суббота, 31 мая 2014 г.

Talne obloge linolej 2010-10-04 11:18:49

Gradnja in rekonstrukcija.

Talne obloge linolej
2010-10-04 11:18:49


Talne obloge linolej Linolej se lahko iz suhega, posebno lepljenje lepila ali tesnilne mase tovarni ali hišo v predelovalnih dejavnostih, in tudi, da nohtov do drevesa'lesenih podlagah.

Linolej, v zvitkih, je treba v toplem in suhem prostoru za vodenje (stabilizacija velikosti) vsaj dva tedna. Trajno linolej, zmanjšal na plošče z popis krčenja. Če je dolžina plošče do 6 m priporočljivo je, da pustite 20 mm, dolžina do 10 m - 30-40 mm, več kot 10 m - 50-60 mm

Raskraivajut linolej, glede na njegovo lokacijo plošče v zaprtih prostorih. Ko linolej talne obloge v prostorih s kompleksno obliko tla rez krpo, in to določeno na stenah, načrt lokacije cevi, pilastri, in tako naprej, Ukrep njihova debelina, dolžina, premer, itd., in nato prenese svoje opisuje na linolej in zmanjšanje nepotrebnih delov.

Osnova, na kateri je ležala linolej, prej dobro pregledati, popraviti vse napake, ki uporabljajo za popravilo kiti. Za talne obloge, linolej, suho ne screed, kot je opisano prej.

Gladko brezplačno linolej se proizvaja v različnih velikostih, in to je enostavno, da izberete velikost sobe. Zvitek linolej trak na tla in cut off presežek. Na robovih prostorov določitev dreves'leseni ali plastični plinths.

Za lepljenje PVC materialov, ki se uporabljajo mastic Dovoljenje", "Guma-Laax, Carbolex", "BSC", "Isol", lepila "Bustilat M", "DPT-2", "Dewax". Iz uvoženih materialov za nalepke ploščice, PVC, lahko uporabite lepilo: "PV-20" družba "Masa", "PVC-Rleb-stoff 523 EL" družba "Forbo Erfurt", "Univerzalni-Fixierung PT 41" družba "Pufas" in druge

Linolej je prilepljeno. Ploščo postavite na tla, unbend na polovice svoje dolžine in premera presežek ne sme biti manjša od 200 mm, kot na manjši premer nekatere vrste linolej lahko crack. Konec unbent plošči je mogoče prigruzit. Nato tleh podlagi in nazaj stranka plošče-Po prvi plasti sušenje na podlagi dal mastic in prilepite pripravljeni polovici krpo. Kot prilepite in drugo polovico.

Če se površina prilepljeno linolej z'prikaže mehurčke, waviness, dano blago: vreča peska ali vezane plošče, ki prigruzhajut opeke ali katere koli druge tovora. Tako prepressure ohraniti ne manj kot tri dni.

Ruski industriji še vedno proizvaja NAP linolej širina približno 1, 35-2 M. Zato širšega območja, morajo biti pletene tkanine, tj. prilepite linolej z prirtina robove po nastilki.

Prvi listi prilepite na steno, vendar z druge strani, ki bo mejijo druga slika, pustite Nepara trak širine 200-250 mm (ne DRGNITE z mastic). Po glajenje s krpo vreče s peskom ter popravila vse napake, ki jih prilepite v drugo slikarstvo, tako rob je ne prilepi širino 200-250 mm, z robom druge slike, ki naj prekrivajo robu prve slike na 20-30 mm, ki je, tako da na ostanki napako krajev, ki so bili odstranjeni robovi. Če druga slika je mejijo na steno, ki svojo stran prilepite v celoti. Če sklad in tretje platno, in nato, da storijo isto.

Zaljubljen na ta način linolej dopusta za 3-4 dni za sušenje lepila ali mastic, v tem času ne bo krčenje materiala. Po tem robu prirezajut oster nož na dobro fugovannoj linije. Če linolej gosto in debelo, za en prehod za zmanjšanje obeh straneh ne uspe. Potem najprej odrežite zgornji rob na spodnjem levem sled iz nož. S to skladbo odrežite spodnji rob, če je potrebno, je ležala pod njo karton ali tanke vezane plošče, ne topim nožem rezilo.

Po prirezki robov vrteti, plašč jih s podlago in nazaj stranka in prilepite, skrbno glajenje. Je izrinilo mastic zbriši, blizu šiv kos papirja, Ga dal na Oglasno Desko in dobro prigruzhajut na 6 - 7 dni. Po odstranitvi tovora robovi preuči, napak in odpravo ponovite prigruzku. Če je potrebno, ponovite impregnacijo od robov in prigruzhajut spet za nekaj dni.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика