суббота, 31 мая 2014 г.

Orodja in materiale za delo z materiali

Orodja in materiale za delo z materiali

Da bi dosegli dobre rezultate, s dekorativne tkanine, da imajo nekaj pojma o orodij in materialov. V nadaljevanju so navedene glavne značilnosti šivalni stroj, in tudi lastnosti in aplikacije od najbolj pomembnih materialov, ki se uporabljajo pri delu s dekorativne tkanine.

Šivalni stroj

Šivalni stroj je najbolj drago orodje za delo z materiali, ki jih boste morali kupiti. Zato, nakup avtomobila, razumeti njegove značilnosti in kako uresničujejo svoje cilje. Čeprav je princip delovanja vseh šivalni stroji, ki so enaki, lahko se razlikujejo, na primer, način izbiri vrste linij ali celo procesu rezanje navojev sukanca v iglo. Pred uporabo preberite navodila za uporabo. Če kupujete rabljeno vozilo, preverite njeno razpoložljivost. Najpomembnejše naloge, ki jih moramo storiti vse šivalni stroj, ki je direktno linijo, povratne string in cik-cak vbod. Poleg tega morate imeti redne tačke, stopala za cik-cak liniji, stopala za šivanje zadrge in nekaj rezervnih tuljave. Na spodnji sliki so glavni deli značilne šivalni stroj.

Orodja in materiale za delo z materiali

Zavese in zavese

Za proizvodnjo zavese in žaluzije skoraj ne potrebujete posebnih orodij. Dovolj za nakup centimeter, škarje, igle, zatiči, po meri je kreda in trak za vrh, kljuke, pletenic-"Velcro", olje krpo in sukanec.

Kljuke-zatiči

Kljuke zaljubljen v zgornjem tkiva piercing njo, povoščeno platno in pletenic vrhu, tako da jih ni bilo, gledano od spredaj strani zavese. Obesiti zavese, kljuke, vezane na obroči ali drsnik na cornice.

Plastične kljuke za zavese

Ti kavlji so uporabljeni z zgornjega pasu z žepi ("svinčnik" corrugation). So cenejši in lažji, kot kovinski trnkov.

Cink kljuke za zavese

Kovinski trnkov močnejši od plastike in se uporablja pri zgornjem traku z žepi. Če zaveso je nenehno skoki off drsnikov, kljuke lahko rahlo naložen klešče.

Medenina obročki

Obroči, prišite na pick-up in naleteli na kavelj na zidu.

Vodnik obroči

Skozi te plastični obroč je vstavljena dviganje kabel zavese, za katero služijo kot vodiči. To je bolje za šivanje z roko.

Kabel za žaluzije

Teža in debelina vrvice so izbrani glede na velikost žaluzije. Če kabla ni rana na pin v steno, ga je treba odstraniti na poseben nosilec.

Sukanec za šivanje

Izberite nit najbližje tkanine, barve. Če ne morete izbrati barvo nit, točno tako, je bolje, da bolj temno in ne luči - zadnja bo opazen. Sestava nit se mora ujemati sestave tkiva - za sintetična vlakna, primerna sintetičnih filamentov. Uporabite niti iz čistega bombaža le za bombažne tkanine, kot v drugih lahko različno količino krčenja. Za svilene tkanine, lahko nanesite tanko svileno nit in ročno šivanje ali za blago za oblazinjeno pohištvo morda morali debele, močne niti. Nekateri debele niti, lahko uporabite šivalni stroj, vendar morate prilagoditi svoje napetosti v mehanizem. Takšna ureditev je v skladu z navodili za uporabo.

Povoščeno platno

Se uporablja kot element togost. Ukrutiti vrhu zavese ali varnostno tkanine, prešite ali prilepljena na tkanine propracovane železa. Prodaja v zvitkih, različne širine, je enostavno zmanjšal za dano velikost ali obliko.

Traku za vrh s "svinčnik" corrugation

Braid je, različne širine. Je pritrjena na vrhu zavese. Ko vrvi trdno napeta, gube tako debela kot svinčnik. Njihova višina ustreza širina traku. Če sew pletenic manjše širina (2,5-5 cm) pod vrh zavese, nad flavta, ko je napetost vrvice so oblikovani več m', ki gube.

Band-Velcro

Dve pletenice, ki so pritrjena med seboj s pomočjo kljuke na enem izmed zank na drugi (zaponko-"Velcro"). Pletenica je zašite in samolepilne.

Traku na zgornji oblog

Ta vrsta trak na vrhu omogoča zbiranje v gub in priložite Gardin površine, z uporabo iste kljuke, na katerih visijo zavese. Nato zavese in linijskih lahko visijo skupaj.

Sedeži in blazine

Za proizvodnjo sedežev in blazine so izdelane iz različnih materialov, vključno z elastična vezalke, in kot polnila - vazeci, peno, gumo, itd, Ko zamenjava sedež, boste morda morali zamenjati tesnilo, ter elastični trak.

Poliuretan peleti

Poliuretan, so lahko različno gostoto. Poliuretan zrna pripadajo suho polnil. Če je sedež majhno debelino poliuretan, je najbolje, da uporabite gosto materiala.

Poliester se seštejejo

Da bi sedež je bolj udobno, med kolo in poliuretana, ki se nahaja poliester vsoto. Prav tako ne dajejo peleti za čiščenje oblazinjenje, ki podaljšuje njegovo življenjsko dobo. Ta vsota je še posebej koristno pri uporabi krpo, kot so žamet, kot brez njega, granule oklepajo kup iz napačne strani, in ga odstranite iz tkanine.

Polnilo za blazine

Zaradi velike izbire polnila so lahko narejene blazine različnih velikosti in gostote. Kupite lahko tudi pripravljen blazine. Kot polnila z različnimi materiali, od tedaj pa'I poliestrskih vlaken.

Ovojni papir

Ovojni papir, je idealen material za izdelavo vzorcev. Če je potrebno, lepilo več listov papirja z lepilnim trakom.

Strele

Lahko kupite kratko zadrgo standardne velikosti. Ti so tudi prodaja v zvitkih "zmanjšati".

Robovi kabel

Lahko kupite robovi kabel katere koli debeline in sheathe svojo krpo. Kupite več materiala, da park na sklepih. Kabel je treba pre-set za pranje je sedel kot tkanina.

Elastični trak

Tkane pletenic - poceni material, za osnovo sedež. Lahko uporabite gume pasu, ona pa je pritrjen na malo drugače način.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика