вторник, 27 мая 2014 г.

Spalnica za teen: oblikovanje ideje

Za izdajo soba za najstnika, ki nenehno spreminjajoče okuse in interese dokaj enostavno opravilo. V vsakem primeru, bi morala osredotočiti na zabave, nekaj novega in enostavno spreminjanje.

Odstranite vse nepotrebne

Pred nadgradnjo, morate znebiti starih pokrajino. Če je mogoče, vzemi vse, pusti le najbolj pomembna stvar: posteljo, omaro, itd., Premakni vse ostalo v drug kraj. To vam bo omogočilo, da bolje predstavljate prostor in ugotovimo, kaj lahko storimo.

Pregled dnevnikov z idejami o tem, kako okrasite normalno spalnica. Pomaknite se skozi vse revije o oblikovanje prostorov. Naredite zaznamek o členih in risbe, v katerih:


  • Bogastvo barv
  • Obstajajo ideje umetnine, ki si
  • sobiraetes posnemajo
  • Razred b
  • Zabavno pohištvo

To bo vam Splošno predstavo o tem, kaj si želite iz vaše spalnice, kot je treba videti, kako združiti različne elemente, da bi ustvarili prostore, neverjetno stališča. Če se odločite, da želite to storiti, preden začnete delati, boste lahko videli, kako realna in izvedljiva svoje ideje v smislu Finančnih sredstev, časa in sredstev.

Najprej se odloči, kako okrasite stene

Uspeh dober design teen spalnici začne od stene. Odločite, kaj je najboljše za vaše spalnice. Tukaj je nekaj možnosti.

Ozadja

Mnogi proizvajalci so ustvarili izdelke, ki zadovoljuje potrebe najstnikov. Jaz sem rad glasbo? Poskusite Ozadje s sliko kitaro. Si fanatik s čevlji kupite čevlje? Obstaja nekaj neverjetno Ozadje seksi, elegantne čevlje. Obstaja veliko možnosti za Ozadje različnih vzorcev in tekstur, da bo ustrezala vse uporabnike. Vendar pa, medtem ko je relativno enostavno prilepite na steno papir, jih odstranite, je veliko bolj zapleteno. Torej, če niste popolnoma prepričani, bolje poskusiti, da začnete, da se držijo majhen kos, freska iz Ozadja ugotoviti dokončno pri izbiri.

Barve

Barve težko, da bi napako. To je enostavno zamenjati. Če ugotovite, da barva ne prilegajo v Splošni videz spalnice - velja samo naslednjo plast barve je drugačne barve. Pam'ne pozabite, temnejše barve, težje ga je na skici. Barva ni edino merilo za izbiro barve. Poskusite barve z utripanje ali svetlečim učinkom, na primer. Zdaj med mladimi je zelo priljubljen, pleskanje sten s spray barve grafitov. Daj dekle veselje mi je, da barve sten v ta način. Pokličete svoje prijatelje. To je lahko tudi zabavno. V vsakem primeru, vse to lahko spere ali prebarva.

Tkanine

Končna obdelava tkanine, ki je ena izmed najbolj elegantnih načinov, da dajejo toplino in slog vaše stene. Svila je eno od najbolj priljubljenih možnosti, kot so bombaž. Lahka tkanina primerna za stensko dekoracijo. Tkanina je dobra izbira, če se bo za kritje poškodovano steno.

Zabavajte se s pohištvom

Če ste se odločili, da se popolnoma zamenjati staro pohištvo, novi izberite previdno. Najboljše pohištvo za teen spalnice so večnamensko pohištvo, kot so postelje s predali ali tabeli, ki je pritrjen del. Izberite nevtralne barve, tako da se, ko spremenite ostali dekor prostora, svoje pohištva, ne izgledajo "bela vrana". In še ena stvar, drevesa'Yana pohištvo je še posebej dolgo, in to je pomembno za teen spalnice.

Dobro oblikovanje je odvisna od pribor

Dodatna oprema in vse vrste objektov, - to je, če lahko obrnil in se zabavajte. "Kul pripomočkov" bo spalnica res mladine. Svetlo blazine, svetilke z binglja draguljev, spominske plošče, s smešno izrekov in zanimive fotografije vseh dodate slog v spalnico. Posteljnina je še ena podrobnost, ki lahko preoblikujejo svojo spalnico. Zdaj v prodaji so različne poti posteljno perilo z različnih slik, napisov in naravni, narejeni iz različnih materialov.

Najbolj priljubljene teme

Tukaj sta dva zabavna tema design, najbolj priljubljen med mladostniki:

Športna tema za spalnice fant:
  • Lučka v obliki "m'žogo", ki jih lahko najdemo v mnogih trgovinah. Taka košarka, bejzbol in nogomet lučka - svetlo in edinstven dodatek za teen spalnice narejene v športni temo.
  • Šport markup skupaj letve sobe so svetle barve barve
  • Košarkarski obroč na vrat
  • Namestite dreves'leseni strop, opozarja polje za košarko.
Cvet posteljo za dekleta soba:
  • Cvetlični Ozadje z zeleno meja skupaj letve
  • Lonci za rože na oknu
  • Slike v okvirjih s sliko rože
  • Rože, narejene iz svile bo okrasite sobo

Neverjetno najstniških oblikovanje idej, spalnica s hvala za vaš navdih in ustvarjalnost. Zapomnite si, da vključujejo starši. In pam'ne pozabite najstnikov se pogosto spreminjajo svoje poglede, vendar nihče ne želi biti zaljubljen v sobo, ki vam ni všeč.

Za starše!

Včasih fantasy najstnik zdi zelo čudno. Na mestu, kjer je staršev, jaz ne bi osredotočiti na dejstvo, da "Da sem bil v tvojih letih... " itd., Če je vaš otrok, kot to po vašem mnenju grozno plakat z nekaj pošasti, samo da bi se potolažila z mislijo, da se bo to kmalu mimo. Naj najstnik, več svobode. Zato, ker več zanikamo, bolj bo postala večni konflikt med očetom in otrokom. Poskusite storiti vse skupaj. Tako boste našli kompromis veliko hitreje.

Vir: salon. s

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика