понедельник, 26 мая 2014 г.

Gradnja hiše, gradnja hiše, les, okvir gradnje, Fundacije, države hiš, dekoracijo dela, popravilo dela.


Naše delo
  • Zidane hiše-koča
  • Okvir hiši-koča
  • Drevesa'kamnita hiša-koča
  • Termodom
  • Fasade
  • Vrh hiše
  • Popravilo stanovanja, pisarne
  • Interior design'jer
  • Electromontazh
  • Industrijski podi
  • Nepremičnine
  • Cene za dela,
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Nalaganje...

Nalaganje...

Gradnja in popravilo

Eden od osnovnih smereh dejavnost našega podjetja je posameznik gradnja zidanice, države hiš in naselja, obnovo stanovanj in popravila uradovoblikovanje in izvajanje izključno inter'' . Gradnjo hiš in nizko rast gradnje, gradnjo hiš pod tipko

Smo takšno delo:

    

Sodelovanje z naše podjetje je edinstveno možnost, da bi dobili celoten kompleks storitev: od razvoja projekta in gradnje'predmet, da Komisija.

Podjetje ima bogate izkušnje na področju gradnje hiš, kot modi državi cone, zasnovan na posameznih projektih in proračunskih modela montažne hiše, stanovanja stanovanjske in upravne stavbe. Vse hiše so zgrajene iz okolju prijaznih materialov na preproste tehnologije, ki izpolnjujejo sodobne mednarodne standarde. Na trgu gradbenih storitev podjetja hkrati postsres kot delavnica za gradnjo stanovanjskih in industrijskih hiše, lahko celovito stilsko rešitev inter'notranjost s polno inženiring opreme, in kot podjetje, ki računa za gradnjo in rekonstrukcija hiše, hiše, pisarne, industrijske stavbe, z uporabo visoko kakovostnih materialov, sodobne in klasične tehnologije.

Naše sposobnosti so potrdili, dovoljenj, potrdil in dovoljenj za ustreznimi državnimi nadzornimi organi, priporočila Partnerjev in Kupcev. Kakovost projekta in gradbena dela, zanesljivost, jasnost roki pogodbenih obveznosti'obveznosti, konkurenčna cena za izvedena dela so dovoljena našem podjetju, da postane vreden partner znanih podjetij.

Gradnja nizko rast stavb

    • Nizka rast gradnje. Koča gradnje.
    • Gradnjo nizko-vzpon stavbe.
    • Gradbeništvo države hiš.

Nizka rast gradnje, vikend, države hiš

Delež nizko rast gradnje v skupni količini trgu povečuje vsako leto. Analiza tem segmentu gradnje za trg kaže, da je danes povpraševanja je nizka rast stanovanjske stavbe (do p'pet nadstropij) in individualnih hiš. Vendar še vedno obstajajo številne prednosti, če primestnih ohišje je vgrajen tehnologija ultra-lahkih jeklenih konstrukcij, ali na kanadski tehnologije uspešno uporablja v lastno proizvodno in gradbeno podjetje.

Jekla tanko steno C-oblikovan profil z večjo trdnost in je osnova učinkovitega sistema lahkih konstrukcij stavb. To omogoča visoko stopnjo uporabiti obstoječe strukture in zagotavlja hitro vgradnjo okolju prijaznih strukture, zmanjševanje dela in stroškov za energijo v nizko-dvig gradnje, zagotavljanje visoke stopnje gradnjo stavb, natančnost in zdravo okolje znotraj hiše, hiše.

Prednosti gradnjo stavb, iz jekla tankimi stenami profili, in celo, da ne zahtevajo velike kapitalske naložbe, glede na kapital gradnje. Da bi hitro pridobiva, nizko-dvig gradbeništvo in montaža se izvaja v vseh vremenskih razmerah in ob vsakem času leta. Tudi nizka rast gradnje splača v kratkem času.

Nizka rast hiš in hišic od nas bo lahko zadovoljila tudi najbolj zahtevne okuse in arhitekturne rešitve. Poleg tega, projekti hiš, izdelani za različne stranke sposobnost prihodnjih najemniki. Lahko to potrdi tako, da se obrnete galerija naših vgrajeno nizko-dvig zgradbe in hiše.

Izgradnja države, hiše, počitniške hiše

Country house - atribut uspešno življenje. Lastno državo hiše si lahko privoščijo. Take stavbe so elite hiš za tiste, ki cenite prednosti, ki živijo izven mesta. Izgradnja države hiš, ki sodijo v kategorijo nizko rast stanovanj, družba uporablja ekološko čiščenje gradbenih materialov, ki lahko Vaše počitnice doma udobno in varno življenje.

REKONSTRUKCIJA industrijske, upravnih, PISARNIŠKIH POVRŠIN IN TRGOVIN

Če želite začeti z Fundacija

Popravila in obnove fasad na število stavb je racionalno, da se pred delom na krepitev modelov, začenši z temelje. V nasprotnem primeru, gilded dekor bom uničiti sedimentne razpoke. Propad konstrukcij - glavni problem naše kompleksne tal regiji. Enako velja za inženiring omrežij, kršitev integritete, ki sčasoma postane tempirana bomba. Skupaj z vodo steče proč od tal pod temelje stavb (tako imenovani mehanski recimo). Obstaja potreba po strokovni pristop, sodobnih tehnologij in materialov. Ko obnovo in krepitev temeljev ne pozabite, o možnih vzrokih, ki vodi v pogubo, in podzemne vode. Ampak za vse različne metode obnove in modernizacije temelje najbolje je, njihovim odstranjevanjem.

Wall - okostje obstoja

V večini primerov, na steni je ne le zaščito strukture, ampak tudi prevoznik. Zmanjšanje nosilna zmogljivost stene zgradbe in strukture je posledica različnih vrst erozije in neenakomeren sediment, ki pa povzroči nastanek sedimentne razpoke, deformacije sklepov interpanel. Izguba ležaja zmogljivosti omogoča uničenje celotne stavbe hkrati. Na tej podlagi, naslednja naloga obnove - obnova nosilna zmogljivost stene. Med številne načine za okrepitev sten vključujejo: tesnjenje razpok v stenah in zamenjava uničene področjih, izboljšanje prostorskih togost objekta (pritrjevanje zidov z jeklenimi okvirji), krepi stene posnetke, armatures na debelino stene ali razkladanje naseljenih območjih, krepitev stare stene na novo sklopko (drsna sidra).

VISOK, FASADA, STREŠNA DELO

Visoka nadmorska višina delo je popravila in gradbeništvo, montaža, demontaža in druga dela, ki teče na visoki nadmorski višini in v odročnih krajih. Bomo popravilo in barvanje fasade, tovarniške dimnike, pregled in popravilo mostu konstrukcij, visoko rast industrijske objekte in druge vrste visoke nadmorske višine deluje.

Krovstvo delo

Set gradbenih del, lahko razdelimo v tri velike skupine:

  • naročil (prebiranje, sortiranje, čiščenje vseh vrst materiala, rezanje cevnih materialov, proizvodnja gradbenih elementov iz jeklene pločevine, rezanje azbesta listi, kuhanje paste);
  • pripravljalni (priprava podlage pod streho);
  • glavni (vgradnja kritine, pritrdilni jih na tla, poslemontazhny skrbi za njih).

Popravila, m', ki strehe z odstranitvijo starega, ki zajema površino materialov Izgradnja države, hiše, počitniške hiše in nizko rast stavb

Glavni namen strehe je za zaščito stavbe, iz vrh iz atmosferske vplive (dež, sneg, nihanja zunanjega zraka in temperature, sončnega sevanja in vetra). Ampak danes, streha je še vedno stoji in arhitekturne prevladujoč, ima pomembno vlogo pri ustvarjanju izrazno zunanji videz stavbe. Treba pam'ne pozabite, da je zanesljivost in arhitekturne ekspresijo strehe v veliki meri odvisna kakovost gradbenih del.

Hidroizolacijo pod gradnje in rekonstrukcije stavb je precej drag, vendar zelo potrebno. Glavni vir vlage - nedvomno, padavin, in da je, zakaj napravo ravne strehe je treba nameniti posebno pozornost. Vsa dela morajo biti izvedena s strokovnjaki z uporabo kakovostnih materialov in strogo upoštevanje tehnologij. Naše podjetje ponuja edinstveno patentirano tehnologijo naprave kovinske strehe iz valjani galvanizirane kovine domačih in uvoz proizvodnja, in tudi iz kovin, z polimernih zajema.

Naše gradbeno podjetje, ki opravlja arhitekturno-oblikovalskih delih, razvoj inter'jerzapletena končna prostorov, namestitev inženiring sistemov, montažo opreme in gradnje pohištvo . Uporabite najnovejšo stavbe tehnologije in visoke kakovosti, tehnoloških materialov. Izvajanje popravila in obnovo stanovanj in pisarn vse kompleksnosti, gradnja hiše "na ključ" glede engineering and design.

Podjetja strokovnjakov bo opravljal vse kompleks deluje na design. Bomo izvedbo arhitekturnega projektiranja in bo pripravite Si z skice, bo izvedla engineering design in ponuja različice za načrtovanje in tehnične rešitve glede na stroške njihove izvedbe v procesu gradnje.

Naše trotline podjetju lahko prinese v življenje ideje različen obseg in o'prostornina - gradnja komunalnih, stanovanjskih, industrijskih in inženirskih zgradb in struktur, popravila stanovanj, pisarne itd.,

Zastavi svoj ugled je kakovost dela, prilagodljiv pristop, individualne rešitve.

Gradimo za Vas!


Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика