пятница, 30 мая 2014 г.

Država Ravnanje Z Odpadki. Lokalni sistemi zdravljenja.

Gradnja Kanalizacijskih sistemov za zasebna gospodinjstva se izvaja na več načinov. Najpogostejša izmed njih je prisotnost latrine. Za njo, da izberete najboljšo lokacijo, ki je gotovo treba primerno za obisk vakuumske naprave. Tudi lokacija mora biti zasnovan tako, da vonj, ki ga ne bi mogel doseči hiši. Pri montaži odpadkov preusmeritev, kot je mogoče, da bi se izognili izkaže, saj se bodo počasi navzdol možganov, vpliva na njeno uspešnost.

Te tehnične specifikacije dodaj težave pri namestitvi na prostem Kanalizacijskih doma. Da in finančne stroške, povečala tudi izrazito. Povsem jasno je, - da bi rešili problem odplak iz hiše, septic tank ni dobra izbira. Udobno primestnih kanalizacije naj ne bi toliko težav, da svoje lastnike.

Tako v hiši sem čutil vonj kanalizacijo, kanalizacijski vstajajo, je treba odvajati. Razdalja od izhoda iz odcepa do najbližje okno, ne sme biti manj kot štiri metre. Na vseh napravah, vodovod v hiši, so sifoni. Ta posebni ventili.

Povezava s središčno naselje kanalizacije postaja preveč drago in problematično. Ta metoda izračuna količino odpadnih voda. Da in ne majhen znesek je potrebno plačati za povezavo. Ta rešitev odpadne vode, prav tako ni primerna za popotnike. Tam je čudovita rešitev za ta problem. To čiščenje odpadnih voda z uporabo lokalnih sistemov, kratko - LOS. Z njihovo pomočjo države Kanalizacijskih preneha biti izziv.

Danes obsega na trgu takšne čistilne naprave je predstavljena v več kot štirideset vrst lokalni sistemi zdravljenja. Vsi so zelo različne. So se med seboj razlikujejo v smislu stroškov, velikost, način namestitve, glede na stopnjo čiščenja in na več drugih pomembnih lastnosti. Vse lokalne zdravljenje sistemov lahko razdelimo v dve skupini. Ta namestitev za globoko biološko obdelavo in greznic.

Oksidacijske procese v rastlinah globinsko čiščenje so s pomočjo bakterij, ki živijo in se razmnožujejo v kisika okolje. V greznic, nasprotno, vsi postopki se izvajajo z bakterijami, ki reproducirati brez dostopa zraka.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика