суббота, 31 мая 2014 г.

Zavese obložene

Zavese obložene

Če tkanine za zavese, ne sme biti stroj opere, ni smiselno, da jih ne z ločeno oblog. V takih primerih je lažje, da priključite obloge za zaveso v proizvodnem procesu. Obloge slepe je preprosto, pritrjena ob straneh. Podloga je izrežemo že, kot zavese na stranskih šivov so bile skrite na svoji napačni strani. In tkanine za zavese, in obloge hkrati biti čipke vrhu. Nato na zaveso, in na podlago morajo določiti zatiči in dvojni šiv podrobnye šivov. Izračun potrebne količine obloge tkanine, ki se izvaja v skladu z navodili.

Zavese obložene
Obloge zmanjšuje količino odpadkov, ki gredo v sobi luč, ki so lahko uporabne v spalnici, osvetljena z jutranjem soncu. Zavese obložene ponavadi se obesi lažji kot zavese brez obloge.

Korak 1

Zavese obložene
Rezanje oblog tkanine 10 cm na 2, 5 cm krajši kot tkanine za zavese. Zložljivi jih z desne strani, vendar obloge za zaveso ob eni strani 1, 25 cm od roba, da poravnate zgornja kota. Šiv šiv od zgoraj, ne doseže 30 cm na dnu, zapusti kraj za nelojalno.

Korak 2

Zavese obložene
Šivanje nasprotni strani zavese, proutyuzhte stranskih šivov in odstranite zavese desni strani ven. Krat stranskih šivov, ki sešijejo tkanine, oblog in zaves. S pritiskom šive skupaj, krat žaluzije na pol, tako da zgornji koti od stranskih šivov, ki jih druga na drugo.

Korak 3

Zavese obložene V centru bo žaluzije krat in obloge tkanine, zavese z krat folija bo približno 5 cm krajši od pleat zavese. Krojač je označitev z vrvico oznaka na vrhu zavese in bend iz tkanine za zavese, in bend oblog.

Korak 4

Zavese obložene
Razširite zavese in kako tkanine oznak (to bo center zavese). Izmerite in označite 2, 5 cm navzdol z vrha oblog. Krat tkanine, zavese in obloge oznake in ubiti zatiči, poravnava Srednjo oznako na linijo. V zgornji koti bend 1, 25 cm tkanine diagonalno.

Korak 5

Zavese obložene
Šivanje traku na vrhu. Na desni strani tkanine opomba skupna dolžina in dolžina meje, Vsheyte uteži. Zložite spodnji rob platišča, da se z'Znannya "v stanje". Zgornjem kotu na meji, ki naj bi ostali na šiv.

Korak 6

Zavese obložene
Izmerite dolžino oblog, in jo označite in navzdol, tako da je bila na 2, 5 cm krajši kot zavese. Opomba 5 cm na prvi krat robove in 6 cm na drugi krat. Šivanje roba podlage.

Korak 7

Zavese obložene
Skrite šiv flash vogalih zavese kjer so pobili klinov, in rob. Če kotov zavese in obloge izpolnjujejo, jih zavarujte z zatiči in šivanje skrite šiv na 2, 5 cm na vsaki strani.

Korak 8

Zavese obložene
Opomba polovici dolžine cornice. Broderna vrvice čipke vrhu z odprtim koncem, zelo tesno skupaj corrugations. Merjenje kabel in glava'art vozlišče v mestu, ki ustreza polovici dolžine cornice. Enakomerno širjenje gube dolžina zavese na spletno stran. Obesiti zavese.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика