четверг, 29 мая 2014 г.

Zavese

Zavese so ena prvih stvari, ki smo opazili ob obisku vsakem prostoru. Zanimiv design Windows lahko videli tudi na videz. Zavese vidimo vedno - če so se dogovorili z ekskluzivno oblikovanje, slikarstvo in slog v sobi, če so skromni, vendar elegantno. S zavese lahko prilagodite intenzivnost svetlobe v prostoru skriti od nezaželenih pogledov, če želite ustvariti v prostoru posebno vzdušje. Zavese lahko neresna, zrak, klasične, romantične cvetlice ali resno temno je značilna prebivalci sami doma.

Kakšni so trendi v svetu mode zavese? V različnih državah obstajajo različne trende v tančico. Na primer, na Poljskem in v Rusiji še vedno prevladuje klasike s svojo običajno pomposity, lambrequins, včasih s preveliko razkošje in zelo drago oblikovalka tkanin.

V Nemčiji modi Vzhodu slog - organza, svila in taffeta tkanine z bogato vezenje in pearl sequins podveske. Morda razlog za to je veliko število rezidenčnih priseljencev z Vzhoda. Soseda v Estoniji je vplivala Finska: tekstilni design, za katero je značilno elegantno minimalism: plošča sistemov, Rimske žaluzije, preprost perilo zavese naravnih pastelne barve. Ta trend obstavlyaem svetovno znani Skandinavski design. V Latviji v modni zanasi obstaja več trendov.

Prvi v modni zanasi kraljuje diskretno modernizma, ki je primerna stanovanja prenovljena in opremljena v minimalističen slog. To zavese preprost obrazec, posteljnina, shenilovyh tkiva ali Batista. Primeren je tudi tkanine z lažnimi organza z obitochny okras ali Volosko. Nastran ljudje raje zavese techno organza, svila, taffeta ali teksturirane tkanine, ki je objavljeno na okno, kot bi brezbrižno, vendar hkrati ustvarja velik vizualni učinek. V takih sešiti zavese kovinski obroči. Tkanine, da izberejo sijoče organza ali srebrni barvi-kovinski odtenki in jih združiti s trakci, namerno neakuratno zastori, nato pa'jamo ptic, verige itd.,

Pri ustvarjanju moderne zavese oblikovalci vedno bolj začeli dajanje zavese na več ravneh, s palice za zavese zgoraj ali spodaj. Včasih palice postavljene vertikalno na sosednji steni, in zavese v obliki šal vrgli skozi vodoravne tančico. Uporablja dekorativne dodatno pritrjevanje v obliki kryshechki, Volochek ali druge, ki so nameščeni tečaji. Če prej zavese so bile določene dolžina, zdaj pa je brez vrednosti. V modi in zanimivo je videti, zavese, ustvarjanje površen vtis, kot da so preveč dolgo. Na eno palico je mogoče obesiti zavese različnih dolžin.

Zanimivo delo kombinacija dan in noč zavese. Na primer, na spodnji rob zavese za dnevno sešiti band temne zavese ali na zgornjem robu temne zavese, ki so sešiti band tanke veils. Učinkovito Strada zavese izdelane iz kombinacije dveh tkanin različnih tekstur. Lahko kombinirate navidez nezdružljivi materiali: grobo perilo z organza, svilena tkanina z tanko melikeu, trakove in pisano tkanin.

Zadnji centenii fashion show, ki je spet postala modna klasične zavese, vendar ni tako "Mučenik" v Sovjetskih časih, in izstopajo elegantno in oblikovanje tkanine. V modi spet vratu - malo svež pelmet, ki zajema zgornji del zavese. Ker ni nobenih pomanjkljivosti v poznavalci klasične zavese, zavese nikoli ne izgubi svoj pomen. Vendar ne smemo pozabiti, da lambrequins ali čipke jasno, ne prilegajo v moderno obliko inter'Yeri. Klasična tančico, ki se izvajajo v zasebno bivališče, Palače ali hiše s klasično pohištvo.

Stari clothespins - "krokodilov" je že izgubil svoj pomen, ker pokvari v tančico. Zdaj za pritrjevanje veils uporabljajo plastične kljuke, da vse, kar še vedno neviden in trpežne, ker skrita v posebnih trakov, risanje zavese. Noč in dan zavese pogosto elastičnih trakov iz tkanine, zank, posebno posnetke, tudi magneti.

Ekstravagantni videz kovinski obroč, ki je prišit na vrhu zavese. V modi je tudi tako imenovani francoski film, s katerim zavese, ki so dani na bar, doseže učinek zavese z obroči.

Pri izbiri naprave za zavese še vedno ni izgubil svoj pomen plastično ali kovinsko ograjo z eno, dve ali tri vrstice kljuke. Še posebej praktično alu profilov. Povpraševanje je tudi kovinske palice Ø 12-16 mm z Ruslanom nasveti. So lahkoto in milino izpodrinejo težke kovinske palice. Tudi priljubljena mount - strune, ki ustvarjajo vtis lahkotnosti in so primerne za vgradnjo tako zrak in noč zavese.

Ponavadi je težko Usmeriti v veliki ponudbi tkanine za zavese in izbiro modela. Zato ne bodite sramežljivi in imajo sprawled Sveta oblikovalca, ki vam bo pomagalo izbrati najbolj primerno in stroškovno učinkovita možnost za vsak okus - zavese zdaj ni najcenejši veselje!

Vir: building. lv

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика