пятница, 30 мая 2014 г.

Bio-wc - sodobna rešitev dati

V naših dneh, številni lastniki poletne rezidence in države hiš izbirati v korist stranišča. Strokovnjaki, ki so vključeni v varstvo okolja in okoljskih problemov, pogosto imenovan kot stranišča prihodnje tehnologije. Stranišča so priljubljena za različne vrste množične dogodke: glasbeni koncerti, javne nagovore in t. d. Če ste že utrujeni od dolgočasno videz, značilen za večino koči, stranišča, ki pogosto ne izpolnjujejo niti minimalnih sanitarnih standardov, je čas, da razmislite o recikliranju "antediluvian", lesene kabine in končno začne, da uživajo ugodnosti, ki jih civilizacije. Ekološko čiščenje wc, ki je ponosen naslov wc, ga lahko preprosto namestite na katerokoli parcelo.

Glede na način obdelave odpadkov oddajajo električne, kemične in šote kompost stranišča. Zadnja možnost je najbolj čisto iz okoljskega vidika. V celoti ustreza predpono "bio",. Načelo delovanja ta naprava temelji na obdelavi odpadkov s pomočjo mešanice šote, v nekaterih glasnost dal na dnu fotoaparata. Deset litrov tekočine, potrebne za 1 kilogram tako mix. V peat kompost wc noben sistem, rdečica. Po vsaki uporabi mešanico enakomerno raztresene razpršilnik, ki je povezano z ročno kolo.

Po interakcije šote mešanice odpadkov, polizdelkov kompost. To je treba imeti v kompost kup. Tam je nadaljnje zorenje komposta, ki se lahko uporablja kot gnojilo na dacha. Torej, rezultat šote wc postane razgradnja sestavin odpadkov, neškodljiv za okolje. Velik delež tekočih izhlapevanje skozi prezračevanje gre v ozračje, medtem ko tekoči ostanki (iz komposta ju loči posebno particijo) lahko pride do namenske zmogljivosti ali za odvajanje neposredno v tla. Nameščanje toaletnih je povsem sprejemljivo, kot na prostem (ne le v podrobnostih, vendar se naprava ima dovolj moči in stabilnosti, da vplivom nizke temperature), in v hiši. V drugem primeru je potrebno, da prosite prodajalca, dobavljeno z wc odzračevalne cevi. Prednosti kurilnih naprav na šoto ali kompost stranišča, ki je brez neprijetnega vonja in potreba za odlaganje odpadkov. Poleg tega wc ne zahtevajo pogosto praznjenje. Peat wc je mogoče kupiti za znesek, ki je od 4 do 10 tisoč rubljev.

Že iz naslova kemični wc je mogoče oceniti na tehnologije obdelave odpadkov s pomočjo posebne kemične peleti ali tekočin, ki ne zamrzne pri nizkih temperaturah. Izbrane kemijske sestave morajo biti pri razgradnji odpadkov, da se uniči neprijetne vonjave in boju z mikrobi. Glavna prednost je učinkovitost. Na enega litra prostornine dnu rezervoarja se porabi le približno pet mililitrih tekoče dezinfekcijsko. Sestava wc sta dva rezervoarja, med seboj povezani. V zgornjem rezervoar nalijemo vode, namenjene za izpiranje odpadkov. Nižje tank, ki je namenjen za fekalije, opremljena s tesnilnimi ventil, ki ne prenese vonja in tekočine. Ločeno sodobni modeli so opremljeni z indikatorjem, ki opozarja, da lastniki o tem, kako napolni tank.

Po polnjenju rezervoarja na dnu se odklopi od zgoraj, in nato prelijemo vsebino v kraj, določen za ravnanje. Seveda pa se neizogibno zastavlja vprašanje: "kje najti takšno mesto? " Kljub relativno nedolžnosti nekatere rešitve kemija je kemija. Z veliko verjetnostjo je mogoče neke vrste "časovna bomba". Seveda, odpadkov kemičnih stranišč ne sme uporabljati kot kompost. Zato, kemičnih varianta "brez prodaje" na uvrstitev polno Bitolya, kot v končni snovi, proizvedene z bakterijami, ne, je popolnoma brez nevarnosti za okolje.

V drugi kemičnih stranišč zelo priročno. Nekateri proizvajalci ponujajo za preparati za čiščenje, ki vsebujejo mikroorganizmov in škodljivih kemikalij in nečistot domnevno manjkajoče. Nedvomne prednosti kemična stranišča so: neodvisnost, učinkovitost pretoka kemična sestava, lahka teža, prenosljivost design. Kemična stranišča v naši državi se v 3-6 tisoč rubljev.

Čiščenje mikroorganizmi uporabljajo v prostem stranišča. Kot moč mikroorganizmi uporabite ostanke hrane. So recikliranje odpadkov v kompost, odstranjevanje vonjav. Ti stranišča so včasih imenovani bakteriološke. Ne moremo reči, da je to zmes lahko zavijete tudi najbolj običajno miruje dacha wc. Moramo le, da izpolnite kanalizacije jamo zmešamo z mikroorganizmi. Vsaj, bakterije se bodo odpravili neprijeten vonj.

Električni wc v to, kar izgleda kot tradicionalni stranišča. Njihova uporaba je primerna, kadar obstaja možnost priključitve na električno energijo, ki je potrebna za prezračevanje in kompresor. Načelo delovanja električni wc temelji na ločevanje trdnih odpadkov iz tekoče. Za ta tank je razdeljen na 2 dela. Za odstranjevanje tekoče blato v odtok ali kanalizacijo) uporablja posebno cev, in trdni odpadki, ki ostanejo v posodi so sušenje kompresor. Za električni wc potrebno prezračevanje. Njegovo izvajanje je možno skozi streho ali steno. V naših dneh, električni wc, izdelan v 12 državah. Model, ki so značilni za eno načelo, med seboj razlikujejo v oblikovanje in ceno. Povprečni stroški takega wc giblje od 25,000 na 40.000 rubljev. To je visoka cena, ki je eden od glavnih slabosti električni wc.

Z izbiro enega od naslednjih vrst stranišča, ki bi morala razmišljati o prostornina rezervoarja. Tukaj boste morali izhajati iz števila ljudi, uporabo stranišča. Tank, ki ima obseg približno 12 litrov, za približno trideset uporabo stranišča pravilno, in cisterno s prostornino približno dvajset litrov - do 50-krat. Ta tank je 3-4 uporabnik se napolni v približno enem tednu. Pogosto proizvajalci označujejo čas, v katerem tank je napolnjena (za eno osebo ali družino, ki vključuje določeno število oseb). Peat stranišča so napolnjene veliko počasneje, kot kemični in električni.

Se mora odločiti, kaj teža lahko enostavno selitev v kompost. Po polnjenju rezervoarja postane veliko težje. Tank, ki ima prostornino 20 litrov, tehta približno 23 kg, in zaključil 12-litrsko cisterno - 14 kg. Odločite se, kako visoka bo najbolj primerna za vas,. Visok ljudi ni priporočljivo kupiti model, višine manj kot trideset centimetrov in otrok ne bo mogel uporabljati "wc" nad štirideset centimetrov. Ob spoznajo predstavljen material, lahko varno iti v trgovino kupiti optimalni model wc za vašo kočo ali država hiši.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика