понедельник, 26 мая 2014 г.

Na mizarstvo se PVC: slikarstvo, izolacija in razsvetljavo

Sodobna okna, profili, PVC sposobni zagotoviti prostore visoko toplotno zaščito in odsotnost hrupa. Ta model, nastala na najnovejše tehnologije z najvišjimi svetovnimi standardi, so izjemno dekorativna in operativnih značilnosti.

Tako da lahko izberete najboljšo okno profil, da se počutijo resnično udobje, in tudi dobili priložnost, da ustvarite v hiši original inter'EP bomo delili z vami informacije o tem, kaj so danes so moderne, v modi je mizarstvo je PVC.

Slikarstvo okno profil

Če želite začeti govoriti o novosti na trgu plastičnih Oken, bi rad omenil, da trenutno, oblikovalcev in inženirjev, ki so v tem sektorju, je začel, da bodite pozorni na širitev barve okna PVC profilov.

Če prej okenskih profilov laminirane folije različnih barv, nato pa se danes ta metoda je nezaželeno, ker, če se uporablja v barvni, je ostala pomembno vrzel pri zapiranju in odpiranju Okna so bila vidna bela vrzel na okvire.

Torej, danes vsi svetu postopno podjetje prešli na bolj kot nalašč za barvanje okenskih profilov. Tako, danes proizvodnja okno profil je zmanjšana, poleg pigmentov v zmesi, ki v procesu proizvodnje Windows v fazi ekstrudiranje. Tako, poznejši lamel izgine, ker je to profil takoj barve.

Vendar pa je dodal, pigmenti v pripravi za taljenje maso, je težko dobiti dostojno imitacija barvanje oken PVC profili v barvi lesa. Res je, trenutno "drevesa'Yana" barva je menila, modi in tek: ker to ustvarja učinek, ki uporabljajo naravno, toplo, ljubil z veliko, material. Zato, najnovejša inovacija na trgu so okna PVC profilov, ustvarjen iz lesa-vinil material: delež naravnega lesa (celuloze) pride v njih do 50-70%.

Izolacija okenskih profilov

Med pomembne dosežke PVCu Windows, prejeli pred kratkim, strokovnjaki klic povečanje velikosti stekla v širine, ki omogoča, da doseže veliko energije zamujene priložnosti. Zlasti danes za steklo enote, ki so proizvedene z debeline 52 mm, 50 mm in 44 mm, je ustvaril novo okno design.

So debel okvir, ki se zlije v modelih z "izolirani" Okna z dvojno zasteklitvijo. Rezultat tega modela zagotavlja Windows PVC večjo energetsko varčne lastnosti, in kot bonus - povečano varstvo pred hrupom.

Obvezna'treba povedati, o po zadnjih trendih: zdaj steklo je vse bolj sprejeto prilepite v sistemu Windows ni v preprosti obliki, in s posebnim premazom, ki povečuje toplotno izolacijske lastnosti PVC Oken. Poleg tega, tudi z namenom, da se zmanjša prenos toplote okno, zaprti zasteklitev enote izpolnite neškodljiv za ljudi, posebno plina.

Sami najnovejše trende okna trgu, priporočamo pridelovalcem, da ne okrepiti stekla za povečanje toplotne učinkovitosti, in prilepite v mizarstvo je PVC Okna, opremljena s funkcijo grelnika. Seveda, v Rusiji te inovacije je ne najdemo široko uporabo, ampak tudi svetovni voditelji, ki proizvajajo Windows, predstavljeni na prestižne razstave kot svoje nove izdelke, da "electroon".

Razsvetljava okno profil

Ta zelo priljubljena med novosti na trgu je bila uporabljena pri izdelavi okna PVC profil z električnim pogonom za še en razlog, take gradnje so, ne samo "da" Windows agralin funkcijo, ampak tudi to, da mu je veliko priložnosti za razsvetljavo. Tako, podatki okno že vsebuje v svoje "telo" led osvetlitev, ki omogoča, da uporabljajo okna modela za notranjo razsvetljavo, na primer, kot originalne žarnice ali sijalke.

Kombinacija podatkov svetlo Windows, ki so svetlo barvne luči, se lahko uporabijo za stilsko dekoracijo, ne samo notranjega prostora stanovanj, ampak tudi za spektakularen dekoracijo na fasadi. V Zahodnih državah takšne ugotovitve so bile takoj sprejel in se aktivno uporablja kot vgrajena okna oglaševanje. Danes od te vrste stekla z led osvetlitvijo ustvarjanje celotnega medijske fasade.

Tudi m', ki spektakularen "vnutristennaya" osvetlitev z nastavljivo preglednosti, ki se uporablja danes, ne samo v okensko steklo, ampak tudi ustvariti izvirno notranje predelne stene.

Opomba vam predstavlja novosti na trgu, in naj bo vaša hiša stati najboljši Windows profile, ki izpolnjujejo vse vaše potrebe pri oblikovanju in funkcionalnih lastnosti.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика