пятница, 30 мая 2014 г.

Vzroki poplavljanja kleti zasebnih hiš

Ko so poplavljanje podzemnih prostorov v zasebni dom, mnogi ne razumejo njihove vzroke, ne ocena realna nevarnost. Naša nevednost in nepripravljenost, da sprejme potrebne ukrepe lahko privede do nepopravljivih posledic. Poglejmo si razloge in metode zaščite pred vodo. Ogroženosti pred poplavami: vse se začne.
Zasebne lastnike stanovanj, pri delu z oblikovalci in gradbeniki pogosto uporabljate napačno odločitev o tem, kaj hidroizolacijo prihodnje strukture ni treba. So narobe, na podlagi podatkov geološkega testov, ki kažejo, da ravni podtalnice se bo pod Fundacija. Če menite o tem, lahko razumemo, da pred gradnjo gostote tal plast visoko. In med pomlad poplav, vode ni v velikih količinah prodre v globlje plasti tal. In po gradnja se je začela, da ona dobi možnost prejema na obodu stavbe predmet. Tudi v temelju ostanejo gosto plasti zemlje, potem je nabiranje vode v že zajeti jamo. Voda teče mimo v okviru Fundacije, vzdolž sten, ustvarjanje hidrostatični tlak prihaja do šest ton na kvadratni meter. Lahko poslabšajo situacijo, jarek, ki so primerni za dom. So komunikacije. In odsotnosti sistema za odvajanje vode, odpadne vode, slabo opremljeni drenažo, skupaj dopolnjujejo negativno stanje nepremičnine in hiše, ki ustvarja dodaten dejavnik ogroženosti pred poplavami. Tu je vse odvisno od kakovosti hidroizolacijo delo.

Kako zaščititi vaše kleti iz poplave.
Velika in mala gradbena podjetja, ki imajo veliko izkušenj pri gradnji in postavitev hiše, pogosto preprosto nimajo potrebnega znanja za opravljanje dela, hidroizolacije. Zakaj? Do pred kratkim, preprosto ni bila izvedena tako množično gradnjo zasebnih hiš s kletnih etažah. Pred kratkim, v zasebnih stanovanj je omejena kleti. V različnih materialov, se je zmanjšal le za glino, tekoče stekla, garotech. V gradbeništvu je bila v velikih mestih, kjer je bilo vedno mrežo nevihta kanalizacije. Ona dvigne največ vode,. V pritličju, kjer tehnične zmogljivosti, vedno nastavite črpalne postaje. In poplave so načrpane vode,. Odlično hidroizolacijo lahko predstavljeni na primer pod zemljo, kjer deluje sistem za odstranjevanje, znižanje nivoja vode. Zmanjšuje hidrostatični pritisk na velik betonskih konstrukcij. In prav tako želim poudariti, da v preteklosti so bile v določenem proračun gradnje, ki le ni vključujejo tak nujen korak, kot hidroizolacijo. Prej je bilo lažje, da se iztisne vodo, si dal potrebna drenaža mehanizem. Od tod lahko sklepamo: graditelji so skoraj brez izkušenj za reševanje sodobne naloge nove arhitekturne strukture. In razvojni trend gradbene industrije hitro premika naprej, pred časom.

Slabe kakovosti hidroizolacijo. Vzroki.
Veliko gradnje in oblikovanja organizacije na sedanji čas, plača je precej majhna nepazljivost, hidroizolacije sistem, ob upoštevanju fazi gradnje je preprosta in nepomembno. In mnogi, ki so se soočale tak problem, samo ne more odpraviti sam (ni ustreznih izkušenj). Ampak najpomembneje je, da stranke, ki ne privabljanje tujih umetnikov, saj se je bala, povečanje finančnih stroškov in dolgo trajanje parcele. In gradbeniki, ki skrivajo svojo nesposobnost, strah, da bi izgubili stranke in dobiček. Oni drenažo, ki ne ustrezajo parametri tal, vzemi ta denar, kot posledica poplavljanja kleti. To stanje se pojavlja najbolj pogosto na izvedbo projekta je skupina ljudi, povezana z eno organizacijo. In zgradbe prinaša popolnoma drugačen, gradbeno. V tem primeru, idealno je, da pomanjkljivosti drenažo in hidroizolacijo gradnje, opredeljene celo pred koncem registracijo. Če takih trenutkih se pojavijo mnogo kasneje, stranke zahtevajo veliko denarja za izboljšanje tega položaja, kljub temu, da je možnost likvidacije in predelave so glavne omejitve.
Torej, če želite, da imajo polne kleti in dostojno kleti, ne želijo opustiti dodaten prostor kot objekt, ki stoji na najvišji točki območje z peščenih tleh in nizko prehod podzemne vode bo treba nameniti ustrezno pozornost hidroizolacije, oceniti vsa tveganja. Vnaprej storiti vse ukrepe za zmanjšanje možnih težav.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика