четверг, 29 мая 2014 г.

Ožganih od sonca

Človek je bitje, hlapne, nestabilne in zelo žejen nerealne stvari. V zimskem času je sanj o možnosti vpijejo na soncu, težko "opozorilo" sam sanje o poletnih mesecih je vroče. Vendar, poletje nasilno navdušili ni vzrok: v neskončno opravljanje shadow hitro pozabili zadnjih upa v rushing za skrivanje pred pripeko. V nedavni preteklosti, le odrešenja je bil žaluzije. Strokovnjaki niso zadovoljni z različnimi modeli, racionalno razmišljanje, da " se pomanjkanje konkurence, ki je že dolgo zagotavljajo proizvajalci teh izdelkov mir in nemoten spanec. Napredek pa ne stojte, silijo ljudi, da ustvarjanje novih idej. Bo povedal o tistih, ki so že uspeli izpeljati.

Zdaj običajno žaluzije lahko nadomesti bambusa zavese. Proizvajajo se v majhne pokrajine, V'tamu. Njihov videz nenavadno, bo zadovoljila ljubitelje eksotičnih Vzhodu. Skoraj 20 vrst bambusa, samo en poseben razred se uporablja za zavese, proizvodnja. Bambus odtenki se odlikujejo tehniko tkanja: od enostavnih - tako-imenovano "tekmo možnost"ko palice so zlepljeni skupaj, da zapletena vezavi velikih stebel bambusa z globo niti. Te žaluzije bo šel popolnoma in inter'jer Vzhodni restavracije, in bo krasijo Okna v hiše, izdelana v državi, slog, ki poudarja teksturo dreves'lesene predmete. Če je potrebno, zavese brez truda se lahko zbirajo s pomočjo kabel - je gladko, "val po val", se bo na enak način razgradi. Poglej te žaluzije zelo elegantno, tanko bambusove palice ne poslabša okno, nasprotno, da ga enostavno in elegantno "Eastern" barva. Material, kljub svojo naravno vitalnost, ne poljubnega: " t zbledi na soncu in prenaša vlago.

Strokovnjaki svetujejo, da izberete zavese isto barvo s pohištva, v tem primeru je poudarek bo poslano na okno in poudari podrobnosti situacije. Redkost materiala in zapletenost tehnologije, ki jih je opredelila stroški bambusa zavese (približno 150 evrov na kvadratni meter). Oblikovalci pravijo, da na Zahodu, ti izdelki so zelo priljubljeni, smo vedno videti tako nenavadno, in ne v naglici, da poskusite na bambusa zavese v svojem inter'Arah.

Zagovorniki klasičnih materialov, primerna roll ali odtenki Roman. Ti, tudi, iz kategorije novosti na trgu, vendar za razliko od bambusa hitro prišel na okus naši kupci. Roller blinds, je dobro, če uporabite zavese, da je nemogoče ali težko, na primer, na balkonu ali kuhinja. Posebnost teh izdelkov v ponder, ki je zgrajena po plošči. Posebne prozorne tkanine znebite bleščečih sončni svetlobi, zaradi česar je " scatter", ko vidim na ulici, in še nevidnih oči javnosti.

Pred desetimi leti okrasite inter'karieri na ta način, nekaj so si, ker da je sklep oblikovalci šteje mauvais tono. Toda pred kratkim, ko je motiv "retro" postal zelo priljubljen trend, povpraševanje po odtenki Roman brez primere! Zdaj oblikovalci videli vsestranski stvar: ne samo zaščititi pred soncem, ampak tudi element dekor.

Zdaj til raje Rimske žaluzije, narejene iz lahkega blaga (Voile, organza), razmišlja, da žaluzije odprtih veliko možnosti za okenski okras. Jih združuje z zaveso krpo, lahko spremenite "zgodbe" tako pogosto, kot želite, vsakič, priča neverjetno metamorphosis. In če je problem vizualno povečati prostor, da je svetlejša, in zgornjo mejo, ki je višje, Rimske žaluzije je, da bi morali izbrati. Te zavese lahko visijo v vsak prostor, ne glede na velikost okna in okolje - zaradi svoje elegance in nevsiljiv'alivest so lahko neopazno shranite v kateri koli slog.

Druga novost "okno moda" - naguban. Profilirana krpo te zavese so primerne tako za velike in majhne luknje, krog in nagnjenih površinah. Različnih modelov omogoča, da okrasite in zaščitite pred neposredno sončno svetlobo obokan, trikotna Okna, loggias, zimske vrtove in steklene predelne stene koli konfiguracijo.

Naguban tudi v kombinaciji s tradicionalno tekstil - zavese. So lahko montirane v okenski niši ali na steni, in se upravlja ročno in z ELECTROPULT. Se lahko namesti neposredno na oknu blok, v tem primeru, se odprejo z okna. Nabrano tkanino, ki ima boljše lastnosti, preprečevanju onesnaževanja in izginja. In obstaja veliko, da izberejo. Različne barve in teksture omogoča, da izvajajo najbolj nepričakovanih compositional ideje. Ljubitelje somrak, lahko izberete tkanine black-out, ki ne omogoča sončni svetlobi, ali pa poskusite reflektivni krpo z aluminijem ali pearl premaz.

Na primer, v kapitalu restavracija "Galerija artist" strokovnjaki uporabljajo naguban, da zaprete ogromno stekleno kupolo. V jasnem vremenu, obiskovalci utrpela škodo zaradi žgoče sonce. Da bi velike površine, nekateri drugi sistemi, je bilo to nemogoče. Nato se odločili, da poskusite tucks. V skladu z oblikovalci, rezultat je presenetil tudi njih. Vse zavese povezan s konzolo, če je potrebno, z lahkoto razgradi ali bo v zabavno "harmonika".

Vse večja priljubljenost zmago platnene strehe, nadstreški, ki vam omogočajo, da ustvarite senco krošnje kjerkoli, tako zunaj in znotraj. So dobri zato, ker so lahko za kritje majhen prostor, in velike površine. Za ljubitelje počitek na svežem zraku, brez skrbi, platnene strehe nikjer. V Evropi z prvih Sončnih dni, vse ulične kavarne, ne glede na to, velike ali majhne, da bi zadovoljili obiskovalce, Spogledljiva platnene strehe, nadstreški.

Tehnologije proizvodnje teh zavetišč je težko in zamudno. Približno leto bo treba, da bi le tkanine za platnene strehe! Zaradi posebne impregnacije, da ona ne zbledi, ne mlahavo, odporna na ogenj in ekstremne vremenske razmere. Če želite, platnene strehe in rolete se lahko zbirajo v sistemu "smart house", in potem so enostaven za upravljanje iz ene konzole, ki je še posebej koristno v velike hiše. Posebni senzorji, ki reagirajo na spremembe v vremenu. Ko svetlo sonce platnene strehe so samodejno nominiran; če veter piha ali dež je začel, se aktivira na sončni veter/dež program. Ta "pametne" Marquis tudi v vaši odsotnosti sposoben nege cvet postelj in cvet postelj, je zaščitenih rastlin iz toplote in drugih nepredvidljivih vremenskih.

Izkazalo se je, platnene strehe, ki so ne samo, tekstilne. S-enn - novo blagovno znamko, medtem ko nenavadne vrste zaklonišča, ki so ne le okrasili okna, ampak, da bo soba za njim pred poškodbami. Izdelani so iz jekla vrhunske kakovosti. Samo verjeti, iščejo luči zračen design, da je preprosto nemogoče. Dokler ne bomo seznanili z novost v Evropi, ki je že pridobil popularnost, in eden od glavnih kupcev tovrstnih sistemov,-Ministrstvo za obrambo, Anglija, postavlja jih na svojih veleposlaništev za zaščito zaposlenih pred udarci, udarci in RAS z morebitnimi terorističnimi napadi. Seveda, tudi jekleni nadstrešek ne bodo zaščitili pred eksplozijo, vendar bo shrani vrgli iz okna iz kamna in fragmenti razbitega stekla. Mimogrede, v Evropski pregled inovacij s-enn prejel tri nagrade. In res, povsem zasluženo. V nasprotju z vsemi zakoni fizike, jekla Marca se ne segreva sonce, prenašati vlažnost in sposobni prenesti veter sunki do 55 km / h! Ni presenetljivo, da je ta Marquis je že postaja dekoracijo in zaščito nekaj "napredno" Matični uradi in podjetja, in tudi last tistih, ki so zavezana načelu "moj dom je moj grad".

V SV'v zvezi s tem, v skladu z oblikovalci, s'pojavil non-standard naročila. Na primer, je v zadnjem času izvajajo stranka postaviti na relativno majhni hiši takoj trinajst Marquis! Lastnik koči resno zanima izredno tehniko, in odločil se je, da ga uporabljate na 200 odstotkov, nastavitev platnene strehe nad seboj. Strokovnjaki, ki delajo z nadstreški, upoštevajte, da se večina strank bi jih kupili, ne samo zaščititi pred soncem, ampak tudi za ustvarjanje netradicionalnih dekor fasade, poletne terase ali loggias. Zdi se, da je zavetje pred soncem, kaj bi lahko bilo bolj prosaic v tem življenju? toda ne! Inovativne tehnologije za proizvodnjo takih utilitaristične stvari, obljube za potrošnike, mala prijetno odkritij. Spretno in skrbno izbrane, da so lahko za dekoriranje hišo, ekološko vgradnjo v vsako arhitekturo, lepa in zaščita pred žgoče žarki. Glavna stvar - da sonce ni razočaral!

Evgeny Leibman
foto Ilja Vartanian

Vir: portal v državi, hišo in Vikend Pamasko'I o materialih revije "prava"

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика