четверг, 29 мая 2014 г.

Polaganje plute

Polaganje plute, tla se lahko izvajajo na vaši lasti. Kot pravijo, so stvari niso tako slabo... veliko obvlada ta znanost - teh tleh smo postali bolj in bolj priljubljena. To je povsem jasno - teh premazov imajo veliko prednosti. Ena od njih je estetika cevi - izgleda dobro v skoraj vseh notranjosti, ki so na voljo v različnih modelov, tako da je čisto mogoče,, da bi našli kritje, harmonično, v katero želite sobo.






Pluta pokrivanje čiste, ne zgnije in ognjevarne - ne gorijo. Ti so tla velik proofers. Poleg tega, da so neločljivo povezani le v plute tla - amortizacija. To je čutil in ustvarja določeno udobje občutkov. Prav tako je verjel, da je zaradi tega zmanjša obremenitev na sklepe in hrbtenico osebe. Hvala za to kakovost na teh tleh se ne skladb iz hude ali padla predmetov. Da se ne bojijo plesni, saj ta ne živi na cev. Zato, polaganje plute je zelo primeren za kopalnice.

Pluta talne obloge so na voljo v dveh vrst - plavajoče (gredo, kot laminat, za pritrjevanje v reži z žeblji) in prilepi (ti plute plošče, ki so pritrjena na glavno tla z lepilom).

Pred polaganjem tal je treba narediti nekaj predhodnih delo. Najprej je potrebno, da bi glavno besedo nemoteno. Spojnik ne more storiti, ne pa, tla naj bodo gladke, gladka in popolnoma suho. Kot razlog včasih uporabljajo iverne ali cementno iverne in fiberboard. Vi lahko postavite plute nadstropje desno na staro linolej, če je dobro zavarovana in popolnoma gladko.

Pod pluta talna bi bilo treba dati polietilen kot zaščito pred kondenzacijo. To je še posebej pomembno, če tleh je položena neposredno na ploščo. Potem je bolje, da dajo eno - polipropilen - podlage, debeline 2 cm.

Za polaganje plute plavajoče talne mora svinčnik s trakom ukrep in žaga. Če nadstropju bo prilepljena na podlago, potrebujete tudi posode za lepilo zarezo trowel in blazine. Pred polaganjem talne obloge pluta je treba odstraniti iz paketa in pustite prostor za dva dni, da "aklimatizacije".

Polaganje plute plavajoče vrste skoraj podobna polaganje laminata - kluba je vstavljena v utor. Prva številka je zbranih v dolžino, in potem drugo in pod kotom 30 stopinj povezavo. Nato pritisnite nagnjena, na nekaterih je bilo izgnanih v utor. Uvršča se dogaja, offset drug proti drugemu na polld. Na ta način tla, ki bo videti lepo, in materialne potrebe manj. Čeprav, v zaprtem navodila proizvajalci priporočajo za zbiranje tla ne vrstic, in druga drugi takoj in. Mnogi menijo, da je ta metoda, je neprijetno. Morate vedeti, med steno in plutovinasti izdelki tla morajo biti razlika približno 2 cm, kot cev, bo razširila.

Polaganje plute pokrov z lepilom zahteva previdnost in večja temeljitost. Stvar je, da ko zasajene na lepljive plošče ne more biti usklajena - lepilo prinasa skoraj takoj. Zato, preden polaganje plute Odbor je priporočljivo najprej, samo, da je ležala na tleh, zaradi česar pomembne opombe v svinčnik.

Bolje, da začnete od centra soba. Na glavni tla, je potrebno imeti dva pravokotna, ki se bo sestal v sredo sobe. In mi bi se morali osredotočiti. Lepilo za ploščice, ki se uporablja z zobato trowel, suši v nekaj minutah, po tem strešnike je treba pritisniti, da tleh. Po vztrajanjem prostor mora biti prezračen dan in v tem času na tla, bolje, da ne gredo.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика