суббота, 31 мая 2014 г.

Polikarbonatne: vrste, lastnosti, proizvodnja, uporabite

Polikarbonatne je skupina termoplastov, ki ima Splošno formulo in zelo široko področje uporabe.

Zaradi dejstva, da polikarbonata je drugačen drum'poziva in veliko moč, ta material, ki se pogosto uporabljajo za ustvarjanje različnih modelov za različne industrijske panoge. Hkrati za izboljšanje mehanskih lastnosti materiala, pesmi iz polikarbonata običajno zapolniti s kameno.

Poleg polikarbonata se tudi pogosto uporablja v proizvodnji kompaktni diski, leče, kot tudi med gradnjo. Tako, danes, da se srečujejo, na primer, nadstreški, polikarbonata in nadstreški tega materiala je zelo preprost. Poleg polikarbonata danes lahko postavimo ograjo, in tudi za izgradnjo gazebo. Ja, in streha je iz tega materiala so tudi ni tako grozno.

Kako se je proizvodnja iz polikarbonata?



Proizvodnja iz polikarbonata in druge vrste iz polikarbonata (več o tem kasneje) je, v resnici, je zelo zapleten proces, vendar si bomo prizadevali, da menijo, da je kot kratek in preprost.

Tako, polikarbonata tradicionalno prejmete kot rezultat multi-fazi sinteze, v kateri sodeluje več sestavin. Pridobite si polikarbonata peleti - majhna zrna, ki so lažje shranjevanje in transport.

Kaj se zgodi, polikarbonata?



Polikarbonatne listi so lahko različne. Torej, tukaj lahko izberete celico, oblikovane in monolitno polikarbonata.

Zdaj pa poglejmo sheet polikarbonat in vse njene vrste.

Polikarbonatne listi se tradicionalno uporabljajo za gradnjo strehe in nadstreški. Tudi uporablja v kmetijstvu iz polikarbonata (namestitev v rastlinjakih je sedaj proizvedena z njim). Zakaj so tako pogosto uporablja mobilnega polikarbonata? Značilnosti tega materiala, kot so nizka teža, odpravlja nujnost uporabo dvižne opreme v času namestitve in postavljanje ogromen podporne strukture niso potrebni. Mimogrede, je treba opozoriti, da je iz polikarbonata mobilnega barvo, ki bistveno podaljša uporabo tega gradiva. Med drugim polikarbonata precej enostavno, da bend in ohranja vse svoje funkcije. Prednosti te vrste iz polikarbonata lahko pripišemo dejstvu, da v tem primeru obstaja možnost uporabe na polikarbonata stanja s posebno sestavo, ki preprečuje nabiranje kondenza na to.

In zdaj bomo govorili o razliki med monolitno polikarbonata. Lastnosti tega materiala omogočajo uporabo v različnih panogah. Tako, na primer, za gradnjo prosojno konstrukcije v različnih področij gradbeništvo in inženiring je pogosto uporablja monolitno polikarbonata pregleden. Poleg tega je to gradivo, ki se pogosto uporablja za gradnjo oglaševanje struktur, kot tudi puteprovid zaščitne ograje.

Kot je za njega polikarbonata, to je različnih profilov, ki se uporabljajo za namestitev omenjene mobilnega polikarbonata.

Prednosti polikarbonata



Kot vsak drug gradbeni material, iz polikarbonata ima svoje prednosti. Tukaj so:
  • polikarbonatne je enostaven, zaradi katere namestitev polikarbonata je zelo enostavno in ni drag;
  • polikarbonatne je velik vpliv materiala;
  • polikarbonatne ima visoko toplotno stabilnost;
  • polikarbonatne ima še večjo težo;
  • polikarbonatne sama po sebi ni vnetljiv in ne prispeva k širjenju zgorevanjem;
  • polikarbonatne ima visoko toplotno izolacijske lastnosti;
  • polikarbonatne je tudi drugačen in odlično zvočno izolacijo.

Nadstreški, polikarbonata svoje roke



Kot smo že omenili zgoraj, v proizvodnji izdelkov iz polikarbonata platnene strehe - ta pojav je precej pogosta, tako zdaj bomo govorili o tem, kako bi nadstreški, polikarbonata z rokami.

Torej, če ste zainteresirani tudi v vprašanje, kako narediti streho izdelana iz polikarbonata, za začetek, vam predlagamo, da se seznaniti s seznama orodja in materialov, ki jih potrebujete za to delo.

Najprej morate krožna žaga s poudarkom in krog s nerazvedennom majhne, ojačane s težko zlitine zob. S tem orodjem smo lahko izrežete iz polikarbonata z rokami.

Za vrtanje lukenj morate kovinski standard sveder in vaja.

Tudi priročno polikarbonata profil samolepilni aluminija trak in perforirano trak. Vse, kar potrebujete za tesnjenje strani konča.

Točke za pritrjevanje potrebno termo podložkami in vijaki in izvijač.

Za izvedbo namestitve iz polikarbonata morate vrtnice'capacious ali Neros'kratek profil iz istega materiala.

Poleg tega boste potrebovali tudi plošče v debelini 30 mm, žarka 100 100 centimetrov, polikarbonata (pregledi moč tega materiala je visoka, zato lahko odločite se za izdelavo pass).

Vse delo, ki bi se morala začeti z dogovorom in postavitve strani. Tja čez površina, ki traja ne manj kot 15 Tsentrenergo plast šote in namestite opaž iz desk. Zdaj morate opraviti betonsko ploščo pod pre-drenažni sloj gramoza.

Naslednji korak je, da namestite 8 police, ki se bo nahaja na vogalih obodu in v središče vseh svojih strank. Višina stojala je treba izračunati tako, da strehi shed oblikovali majhno pobočju, ki bo poslano na zadnji strani stavbe.

V zgornjem konci, stojala potrebujete za vožnjo nohti, na vrhu, ki bo iz deske. Na deske je treba določiti splavarjev in tramovi, in potem se konča priložite napušči (prvi spredaj in zadaj, nato pa - strani).

Zdaj morate na vrhu zadnjega kotička postaviti na streho in ga pritrdite z vijaki.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика