понедельник, 26 мая 2014 г.

Stenske plošče - vrste, snovi, premazi, značilnosti. Namestitev nasveti

V ruski trg stenske plošče iz'tam je bilo o p'pred petimi leti. Danes, ta material, je mogoče najti na različnih področjih, ki jih popestritev dnevne sobe, kopalnice, kuhinje in uradov. Vse plošče, ki jih lahko razdelimo v tri vrste.

  1. Vdelan rack plošči. Z omejitvijo ali pritrdilne sponke so pritrjena na steno in izgleda letve. Njihova debelina je 8 mm - 12 mm, dolžina je 0, 9 m - 3 metrov, širina - 13, 5 cm - 30 cm
  2. Potiskane lončeno plošči. So ploščice kvadratne oblike. Nedvomno prednost je, da lahko dal ploščice na steni, ki združuje plošče z različnimi zneski v šahovnici naročila. So pritrjeni na enak način, kot stojalo. V bistvu dimenzije lončeno plošče v razponu od 30 cm x 30 do 98 cm x 98 glej
  3. Stanja plošči. Videti so kot velik kos vezane plošče z natisnjeno sliko. Takšne plošče so pritrjena na steno z lepilom ali nohti ali "da" na zaboj. Nastala spoje in razpoke, ki so zaprti z tesnjenje spojina ali pokrita s plastičnimi trakovi. Najpogostejša velikost lista plošče: debelina - 3 mm - 6 mm, 1, 22 x 2, 44 m

V specializiranih prodajalnah širok izbor stenskih plošč proizvodnja v Rusiji, ZDA, Nemčija, Poljska, Kanada. Kljub temu sorte, se postavlja vprašanje: kaj plošče boljša domača ali tuja". Prav tako so tam prednosti in slabosti. Povej malo o ruske plošče. Nekateri prodajalci trdijo, da zidne plošče domače proizvodnje, je bolje, da se ne da kupiti, ker stavljenje stenske plošče pogosto se zgodi, da je trn v utor. Ja, in izbor Zahodnih proizvajalcev je veliko bogatejši od ruske. Pa še en del prodajalci, ki vztraja, da surovine, materiale in opremo, ki so kupili predvsem v tujini, in moramo podporo domačim proizvajalcem. Nedvomno prednost ruske stenske plošče je, da so veliko cenejši od uvožene turistov. Ampak to rešiti, seveda, samo za vas.


In zdaj pogovorimo o tem, kaj so ti isti steni plošče. Proizvajalci proizvajajo stenske plošče iz različnih materialov: PVC (plastična), naravnega lesa, vlaknene plošče in iverna. Zunanji ovoj (pokrivna) se uporablja na podlagi, ki daje prefinjen videz in osebnost. Različne barve in teksture sestavlja zunanji lupini. Zaščitna folija, ki predstavljajo film z teksture iz različnih vrst lesa (jesen, bukev, češnja, hrast, bor), kamen (granit, marmor) ali katere koli druge barve, je ena izmed najbolj pogostih vrst pokritost. Stenske plošče prevlečene ne boji mehanske poškodbe lahko trdovratno umazanijo in belilo, ne zbledi, in so odporne na vlago, se lahko obriše z vlažno krpo. Film je dveh vrst: mat in sijajni. Pri nakupu plošče obvezna'se prepričajte, da bodite pozorni na dejstvo, da ni mehurčkov, ali film in na plošči, ki je zajeto.

Poleg stenske plošče prekriti s film, obstajajo tudi furnirane plošče, furnir. Furnir je tanka plast lesa, ki so prilepljene na fiberboard ali iverna za vroče pritisnite". Ker je les naravni material, plošče z furnir, ki stanejo več kot lepljena. Take plošče se bo ustvarite v domačem vzdušju toploto in udobje in bo okrasite svojo hišo.

Še posebej hitre kupce, ki bo "za dušo" stenske plošče z reliefi. Na podlagi (fiberboard ali iverna) tlak je izrinilo vse slika, nato ploščo je prekrita z barvo. Pogosto takšne plošče so počne "pod strešnik".

Kaj lahko stenske plošče, smo se že naučili, zdaj je pomembno, da se ukvarjajo s tem, kako jih namestiti pravilno.

Potrebujete pam'ne pozabite, da nastavitev vdelan rack stenske plošče vodoravno, wall bo videti vizualno širši in nižji, in če "put", ki jih navpično, stene so malo "pull", in soba bo zdelo več.

Dekorativne stenske plošče "dal" na zaboj, ki je drevo,'leseni rejki, zajebali ali pribil na steno za 50 - centimeter razdalje med seboj. Rake obvezna'mora biti pritrjen pravokotno na smer plošče. Dekorativne stenske plošče dobro na prvem mestu, tako da se lahko uporabljajo na neravne stene.

Dekorativna plošča ni zaželeno, da nohtov gor, ker če jih želite odstraniti, jo je zelo težko, da to storite, ne da bi poškodovali steno plošči. Za izvedbo te naloge je najprimernejša omejitev, tj. kljuke, s katerimi plošče, ki so pritrjeni na letve zabojev.

Skupščine se lahko pojavijo na načelu "Paz - stud". V tem primeru, v stransko steno utora ploščo vstavi trn naknadno plošče. Če imamo plošča groove - groove", v bočni groove plošča vstavljena v skupni, obvezni'nujno vključena in je iste barve. Skupno - to je palico, ki s'povezovanje reže na dve očesi. Proizvajalci proizvajajo skupno za vsak okus, in ste prepričani,'gotovo lahko našli enega, ki vam ustreza. Lahko so bele, barve zlata, in tudi ogledalo.


Razpostavljene plošče se razlikujejo od stojalo z dejstvom, da so na štirih straneh, ki jih v reži. Ti so nameščeni s prilogami in šive na zaboj. Vendar pa obstaja opozorilo: to je potrebno za pravilno izračunati razdaljo med letev. To bo pomagalo prodajalci v specializiranih trgovinah. Robovi plošč, napušči, z deli in drugimi dodatki pod barva plošče bo dal popoln pregled nad celotno inter'jer.

Za uporabo v kopalnici je idealen plastične stenske plošče, kot tudi listi vlago-odporne plošče fiberboard prekriti s posebno sestavo, ni nepopolna.


Če ste ne vsi, da ne pozabite,'videl - ne skrbite. Na etiketi lahko vedno preberite informacije o velikosti, materiala in montaža zidne plošče.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика