суббота, 31 мая 2014 г.

Gradnja poceni kabine

Gradnja kabine je najboljša možnost za ustvarjanje pogojev za začasno nastanitev ali daljše bivanje na območju primestnih in podeželskih območjih, kjer gradnja glavnih objektov,'predmeti, ki se dogaja. Medtem ko se trenutno aktivno uporablja tako kovin in dreves'lesene kabine. Tudi izkušnje kažejo, da nekateri potrošniki raje kupujejo pripravljen kabine, in nekoga, ki vam bo z veseljem naredil kabine z lastnimi rokami.

Ampak ne glede na možnost gradnje kabin se odločite, vse primestnih in gradbeništvo prikolice, mora izpolnjevati naslednje zahteve: da mora biti topla, suha, varno in tudi, da je zdrava, vendar hkrati ne vsebujejo ekscesov v okras in opreme.

Zagotavljajo toploto poceni prikolice

Zadostno raven toplote v gradbenih poceni počitnice kabine omogočajo enostavno grelniki: izbira je precej velik, vendar, kot pravilo, v majhen blok-modul bo dovolj za 1, 5 kW moči. Kot zunanja izolacija, lahko uporabite več plasti polietilena, kot tudi debelo plast persolator.

Zagotavlja suhost poceni prikolice

V času gradnje kabin na kazalnikov suhost obvezna'zagotovo morali paziti pololke in člen. No, če vrhu kabine bo pokrita s pločevine, varjeni spoji, napolniti in še naslikal. Paul modul tudi bolje flash pločevine. To praviloma ne pobarvane, ampak v vsakem primeru pomaga za več let, da iz Pregnana dreves'lesena tla, in za izolacijo ne kaže negativnih lastnosti.

Zanesljivost in porozhdennoi poceni prikolice

Kabine za gradbeništvo in država bi morala tudi biti odlikujejo zanesljivost, kar pomeni, da naj ne razpade pred naše oči pred vetrom, snegom in snowstorms. Velik poudarek ugotovitev te točke je odvisna od alkohola vertikalni delovnih mest in od prenesejo svoja bremena.

Drug pomemben del parameter zanesljivost je porozhdennoi. Seveda, ko gre za gradnjo poceni kabine, vsaka obdelava dreves'kamna pomeni pred požarom in biološko uničevanje, ne more iti: za to je drago in zamudno. Toda zdaj, o opravljeno pravilno električne energije ne sme pozabiti. Spomnimo se, da je, na primer, v zimskih gradbenih delavcev bo hladno, da se vključijo dodatne grelnike, instrumentation'atiti vode, ki, seveda, močno povečuje obremenitev na notranji mreži.

Trajnost poceni prikolice

Ponavadi, trajnost kabine med gradnjo je opredeljena kot: dovolj ne samo za čas gradnje, ampak tudi na časovno obdobje od 3 do 5 let. Na Splošno je to odvisno od potrebe pribl'ATI nekaterih gradbenih materialov in opreme. In, kot je razvidno brez posvetovanja ekonomist, cenejši materiali in tehnologije, na izvedbo del je v uporabi, krajši življenje kabine, lahko računate na.

Medtem ko je želja za izgradnjo poceni sobo lahko gre za poceni material, ter, kot a rezultat, ki ga prejmete dodatne stroške za popravilo in izdelavo kabine znova. Na primer, lahko kupite linolej gospodinjski po nizki ceni. Vendar na področju intenzivne križu v samo nekaj mesecih, je povsem ne uspe. Ob istem času, lahko le kupiti poslovne linolej: naj bo približno dva krat dražje, ampak služiti bo veliko dlje in bolj učinkovito.

Prosimo, bodite pozorni, da naša priporočila in nato gradnjo poceni kabine vam bo prinesla veselje: za, ki jih boste lahko uporabljali več let, in ti bo toplo in udobno.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика