пятница, 30 мая 2014 г.

A septic tank za koči

O glavni problem večine koči vasi je pomanjkanje centraliziranih kanalizacije ve vsakdo, ki je želel zgraditi državo hišo. Danes pa je to ni težko nalogo. Trg ponuja septične naprave odpadnih vod. Kaj je to in kaj je načelo njihovega delovanja pove podrobno Internet. Ampak, kaj izbrati in kako, da gori o tem členom. Najprej je potrebno ugotoviti znesek septic tank. Da ne obravnava odtoki so postavljeni v septic tank ali ne, izračuna potrebno količino. Povprečno osebo na dan porabi približno 200 litrov vode za uporabo v gospodinjstvu in za tehnične namene. Množimo 200 na število družinskih članov (otrok in mogoče vnuki - preveč - dobijo potrebno količino septic tank. Proizvajalci označiti svoje proizvode v kubičnih metrov. 1000 litrov = 1 kocka. m. vodo. Iz tega sledi, da je za družino 5 oseb predlagane septic tank 25 m3 - dovolj, in če obstaja možnost, da kupijo 10 CBM, lahko shranite.
Na trgu lahko najdete greznic, ki so izdelane iz različnih materialov: kovina, beton, plastika. Vsak material ima svoje prednosti in slabosti. Kaj izbrati?
Kovinski septic tank. Tradicionalno za Rusi material ima relativno lahkotnost in vzdržljivost. To je le odpornost proti koroziji v "kanalizacija okolje" ni največji. Zato je življenjska doba takega septic tank ni dolgo. Namestitev gradnje je treba opraviti na betonsko, ki prav tako povečuje stroške končnega izdelka.
Konkretne septic tank. Ta oblika je bolj temeljito in ne povzročajo korozijo odpadne vode. Ko je enak (relativno) cena z kovinski septic tank, betonsko konstrukcijo je pomembno pomanjkljivost - veliko težo. Namestitev tega izdelka na svoje, skoraj nemogoč. "boste morali žerjav. Dodaj to stroški nakladanja, dobave in razkladanja - ekonomsko ne morejo. In septic tank vgradnjo v že strnjenega ni mogoče.
Plastični septic tank. Odlična alternativa za prejšnjih dveh modelih. Sodobne plastike za greznic zagotavljajo tesnost, ohranja toploto, dobro in popolnoma nič proti koroziji. Še ena prednost plastičnih septic tank - lahka teža. Ta gradnja se lahko namesti neodvisno več moških, brez zatekanja k težke stroje. In shranjeni denar lahko "pokriva polje".
Namestitev septic tank.
Namestitev septic tank je priporočljivo začeti z opredelitvijo lokacije. V tej številki moramo ne mudi. Prva stvar, ki pride na misel - to mora biti najnižje mesto na mestu. Pravilno. Ta dogovor bo olajšalo nadaljnje odvajanja odpadnih voda gravitacija. Vendar morate načrt za spletno stran, da omogočajo dostop do septic tank. To je potrebno za gnojevko cisterne, ki se bodo redno za črpanje usedlin. Čiščenje obdobju te vrste septičnega - preverite pri nakupu od prodajalca (in bolje Direktor družbe). Nekateri imajo raje, da se nanašajo na septic tank na koncu, proč od doma, da bi se izognili neprijetnih vonjav. Vendar je treba upoštevati, da je sodobni model plastičnih greznic zagotavljajo zanesljivo tesnjenje, ampak če je razdalja od doma do septic tank presega 15 metrov, potem morate namestiti in opremiti vmesne jaške. Namestitev septic tank, ki je izdelan v skladu z navodili, ki je prišel z obvezno varčevanje naklon cevi v jarek. Ne skimp na izolacija iz septic tank top. Če cevi bo ležijo globoko - izolirati in njegove.
Pravo mesto in pristojni namestitev septic tank, ki bodo zagotovile dolgo brezhibno delovanje v korist svoje družine. Srečno!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика