четверг, 29 мая 2014 г.

Naravne talne obloge

 


Najbolj priljubljenih materialov, iz katerih so narejene iz naravne talne obloge, je trsa, papir, konoplja (kokosova vlakna), alge, sisal (grobih vlaken iz agave) in jute. Vse to, z izjemo papir je izdelan iz lesa celuloza) - deli rastlin.







Vsi ti materiali so v veliko povpraševanje, predvsem zaradi njegove ekološke čistoče. So izdani z naravno barvo, vendar pa so obarvana in druge tone. Tkanine, narejene iz naravnih materialov, ki se lahko izvede z različnimi načini tkanja, zato, da imajo povsem drugačno strukturo in teksturo. Posledica tega je, da izgledajo dobro v vseh notranje zadeve, tudi najbolj moderno.

Vse vlaken rastlin, ki imajo različne lastnosti, zato obstaja veliko, da izberejo. Juta pokrov - zelo mehko, prijetno hoditi bos. Te tkanine je zelo dobro dal v spalnici. Naravna talna prekrivala iz kokosovih vlaken (konoplja), zelo poceni, vendar pa zelo močna. Ampak, da hodi na to bos ni zelo lepo je to kruto. Tako mirovie preproge najbolje uporabljati v hodnikih, ali loggias in balkoni.

Sisal materiali, ki imajo veliko barv in načina tkanja, in zato na voljo v različnih kombinacij teksture in preobleke. Enako, na Splošno, lahko rečemo o prevleke iz alg. Res, ne priporočamo za uporabo na stopnicah.

Morda boste presenečeni, ampak papirja prevleke so najbolj trpežne, so zelo lepo, še posebej v sodobni notranjosti. Lahko uporabite kjerkoli, razen morda, po stopnicah. Vendar reed preproge so primerni tudi za uporabo v kopalnicah. Ne samo, da se ne boji visokih temperaturah in vlažnosti, ampak ravno nasprotno - to je tako rekoč svoj materni element.

Naravne talne obloge iz bambusa. Za razliko od vseh teh materialov, lahko služi kot alternativa za lesena tla. Ne nazadnje na priljubljenost preproge so narejene iz naravne volne (ali z majhno količino sintetike). To je najbolje, da izberete preproge z lasasto površino, zankaste podlaga. Še posebej so primerni za dnevno sobo nadstropju je mehko in toplo, in za notranje zadeve - prijetno.

Pred polaganjem vseh organskih premazov je treba ohraniti v prostore, kjer se bo iz vsaj dva dni - iz rastlinskih materialov mora acclimate. Oh, in lepo, da uporabite poseben zaščitni premaz - to bo olajšalo nego in čiščenje, še posebej, če vlage.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика