пятница, 30 мая 2014 г.

Metode za čiščenje odplak je razlog, zakaj je pomembno.

Čiščenje odpadnih voda je kompleksna ukrepov za dekontaminacijo patogenov, kot tudi na uničenje in odstranjevanje različnih kemikalij. Ni treba posebej poudarjati, zakaj so potrebne in kaj je pomembno za naše ekologije. Morda našega civiliziranega življenja, v svoji sodobni obliki, samo ustavi, če tak dogodek je prenehal ali bi bilo težko. In kot je za vprašanje, ki nas na različne ravni obstoja: od lastnika državo hiše do velikih industrijskih podjetij.

Metode za čiščenje odplak razlikujejo načelno pristopov.

Mehanski. Najcenejši metode, ki temeljijo na procesih: filtriranje, filtriranje, inercialni ločitev. Enostaven za obvladovanje netopnih nečistoč.

Kemikalije. Te metode omogočajo reagenti za dodeljevanje iz odpadne vode topne anorganske spojine. Kot rezultat, njihovo nevtralizacijo, dezinfekcija in beljenje in nekaj snovi, ki spada v obliki usedlin.

Fizikalno-kemijske. Drage metode, uporablja oksidacijski procesi, koagulacija, ekstrakcija, z ionsko izmenjavo ~ istilne naprave za elektrolizo in obratno osmozo. Ta način je na voljo kot fine in grobe delce nečistoč, in različnih raztopljenih snovi.

Biološki. Te metode temeljijo na sposobnost posebej gojijo mikroorganizmi absorbirajo snovi, ki so nastala v iztoka. To in biofilters filma poseljena z mikroorganizmi in deležev, v katerih so vgrajeni kulturne bakterije in zračenje z rezervoarji posebej gojijo aktivno blato.

Pri izbiri ene ali druge naprave za čiščenje odpadnih voda, je treba upoštevati številne parametre, na specifičnost vsebuje nečistoče onesnaževanja in runoff. Pogosto uporabljajo različne metode čiščenja v kombinaciji oziroma izmenično njihovo uporabo na različnih stopnjah.

Danes, prečiščene in neprečiščene odpadne vode je pereč problem za veliko ljudi. Sodobni objekti, ki so bili razviti in upoštevati vse pomanjkljivosti prejšnjega modelov in so proizvedeni danes veliko podjetij, ki bi rešili to težavo, je precej enostavno. Sedaj lahko enostavno najti in kupiti tehnično wells, septične cisterne (vključno septične cisterne TOPAS ), mast, separatorji peska in silt, in še več, kar je potrebno za učinkovito čiščenje odpadnih vod.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика