среда, 28 мая 2014 г.

Izolacija Fundacija z rokami.

Izolacija Fundacija z rokami.

0%
148 09.03.2012

Za toplotno izolacijo Temelj potrebujete za uporabo ekstrudiranega polistirena. Njegov v primerjavi s konvencionalnimi polstra.com lahko se uporabljajo v območjih, kjer je visoka Raven podzemnih voda. Saj NE izgubijo svojih toplote salouch lastnosti, kadar so mokre. Pred izolacijo Foundation potrebno yo gdresource, Nato začnite izolacijo. V ekstrudiranega polistirena plošče so pritrjene na površinah s pomočjo bitumen - gume tesnilne mase. Pravokotne kup šah v redu.

Za rezanje polistirena najbolje, da uporabite hacksaws. ČE Ni na voljo, lahko uporabite montažno nož.

Po prchal pastrol ploščo na površino, je potrebno, da se jim, da se posuši. In nato nadaljujte, da o lepljenje jih s folijo (zaslon). Ona polistirena varstvo pred glodavci in Delno iz mehanske nakladanje.

Le tako možnost, Kot da ne uporabljajo folijo. Vendar to zahteva zahlt polistirena ekspandirane gline. Služila bo Kot Dodatni grelec in bo amortizat VSE mehanske nakladanje.

Lahko uporabite NE Samo ekstrudiranega polistirena, vendar redno (če je nepremičnina v pmang tleh ali podzemne vode na Ravni pod 1 m v klet). In njihova debelina naj izbiranje 6-8 glej

Izolacija Foundation.

Čeprav v hišah brez kleti predpisi ne zahtevajo, izolacija Temelj, stene, ale jaz bi priporočil, da še vedno uteplit. Zaradi tega, hiše, bodo varovani pred Izgubo toplote.

Nepremočljiva betona.

Vodotesen beton - nega takšnega betona, v katerem, po ushanda voda ne oblikujejo pore in votline v mestu casnio vode.

Izbira Fundacije.

Iz izbiri prave Temelje vloge, v stran, stabilnost celotne Stavbe. Temelj, cena za ta del Stavbe, Ki NI takoj očitna. To je očitno...


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика