суббота, 31 мая 2014 г.

Izgradnja, kopalnica, 2010-10-26 09:55:08

Gradnja in rekonstrukcija.

Izgradnja, kopalnica
2010-10-26 09:55:08

Izgleda, kopalnico vaših sanj? Morda je bil ustanovljen Evropski PVC biti več naravne svetlobe, mogoče pa je v etničnih slog. Možnosti so številne, večinoma vsi nakup kopalne kadi, tuši, pipe. Vsi deli med'notranjost vsako kopalnico.

Če Windows ponuja številne, kadi in tuš kabine - v še večji. Izbira je tako velik, da ga je mogoče zamenjati, tudi strokovni. Nekaj nasveti vam bo pomagal najti pravo rešitev.

Velikost je pomembna
Če je vaša kopalnica je majhna in bolj kot prostor za skladiščenje, potem je bolje, da namestite tuš kabino. To je kompakten, enostaven in ne bo veliko prostora. Pogosto, namesto tuš, lahko samo zmanjšanje del sobe. Za primer, da stene nepremočljiva, namestite odtoka v tla, dal particijo. Na primer, nihajna vrata ali drsna design. Tak surogat kabine udobno in ne zavzamejo veliko prostora.

Povpraševanje in kotna tuš, ki rezervirajo vsaj odpri. Steklenih predelnih sten so tudi valovita, ki vam omogoča, da ustvarite prijetno vzdušje. Izbirni steklo lahko biti prozorni ali ne da tona.

SL: kakšna bi morala biti?
Izbira kopel, odloči takoj, kaj je pomembno za vas. Na primer, upoštevajte vse najnovejše mode, ki sem ljubezen, modni oblikovalec. Nato lahko, da so elite železa kopel, ki vas bo spomnil razkošje življenja, recimo, francoski vladarji. Poleg tega litega železa ohranja toploto, no, ne bo vam žal nakup, če vam je všeč, da se glasi v kopalnici ali sanje.

Jeklene konstrukcije lažje, saj je hrup, ko klicanje vode. Vendar to ne preprečuje jeklene kopeli v povpraševanju na trgu. So enostavne za namestitev, precej poceni.

Akril kopeli lahko služijo vas, vaše otroke in tudi vnuke. So trpežne in lepa. Seveda, akril kopeli so veliko, vendar, če želite, da bi dobili dobro stvar, potem ne shrani.

Slabe hidroizolacije?
To se dogaja tudi, da kopalnico ima slabe hidroizolacije. Nato je potrebno dati tuš pladenj z Avtonomnimi korito. Najboljši nakup emajlirano litoželezna ponev, še posebej, kot stanejo malo. Njihova slabost je, da velik vpliv bo preprosto zlomijo.

Lahko kupite žigosan jekla palete. Za dvigala ali jih premaknite od kraja do kraja zelo preprosto, gre za svetlobo. In cena je manj, še posebej tistih, ki v proračun ne omogoča, da preživijo vrtoglavih zneskov za popravila ali okras v kopalnici. Vendar jekla palete bo oviral, vam in vaši sosedje, so zelo glasni. Če v hiši so majhne otroke, hrup, vode, čeprav lahko zbudiš. Tudi tanke jeklene hitro segreje, ki včasih povzroča nelagodje.

Lahko kupite in palet iz marmorja drobtine, in akril na pladnjih. Vendar je cena višja, tako da ta pridobitev privoščiti, da ne vsi.

Če boste upoštevali vse nasvete, ki jih lahko naredite kopalnica je lepa in funkcionalna. In prečiščevanje vode, ki vam bo prinesla le užitek.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика