суббота, 31 мая 2014 г.

Klet

Namen kleti

Znano nam je beseda "skp" prihaja iz italijanske "zoccolo", kar pomeni, spodnji del stavbe, ki se nahaja v kleti. Z drugimi besedami, to je nadaljevanje Foundation, ki se dviga nad zemljo od 50-70 cm. Torej, osnova hiše je prehod steno od ustanovitve do zunanje stene stavbe.

Glavni namen Fundacije znanja je ustvarjanje pregrado proti vdor vetra in vlage v zgradbi. Tako base hiše ne ščiti le Temelj, od vlage in hladno, ampak v veliki meri določa arhitekturno rešitev objekta in vpliva na celoten vtis iz hiše. Zato je menila, da stavbe izgleda bolj učinkovit, če je vgrajen visoko socle. V njeni odsotnosti, ali ustvarjanje nizke osnove strukture izgleda bolj alapaha.

Naprava skp hiša

Če je stavba ima klet, ki je osnova za hišo, v tem primeru igra vlogo ščiti in brani svoje stenski element. Če v hiši tla so razporejeni na terenu, skp bo potrebno ohranjanje steno, raziskujejo sami tlak polnjenja in stres, ki pride iz stranske stene. Predpostavlja se, da je najnižja višina osnove Fundacije ne sme biti manjša od 50 cm, ali v hiše s pritličjem višina bi morala biti na ravni 1, 5 - 2 metrov.

Ko je naprava skp hiša obvezna', morate ustvariti poseben luknje, ki bo zagotoviti prezračevanje kleti ali pod zemljo. Če želite to narediti, Temelj, osnova, da lukenj (o njem), in zaščititi svoje neto. Luknje mora biti vsaj 15 cm od tal površine. Približno njihovo lokacijo se določi razmerje: 1 hole 3 metrov Fundacije. Med zmrzali, tako odprtine morajo biti zaprta.

Med stolpičasti noge konstrukcij, svetlobo, tip, na primer, na verandi, teras, terase, hlevov, kleti, ni mogoče ustvariti, ker tam bo še vedno stalno zračenje, da bo zmanjšanje vlažnosti v podzemlje.

Vrste socles dom

Glede na zunanje stene je mogoče dodeliti naslednje vrste podlag: bivanje-dal, da so in so v eni ravnini s steno. Potopu navzdol pogled skp je najbolj pogosta. To je bolj zaščiteno pred dežjem, mehanske poškodbe, in omogoča hitrejše odtekanje vode iz stene, kot taka osnova je globlje od stene.

Potopu navzdol na spodnji strani hiše je ustvaril z tanjši, zato so manj gradbenih materialov. Ta vrsta znanja hiše ne potrebujejo slive in izgleda zelo estetsko. Dobro, ustanovljene in delujejo znanja, ki je sedaj tudi precej pogosta.

Ampak Temelj znanja, ki so vgrajeni na isto raven s steno, gradbeniki, da ustvarite na splošno ne priporoča. Stojalo'to je posledica dejstva, da potem hidroizolacijo tal bodo odprti in dovzetni za zunanje dejavnike. Da in hidroizolacijo se bodo zavedali, da izgleda grdo.

Material znanja hiše

Kot je poudaril, osnove od hiša neposredno sodeluje pri oblikovanju zunanjega videza objekta. Zato je pri izbiri gradiva za osnovne hiše, ki jo želite zgraditi na material in teksturo stene stavbe. Tudi za zvočnik skp bi morala dati prednost materialov, ki ne potrebujejo predelavo, poleg tega imajo visoko trdnost. S to vlogo dobro rdeče opeke, betona in naravnega kamna.

V socle je narejena iz opeke bo videti dobro, če stene stavbe, ustvarjene iz gladkega materiala. V kleti te hiše lahko revet z betonske plošče ali kamna. Če stene hiše, ustvarjeno iz opeke, običajno uporabo te vrste plinth. Prvi tip je uporaba betonske Temelje bloki, obložene lepa ploščice iz naravnega kamna. Druga vrsta skp je, da uporabite obrnjen trdna opeka blagovno znamko 50 MDE. In tretja vrsta je konkreten plinth.

Osnove hiše bo izpostavljen atmosferskih padavin, tal, vlage, zamrzovanje in odtajevanje, tako da boste morali izbrati material, za katerega je značilna povečana lastnosti uporabnost, trajnost in odpornost proti zmrzali. Najbolj trpežne vseh vrst osnove se osnove iz armiranega betona.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика