среда, 28 мая 2014 г.

Priprava gradbišča za gradnjo.

Priprava gradbišča za gradnjo.

0%
301 09.03.2012

Gradnja Hiše traja več mesecev, in za Zaključek in zagon včasih zahteva več LET. Ta Depozit, brez dvoma, iz svoje finančne sposobnosti in organizacijo dela.


Zgraditi Hišo ste pripravljeni predmet:


- Imate vse odobrene vloge projekta Na kopnem dodelitev zemljišča parcele za GRADNJO in vzdrževanje Hiše.


- Prav imate Sklenitvi DRŽAVNIH zemljišč geodetske strokovno znanje.


- Sklep o posameznih Sveta odobritev zemljišč za upravljanje projekta.


- Imate gradnje certifikat za gradnjo zemljišč z vso potrebno računov.


Za vodje GRADNJE, ki ste jih najeli ekipo, ki bo delovala in VSNET vodja Strukturo. Morda boste Scorsese storitve in gradbena podjetja. V vsakem primeru, potrebujete dober svagt na ugled mojstrov.
Gradnja se je začela Bajan spomladi, ko odmrzne tal.


Mejo zemljiških parcel.


Inženir-geodesist v prisotnosti specialist okrožnega Oddelek zemeljskih virov, zemliakov (tj. si) in sumink je dejanje tistih, Ki meji zemljišča parcele nastavite v naravi. V aktu mora biti določeno mejo točke in jih je treba ubit kovinsko palico ali lesenih Nr. ČE vodje je Stavba točke so bile znan, je na svoj račun.


Že na tej stopnji, se morate strinjati s Susan na načrtovane ograjo, da bi preprečili v prihodnje Med vami konflikta. Bolje bi bilo, da stroški skupaj ograje so opornica.


Oskrba z elektriko in vodo.


Gradbenega dovoljenja vam daje pravico, da se povežete moči proge, vodo in plinom.

Električne energije. Vi ste srečen, ČE zapreš stavbe so daljnovodi. Drugače je VSE delo, ki se izvaja daljinsko električne energije neto ali Drugo energetsko podjetje, Ki ima licenco za opravljanje dela. Če želite to narediti, morate skupaj spekter polygraphic Susan zakluchit pogodbo za opravljanje določenega dela (vgradnja stebri, kabli, in njihovo število). Tam mora biti zaradi stroškov opravljenega dela.


Vodo. Ko ljubljene so Centralne oskrbe cevi, ne boste imeli velike težave z oskrbo z vodo za Hišo.


Tudi gradnja je tudi vpravdu v primerih, kjer Ni Centralnega vodo cevi. Njena gradnja se mora ustrezati sanitarno vem, kako. Dobro mora biti vsaj 5 m od Meje s Susan. Včasih, v medsebojnem soglasju, je Morda Na robu. Iz septic tank in SMTA bi moralo biti na razdalji, ki ni manjša od 15m. Včasih uporabljajo rezervoarji za vodo, pod pogojem, Da se načrtuje v prihodnosti, Centralne oskrbe z vodo.


Na ograje območja.


Pred gradnjo vie bi morali postaviti Začasno ograjo, da zahlt sami pred tujci. Za izvajanje nemoteno dostavo gradbenega materiala in opreme, bolje budovat v ospredju strukture ograjo, Ki se zlahka odstrani.


Vertikalni načrtovanje zemljišč.


Preden bo robse zemeljska dela morali ODSTRANITI žogo plodne zemlje (humusa NE Bajan, da prinese domov). TO bo koristno za vas pod eno uro zaznamki vrt, mesto, itd., ČE je zemlja bo preveč, potem lahko Vedno nekoga, ki se ponujajo.


Pred začetkom izkopa morali preveriti, ali je možnost prihoda tehnika za vašo Stavbo. Morate pripraviti močan, težko Zapakirane cesti. Natančno definicijo nosilna sposobnost tal zahteva geotehni preiskav. To je še posebej potrebno za glinenih tleh z visoko podtalnico Ravni. To je treba vedeti, Kako vodi proč v gradbeništvu.


Prostor za Shranjevanje materialov.


NE smete savost VSEH gradbenih materialov takoj, je bolje, da To storite postopoma, tako da se vonj NE bo Veliko Mesto na gradbišču.


Skedenj. Je bolje, da Ne z Mizo, soglasja, Ki ga lahko uporabite za opaž in streho. V skednju lahko začasno shranjevanje orodja in opreme.


Takih materialov. Pesek in Prod je treba hraniti v ocseny površine, v bližini mešalnik. In cement in Druge vagus, je bolje, da se v lopo, kjer je manj vlage je streha.


Opeke in bloki običajno prinesejo na paletah in wantaway petelin na majhnih površinah v Bližini Ograje. ČE ste Že zgrajen Temelj, opeke pogosto sestavljena na to, vendar NE Zelo veliko, tako da so Delavci v majhnih krajih na delo.


Ko je bila hiša je premazi, streha, Okna, vrata in Druge Dragocene materiali so lahko shranjeni v notranjosti Hiše.


ČE se območje, ki je majhen, lahko začasno shranjevanje gradiva na tuje ozemlje. Če želite to narediti, morate imeti pisno Dovoljenje.

Wc in smeti.


Na gradbišču obvezna'nujno, da se o nastaveni stranišče za zaposlene.


Mora biti wedlina Prostor za skladiščenje gradbenih odpadkov. Želeno, da se pogosto izvoz da NE sahrawat gradbišču.

Socialne storitve.


ČE Delavci NE Salaudi delovnem mestu, pod eno uro za kosilo, potem bi lahko blastbeat njihovo Mesto, da bi jedli. Želeno Varčen na stroške, ki bodo korchuvate Delavcev, Saj bodo dostavlyaetsya hrane.


Dreves na parceli.


Drevesa lahko zagotovo ovirajo izvajanja gradbenih del in ureditev zemljišča. Da bi SRST drevo, ali so nekateri od njih, boste morali plačati ustrezno mesto, mestni ali vaški Svet. Brez dovoljenja SRST drevo ne more.

Na gradbišču v okviru ur dela morajo biti:

1. Dovoljenje za gradbena dela.
2. Overjene kopije odobrenega projekta in ocena dokumentacije.
3. Zakon dodelitve v naravi rdeče črte in meje parcele.
4. Zakon Razvoj v naravi (Rosca osi polaganje temeljev).
5. Naročila podzemne strukture Oddelka ali druge ustrezne organizacije za izvedbo izkopa.

Kaj moramo plemstvo, ki iščejo zemljišče zemljišče v Internet?

Nekaj nasvetov za tiste, Ki iščejo in ACM merila Kirovets pri izbiri zemljišča, zemljišča...

Kaj morate vedeti pri nakupu zemljišča parcele.

Najprej pri nakupu stavbe plot, da bi vinculo nach presenečenj, morate najprej preverite, ki...

Ozek stretch zemljišč za razvoj.

Imate ozek del zemljišča v predmestju ali modi središče, kjer se namerava zgraditi hišo. Proteus večino svojega znanca priporočljivo...


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика