пятница, 30 мая 2014 г.

Čiščenje odpadnih voda. Malo o septic tank.

Vprašanje vode je ne samo tisti, ki ga bo treba rešiti, a srečni lastnik država hiši. Pomanjkanje kanalizacijski sistem postane drugi težko premagati, da, vendar pa je v prisotnosti vseh razpoložljivih objektov in naprav ne bo težko. Pomembno je, da pravilno organizirati odstranjevanje odpadne vode, ki brez škode in nepotrebnih nevšečnosti sebi in drugim. Čiščenje odpadnih voda je naslednja stvar, ki jo boste morali plačati več pozornosti.

A septic tank je sodoben objekt za čiščenje vode. In če govorimo natančneje, to počisti gospodinjskih in fekalnih odplak. Vodo iz Kanalizacije in cevovodov hiše vstopi v podzemlje sedimentation tank. To je septic tank TOPAS.

To so lahko izdelani iz različnih materialov, kot so beton, opeka, beton in ruševin. To lahko najbolje armiranega betona obroč. Če se prijavite v tem primeru opeko ali stojnici, notranje stene in septic tank je treba pokriti z mavcem, na primer cementa.

Onesnažena voda vsebuje veliko nepotrebnih elementov. Ti elementi naneseni na dnu, kot so težji od vode. Tako, da blokira dostop kisika in začne se sprehaja skozi vsebnost vode bakterije. Iz anaerobne fermentacije umazanije v celoti usedlin, in druge, je razpadel. Ta proces je zelo počasen. Na tej stopnji je voda delno omiliti in čistiti, ker se umirijo in bivanje navzdol vse nepotrebne mehanskih nečistoč.

Vendar pa je postopek čiščenja ni končal. Za nadaljnje čiščenje potrebujejo dostop aerobnih bakterij in kisika. Zavedajte se, da je septic tank ni popolnoma čisti vodi. In to, še enkrat, ni dovolj, da predpostavimo, da je čiščenje odpadnih voda je v celoti končana. Zato moramo v naslednji fazi očiščevanja. To bo zahtevalo odstranitev v posebni primerna za postopek plovil. Treba je tudi v stalnem stiku z vodo s kisikom. To je koristno za oksidacije in razgradnja dušikovih. Ekološko in amoniaka dušika mora razpadejo na nitrati in nitriti. Na celotno površino filtriranja medijev je biofilm iz oksidativne škodljivih bakterij. Voda takega zdravljenja je skoraj popolnoma čisto in se še lahko uporablja. Ampak najbolj pogosto se odvajajo v vodna telesa. Za čistost vode, ki je popolnoma neškodljiv.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика