вторник, 27 мая 2014 г.

Popravilo creaking tla s svojimi rokami

Če škripa na tla, da bi vas pripeljala do izčrpanosti in ste pripravljeni storiti vse, da bi dobili znebiti, potem prva stvar, ki jo morate storiti je, da se pomiri in poskusite ugotoviti naravo squeak.




Pravzaprav creaking tal, ki lahko nastane zaradi posebnih razlogov. Prvi od njih pomanjkanje kakovosti polaganja tal. Drug pomemben razlog je pogojih. Tretji zunanji dejavniki, med katerimi je tudi vlažnost v prostoru in drugih.

Da bi določili, kraj izvora squeak je natančno okoli tla v prostorih, vriska in ugotovite, kje plošče proizvajajo gibanja.

Prva stvar, ki jo storite, ko določen kraj izvora squeak - vizualno preglejte pritrditev na tla, njena gostota. Če je gostota je dovolj, ročno krepitev enakosti žeblji in vijaki. Vijak v in kladivo v žeblji in vijaki morajo kota, s tem dosegla najvišjo veznih elementov enakosti. Ko montirate deske, morajo biti naložen z nekaj težkega, za bolj temeljito pritrdilni.

Če je glasnost malih squeaks, lahko samo zaprete deske RUB proti drugemu. Za mazanje sklepov velik grafit, kar je razlog, da v prahu in Talkov v prahu. "Scatter " in jih skupaj sklepih, se prepričajte, prahu, ki je padel v prepad med deske, začepiti (skozi časopis ali krpo), nato pa opazili ostanke. Squeak naj izginejo.

 

Če je vzrok neprijetnega hrupa postala velik razkorak nastala med tramovi in tleh, ki so zaradi naravnih krčenje lesene gradbene elemente, ki se prekrivajo, v tem primeru pred praskami mogoče odpraviti z namestitvijo dodatne leseni trakovi med dotika površine, ki bo zapolnila ves prostor, ki bo ustavil promet elementov, s čimer se odpravlja squeaking.

Če se zgodi, da gredo (swing) lokalne akcijske skupine, nato jaz bi predlagal, da bi analiza tal v kraju izobraževanja zacvilila, in nato ponovno naredili. Ali vrtanje tehnološki luknjo v istem kraju. Da zapolni prostor s peno, nato luknjo, da kiti, brušen in pobarvane.

Če vaše talne plošče v operacije so krekirana, do take pogojem, da so crack, to je lahko ali pa skrbno zamenjajte poškodovane plošče na novo, ali kiti razpoke. Če puttying mogoče uporabiti posebne tesnilne mase, ki so vsi vodilni proizvajalci. Fundacija sredstva leži lesnih sekancev, ki v določenih razmerjih mešati z barvo in lakom izdelkov. Obstaja način, da bi denar z rokami v domu: da lesnih sekancev, v mešanici z barvo, lakom v razmerju 4:1:1, in vse doma tesnilnih mas, je pripravljen - lahko priključite razpoke. Pri zamenjavi delno gnile deske, prav tako se prepričajte, da preverite naslednjo Ploščo, če je potrebno, zamenjajte in njihove.

Kot smo videli, je postopek odpravljanja hrupa ni tako zapletena, da lahko to storite na lastno in z rokami, doma, brez vključevanja mojstri in zato pomemben finančni odhodki.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика