четверг, 29 мая 2014 г.

Zgornja meja obloga

Običajno oblog prostorov leseni okraski, ki se začne s stropa. Pred začetkom gradnje je treba obravnavati z antiseptično impregnacija, laka ali barve. Nato na strop nameščena oplaščenje trakovi z debeline od 25 do 30 mm Pre površina mora biti poravnan ali namestiti trak tako, da so bili strogo na ravni.






Prostor med okvirjem in strop morajo izpolniti izolacija. Najboljših mineralnih (bazalt) bombaž volna. To je negorljivega materiala. Pena za take namene, je popolnoma nemogoče, da uporabite! Še posebej, če ste sheathe stropna obloga v kopeli.

Vrh volna je lahko položen asfalt. Da potegnite, ki je pravokotna vodijo odbori in priložite gumbi. Dal platna so se prekrivale, tla 5-10 cm. Prav tako lahko jih lepila lepilni trakovi, folije, izdelane posebej za te namene.

Zgornja meja podloga je iz strani vhoda. Strop je prišit na notranji strani plošče z skrite nohti, ki se vozijo v vsak Odbor okvir ali posebne povezave. Nohti morajo biti nameščen v utor pod kotom. Prvič, to je narejeno s kladivom, in nato uporabi dobojnik. Za pritrjevanje ekstremnih odborov, ki uporabljajo odprte nohte brez kape, kraj začetka drgnjenje kože na les.

Za montažo, uporabo zinced žeblji, vijaki in posnetke, da bi preprečili korozijo in jo zaščiti pred lesa.

Zgornja meja obloga ima pomanjkljivost - v primeru puščanje strehe takih zgornje meje, ki je predmet zamenjave. Zato na streho hiše je treba dobro hidroizolacijo.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика