomanjkanje SMT lise, ki se pojavijo, KER so njihovi pratesti Lahko kažejo micelij rast v steno. To je, da proizvajajo za slabitev zgradb in predstavlja grožnjo za zdravje ljudi. Za pozbutisya težave z razmnoževanje glive, ki ga je treba uporabljati, funk. Te tako imenovane rustovki anti glive. So značilni dobro precauci Vlastnosti podlagi. Ti rustovki NE Samo bale, vendar se prepreči ponovni pojav glive. To bi nanot trikrat, Želeno semena. Naj lepo infused v pore mavca, betona in poslana trosi glive.


V kleti z visoko stopnjo vlažnosti ni mogoče uporabiti mavca. Ker JE vpija vlago. Morate uporabiti spaclub na cementni Osnovi. Pred kiti za ročaj steno protiglivično sprožilni, in če je potrebno, dodajte jo v kiti. Da bo učinkovito zaščito proti razvoj micelij v steno.

Po odstranitvi plesni in plesni mora površno zahlt iz re vlage. To zahteva sarounova površine akrilni premaz. Ona bi steno nepremočljiva, preprečuje pojav glivic in razpokane površine.

Tla pod posebnim nadzorom.


Vlaga Lahko tudi PRONET skozi tla v kleti. To zahteva njeno gdresource, in sicer, da uporablja hidroizolacijo bitumen mastic na traku. Pred njegovo uporabo, ki jo želite s površino, da bi ODSTRANILI maščobo, madeže in koroziji izdelkov. Nanot treba dvakrat s čopičem ali valjem. Ona mora imeti Značilna dobro nosilnost. Da je, ne bi smelo biti zasnovan posebej za seks. ČE nimate kravato, nato pa preberite Naslednji članek o tem, Kako Izvesti screed s hidroizolacijo.

Kleti - Kot zahlte od vlage?

Hiša na obrobju Kijevu, ki je bila zgrajena v trakta leta, je bil vstavlena za prodajo. Ker je le Dobro "konzervirano", yo, enkrat kupila.

Kot zahlt kleti iz poplave?

Drenažni sistem je Zelo učinkovit boj proti poplavljanja kleti. Ale v primeru, ko drenažni sistem je opravljal UČINKOVITO.

Gradnjo Hiše. Kleti - da ali ne?

To Vprašanje je Veliko, ki določa Kuzma pred gradnjo Hiše. Mnogi, ki izraža mnenje, Da je "na veter" vot denar, in Drugi NE morejo uavt Kuzma...


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика