суббота, 31 мая 2014 г.

Namestitev vinil tiru 2010-09-30 11:07:07

Gradnja in rekonstrukcija.

Namestitev vinil tiru
2010-09-30 11:07:07


namestitev tiru Industrijski tir je pribil na katerokoli ravno površino stene. Neenakomeren, Kam'Jan zidane površine morajo biti pripravljeni po tiru namestite zaboj. Les iz 30x30 do 100x100 mm, odvisno od modela, pribil v korakih po 30-40 cm vertikalno, horizontalno tiru)in okoli Oken, vrat, na vogalih, ob dnu in na vrhu območja namestitev stranskem tiru.

Red dela

1. Montaža in namestitev vinil stranskem tiru.
Morate najprej namestite vse potrebne dodatke: kotu delovnih mest, J-profil okoli Oken, vrat in na vrhu pediment, začetni in končni band. Notranji kotiček pribil 6 mm pod ravnijo starter trakovi in zunanji kotiček - 6 mm pod ravnijo cornice. Okoli okna in vrata odprtine nameščene J-profil. V obliki kotom J-profile na dnu J-profil nameščen na polje, rezati ušesa in ga prepognite navzdol. Na strani navpično J-profil rez v dolžini 2 glej Posnetek proti vrhu J-profil 45-stopinjskim kotom, s'dnata vrhu in strani J-profili.

2. Namestitev plošče stranskem tiru.
Prvo ploščo tiru višina je določena v štartu. Namestitev plošče začne z zadnji del hiše, prehod na fasado. Obstajata dve možnosti razširitvene plošče vodoravno: rit (z uporabo N-profil) in prekrivajo (vsak ukrep, ki zajema prejšnjega 2, 5-3 cm). Končni lak mora biti vsaj 10 cm od roba plošče. Po zaključku prve vrstice začeti namestitev drugi, ki se začne vsak čas z zadnji del hiše in se gibljejo na pediment. Sklepov plošče mora biti usmerjeno na vratih in se ne nahaja ena nad drugo.

3. Namestitev soffit.
Opozorilo je nastavljeno pod krošnjami streho. Uporabite lahko trdna ali perforirano ploščo soffit. Perforirane plošče, zagotoviti prezračevanje. Na kapi in ob nasprotni steni je nameščen J-profil. Soffit je zmanjšal na širino previs in je nameščena v dveh J-profil. Pribivaya vsako ploščo v sredini luknjo, preden si dal naslednje. Nameščanje prvo ploščo, vstavite drugi v pretepli z snapping robovih. Če širina previs nad 45 cm treba namestiti dodatne žarek. V zameno kote kapi je potrebno, trim plošča Sofitel 45-stopinjskim kotom. Uporabite dve J-profil, s'Združenem zadnje stene, če želite ustvariti dodatne podporne plošče.

4. Namestite kpl..
Poševnega je, ko morate zapreti konec (spredaj) Odbora ali proces poglabljanja Windows proti steni. Panel chamfer oklepa spodnjem robu v J-npo-filter je pritrjen na kapi (okno odpiranje), in vrhu oblečen v končni band. To ni priporočljivo, da premagati chamfer na sprednji strani.

Praktična priporočila.
• Ne kladivo, žeblji preveč. Pustite razdalji 1-1, 5 mm med top klobuki in pretepli z nadzorne plošče.
• Tiru, ki so pritrjena z žeblji vsakih 30-40 glej Po pribivanija plošča naj bi potisnite prosto v vodoravni smeri.
• Za kladivo in žebelj v sredini odprtino v plošči. Nemogoče je, da kladivo v nohtov z edge - to lahko poškodujejo plošče.
• Pustite vrzel v 5-6 mm med plošča tiru in stene, potrebne opreme - ki jo je treba upoštevati možnost raztezanja in krčenja plošče pod vplivom temperaturne razlike.
• Ko kliknete plošča tiru s spodnjo ploščo (ali z začetno stran) prosim, ne overtighten. Po določitvi plošča naj visi brez napetosti.

Pošiljanje nohtov naravnost, upognjene nohtov krivulje plošče in lahko povzroči otekanje stranskem tiru.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика