вторник, 27 мая 2014 г.

Otroška soba: združiti incongruous

Vsi smo bolj ali manj pozna otroka, je psihologija. Splošno je sprejeto, da je za normalen razvoj in normalne odnose v sedmih' * otroci potrebujejo svoje stanovanjskih območjih, kjer utrujeni od vsakodnevnih izkušenj, ki so jih otrok lahko "meditacija" s čutiti pero v svojo roko, risanje svoja čustva v obliki veselo pošasti na Ozadje, ga s takšno ljubezen'Yu pobral v ne najcenejši trgovini, ali pokopan v zvezek, pisati svoj prvi verz všeč Ginny, ni razmišljal o tem, kaj je v ozadju lahko tiho veseli, miren mati.

In zagotovo sin in hči bi morala imeti ločene sobe, sicer neizogibno zamere in maščevanja. Vse to je res. Kaj pa, če življenjski prostor ne omogoča, da bi rešili to vprašanje tako preprost in, navsezadnje, različnih starosti in spola otrok, ki so v isti sobi.... Tako, recimo, poskusite združiti nezdružljivo.

Če je mogoče, navedite prednost in dati otroku, ki je največji v stanovanju soba. In takoj ga razdelite v dve osebni pas za dekleta in za fante. Najbolj racionalno, lahko ločena območja z omare: to je lahko eden široko polico ali dve omarah, ki je sestavljena na koncih in napotila v nasprotni smeri. Bolj radikalen način je postavitev predelne stene iz gips kartonske. Eno glavnih načel ureditev vrtec - funkcionalnost. Vendar, prosim, ne pozabite, da koncept funkcionalnosti za odrasle in za otroke razlikuje. Za nas glavna stvar je, udobje za otroka - obresti. Kaj pomeni, na primer, v funkcionalnost kavč, na katerem je nemogoče, da bi skok ali kick njene noge, in lahko samo sedi ali leži v določen položaj. Ulov je razlika? Teči, skakati, lahko wriggle skupaj, po možnosti brez dotika vseh koncev pohištvo... Če je velikost prostora, dovoli, da se razlikuje že razdeljena ozemlju, delo, igro in za spanje - da je v redu. Ali je potrebno, da določite, kaj posteljo, mizo, omaro v vsak otrok mora imeti svoje? Za otroke iste starosti, lahko uporabite dve'postelj, vendar še vedno ni zaželeno. Vse pohištvo mora biti vzdržljiv, lahek, ne množično in, seveda, je trajnostna. Ne pozabite, viseče police, stojala s predali, itd.,





Na Splošno držijo minimalism in.... no slog. Ali bolje - eklektična mešanica, raznolikosti itd., Ker otrok, predvsem mladostnikov, ki doživljajo okolje, eksperiment, ki se nenehno premika, spreminja. Za te namene lahko najdete pohištvo na kolesih.

Kot premaz za otroška soba je bolj primeren linolej z izoliranimi znanja. Lahko uporabite in preprogo tleh, ampak vedno kratek in enostaven za pranje. Kot za končno obdelavo sten, drago Ozadje - ni najboljša rešitev, ker potem ko bodo pokriti ali otročje čačke, ali prekriti s plakati in slike. Barvno shemo prostora, je bolje, da se pogovorite z otroki, če njihovi starosti, oziroma, da ostanejo v mehko, pomirjujočih barvah. Ampak, da sledite klasičnih ločitev prostorov na modro za fante in roza za deklice, najbrž ni vredno.

Za osvetlitev otroška soba izbrane svetilke z mirno, enakomerno porazdelitev svetlobe. Obvezna'nujno lokalne razsvetljave za vsako posteljo, in, seveda, desktop / igralnih mestih. Zanimivo je, da uporabite transformable svetilke, otroke, ki so nenehno iščejo nove in statično stanje lahko dobijo dolgčas. S pravilno izbrano razsvetljavo še vedno lahko pojasni razdelitev prostora na lokaciji, ki je ločena za vsakega otroka.

Sanje, ustvarjanje, in kar je najpomembnejše - da komunicirajo več z otroki, vidijo svet skozi svoje oči, in nato vrata vrtca nikoli pred vami ne bo zaprt.

Marina Gurova

Vir: IDH. SL - interior design'jer

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика