суббота, 31 мая 2014 г.

Ploščice: vrste in načine vgradnje 2006-11-20 13:19:56

Gradnja in rekonstrukcija.

Ploščice: vrste in načine vgradnje
2006-11-20 13:19:56

Različne oblike ploščic in njihove ustrezne metode njegovo namestitev je nastala v starih časih. Starinsko opečni strešnik primerni samo kot sodobne, drevesa'vasi zaboj, in je sestavljen iz dveh serij: nižje, v obliki pavšalnih (u) ponvasto, z zvočniki na vsaki strani, robovi in v zgornji vrstici. Za vrh obseg je bil uporabljen strešnik profilirane obliki, ki prekrivajo sklepov osnovnih ploščic. Za konča uporabljajo ploščice, posebne šesterokotno obliko, ki ustreza vagotomy zlom strehe in zagotavlja pravilen pretok vode. Fig. 2 Ploščice v dolino (Pompeji).

Ostali ploščice.

Sorte ravno in nagubani ploščice, je podobna stari modeli, so se ohranili do današnjega časa. V Krim in Kavkaz je bila razširjena strešnik žlebove, znan kot Tartar. In še vedno lahko srečate stare hiše, krite s tem materialom.

Ima obliko pol skrajšano cone, in postavil na trdna lesenih opažev v dveh vrsticah, kot sledi: strešnik spodnji vrstici, ki ustreza konkavno stranjo navzgor; zgornji del - konkavno stran obrnjena navzdol, tako da so blokirani strešnik sklepov v spodnji vrstici. Tako, zgornja vrsta strešnikov temelji na spodnjo številko in zaboj ni določen, vodenje preživela le na račun svoje teže. Ravno ploščice. S - obliki ali kot se imenuje nizozemski strešnik je ukrivljena v obliki vala (ali črke S), tako da je vsak strešnik prekrivanja sosednjih sosednjih isti seriji in je vsak sklop, ki zajema prejšnji

Nizozemski ploščice.

Pomanjkljivost profilirane in nizozemski ploščice je zelo močno površinsko olajšave, ki preprečuje zdrs snega, mu povzroča precejšnje akumulacije in naprej proti Vzhodu v obliki plazov. Fig. 6 Reža val strešnik (ORMAX).

Moderne ploščice, kot pravilo, je na voljo v treh osnovnih vrst: ravno, vijugasto (kot enega ali dveh valovih) (Sl. 6) in utor (imenovano tudi menih / nuna) (Sl. 7). Oblika strešnika opredeljuje način za njegovo namestitev in uporabo. Fig. 7 Strešnik <menih / nuna>: - Splošni pogled; B - vgradnja.

Ravno ploščice iz z veliko prekrivanja, in obstaja več variant namestitve: v dveh ali treh plasteh. Ravno in razgiban, strešniki lahko utorov, t.j. za enega ali dva robova utori. Zagotavljajo bolj zanesljivo pritrjevanje in vodotesna podstreha. Ampak njihova uporaba je omejena - le ravno streho.

Če želite ustvariti ukrivljene površine, ki so najbolj primerna strešnik žlebove, čeprav ga je mogoče uporabiti in nemoteno (brez žlebovi) druge oblike. Band ploščice, prvi oblikovani v obliki traku, ki se nato razreže na posamezne ploščice.

Monotono ploščice, takoj, stisnjen v posebni kovinski oblike. Trak ploščice se lahko utori vzdolž strešnik, in pritisnili - tako horizontalno in vertikalno.

Cement-pesek strešnik se proizvaja le v trakom tehnologije. Obliki keramičnih in cementa-pesek ploščice so zelo podobni, vendar se razlikujeta v debelino. Keramične ploščice je bolj subtilno, in cementa-pesek je debelejši, njegov rob, kot če cut off. Vodilni proizvajalci cementa-pesek ploščice so delali za odpravo te pomanjkljivosti; že se je začela proizvodnja cementa-pesek ploščice z zaobljenimi robovi ali brez njih, ki bistveno poveča njegovo estetsko privlačnost.

VIR: rmnt. ru

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика