среда, 28 мая 2014 г.

Gradnjo Hiše. Kleti - da ali ne?

Gradnjo Hiše. Kleti - da ali ne?

0%
165 09.03.2012

To Vprašanje je Veliko, ki določa Kuzma pred gradnjo Hiše. Mnogi, ki izraža mnenje, Da je "na veter" vot denar, in Drugi NE morejo uavt Kuzma hišo brez kleti. Če bo VSE komunikacije itd., ? To je normalno, Zelo Priročno, vendar lahko rešili Ta Kuzma?


Preden se odločite, ali pa hiša s kletjo ali brez, moramo pdit za posebni primer, ki upravljajo naše potrebe. Ne pa tudi iz gospodarskega vidika.


Za več LET GLASNOST, ko ni takih materialov za GRADNJO, Nihče ni dal Kuzma takih vprašanj. Vsakdo je vedel, Da kletni dviguje Raven Hiše in ščiti pred dežjem, podzemnih vodah. Ampak Danes, ko imamo veliko več sodobnih materialov za GRADNJO, gradnja kleti je postal Manj potrebno. Je, Da za povečanje Uporabne površine.


Kaj argumentov za gradnjo kleti z kleti?


Kleti v Hiši uslužbencev, Velika Kot tehnično. Njihova odsotnost Lahko problem v primerih, ko imate majhne parcele. Na njej ne bomo mogli Dodatne Pobutova tehnične Stavbe.


V teh primerih lahko mabuti NE bo žal denarja za perevorot kleti v shrambi. Potrebujete nekje za shranjevanje vrtnarjenje orodja, je treba prostor za pranje Perila, kotel, prostor, kjer ima kolo. Tudi pererost Del kletni garaži.


Poleg tega je Lahko delna klet, in drugi Del je perevorot v "vovchi brlog". Daje ga poseben življenjski prostor in bo prostor za skladiščenje.

Kot perevorot kleti v stanovanjskih prostorih?

Preoblikovanje kleti hiše, Lahko Dodate Dodaten prostor za življenje. Lahko se uporablja kot fitnes, Biljard soba, savne ITD.

Širitev Windows v kleti.

Najlažji način rossat okno na visoki Foundation, ko kleti je nad zemljo. Bolj Zapleteno Je Naloga...

Poglabljanje kleti.

Preoblikovanje kleti v Dnevni sobi vključuje povečanje yo višina, vsaj do 2.. 5 m, Kako to Storite, vam bom povedal.


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика