вторник, 27 мая 2014 г.

Sobo, ki je bila majhna

Vaš otrok raste starejši, in ni nič presenetljivega, če en dan, boste odkrili, da je njegova soba, ne glede na to, kako prostoren je bilo, postane -- imela za oblačila, iz katerih je odraščal.

Obdobje zorenja otroka, je najbolj verjetno, da bi starši veliko težav različne narave, in na to, kako dobro boste mogli spopasti z njimi, je odvisno v delu in nadaljnje odnose. V tem smislu je zelo pomembno, ne le vsak dan, da bodite pozorni na interese, okuse in potrebe vaših otrok, ampak tudi, da bi mu pomagal, na eni strani, da se zavedaš sebe kot samostojne osebnosti, in z drugo - za ustrezno prileganje v družbo. Ker imate še nekaj let živeli skupaj v eno stanovanje (ne z otrokom, in skoraj z polnoletna, popolno človeško bitje, svoje ozemlje, to ne sme biti samo jasno dodeljena in primerno okrašena.

Izobraževalne trenutek

Prvič, kje začeti, je izbrati primerne lokacije, ali če so označbe prostorov v vaši hiši so že razdeljene), da poskusite, da pogled na to gledati z novimi očmi. Naša naloga je, da razumejo, kaj otrok ni čisto, kaj je "odraščanje", tako da bi morala nameniti več prostora. Na primer, če stojiš pred izbiro - kar dve sobi določi na podlagi zakonskih spalnica, in kako najeti teen, ni dvoma, mu mora, da se da veliko. Na Splošno, načrtovanje v hiši ozemlje, za najstnik, je najbolje, da ga predstaviti sam nekaj "bachelor", stanovanje za eno osebo. Seveda, to je super, če si lahko privoščite, da zagotavljajo odrasli otroka, kopalnico s kadjo ter garderobo, vendar to ne pomeni nujno'bodite prepričani: običajna varianta s "krajih pogosta uporaba" ima tudi svoje prednosti. Če je mlada oseba, ki bo dobil ne "ravno", in skromen "hostel", to bo naredil mu je dobro.

Tukaj moramo povedati o zelo pomembno načelo, ki je dobro uporabiti, opremljeno stanovanje z najstniških področju. Moramo poskusiti, da bi našli pregovorno "Zlati sredini" v odnosih z mlado generacijo: na eni strani, da bi prijatelje, da ne izgubite stika in cenijo družinske tradicije, na drugi, da bi mlade ljudi, da razvijejo prosto. V praksi, je lahko videti takole: najstniki, ki živijo z vami v stanovanju in v istem času, kot vsi drugi člani sedem'th, ima jasno opredeljene pravice in obveznosti'ASKI. On si lahko privošči desno na domu izvajajo številne Hobije: glasna glasba, naučiti igrati kitaro, da opravi na simulatorju, za boj, da barve za stene, da bi prijatelji, včasih, strank itd.,

Vendar se mora strogo spoštovati "pravila socialistične skupnosti", da ne moti drugih, da opazujejo čistost in red, da se vzdržuje skupnega gospodinjstva, in tako naprej, Vse to ni razlog za ironijo in obvezno'Eskov dobro izobrazbo, ki je, če bypass jih stranka lahko odgovor na vaše otroka v odraslo življenje. Strinjate se, ljudi, simbolov " scatter " okoli umazana oblačila in pozabite, da vijak gor cevjo zobna pasta, kjer bo komaj dobrodošli. Medtem, vse te spretnosti, ki jih zdaj, ko vaš otrok je še vedno v vaš skupni apartma, vstopi v neodvisno življenje. Ti tanko črto, potegnjeno med svoje želje in dolg med "moje" in "tujec", med fatherly nego in popolno manipulacijo, in naj bi temeljilo vaš pristop k ustvarjanju inter'notranje zadeve za najstnik.



Vodstvo

Najbolje, da okrasite zasebni apartmaji za odrasle začetnike, je treba začeti s temeljito popravila. V tem primeru, je naloga zelo "ločeno" prostor: stud stene nekaterih zvočno absorpcijskim materialom (drevesa'lesene ali plastične plošče, pluta), dali močna (po možnosti dvojni in masivnega lesa) vrata. Če je vaš otrok začne vztrajajo na stransko gradu (ki je zelo možno), poskusite, da bi ga prepričali, da to ni potrebno in če njegovo sobo, če on zapre vrata, nihče ne trka, da pridejo ne bo (seveda, obljuba mora biti strogo uveljavljajo).

Sem dolgo mučil nad izbiro dekor (Ozadje, drago barve, ploščice in tako naprej ), zdravljenje je vse bolj preprosto in jedrnato. Prvi, in vas in ga bo manj težav (Bog ne daj, zelo neroden najstnik ali nekdo iz svoje mlade goste bi pokvari). Drugič, najstnik, bodo prejeli nevtralen prostor - tabula rasa za lastno oblikovanje idej in, joking narazen, - izražanja. Ampak v smislu oprema - tukaj imate trdne očeta bo vodila projekt, in otrok klic co-authors. Sedel z njim in natančno, do najmanjše podrobnosti, vas bo prostor, ki se najstnik bodo mogli storiti, ker bo zvočniki zvočni sistemi, zasloni in TV-zaslonu. Vaša naloga v tem primeru je zagotoviti, da načrt ideja ni krši najbolj dragoceno - health'jaz sem vaša "baby". Kritično oceniti mesto na namizju in osvetlitev, kakovost dela, stol ali posteljo. Na primer, tudi, če je soba polna, ne smete izbrati pogradom (ali enakovredno loft bed): zdravniki verjamejo, da je spanje v zastojev pas izpušni zrak, ki se vedno oblikuje v zgornjem delu prostora, škodljivih za zdravo'I.



Prav tako bi morali biti previdni pri izbiri kavč posteljo (najbolj pogoste možnost za multi-funkcijo sobe): vse Matt podpornih mehanizmov, poleg tega, da je sistem "knjige", niso primerna za vsakodnevno zložljiva in odvija. Metode skladiščenja mora biti zasnovan tako, da najstnik, je bil enostaven za vzdrževanje reda: posteljno perilo je mogoče enostavno odstraniti, v Omari, oblačila, shranjene v predale in vrata-coupe, ne "vrečke za prah", kot so odprte police, preproge in bedspreads. Soba bi morala biti najbolj prazna in prosta: na primer, vse glavnice (vključno s številnimi rolerji, valji in plošč) postavi v univerzalni omaro, v celoti zavzema eno od stene in prostora, ne računam na delovnem mestu, je potrebno le kavč, mizo z opremo, mizico na kolesih in nekaj Turki.

Delovno mesto je zasnovan tako, preprost: mizo v kotu z dvema površine, - za delo na comp'računalnik in za pisanje, in pod njim mobilni podstavki z veliko predali. Izšla kot rezultat tega minimalističen pristop prostor popolnoma predati lastniku prostora, pod pogojem, da vsebuje njeno ozemlje, da bi. Naj vrže na tla kosmate preproge ali kože. Naj zavije v kopalnico v delavnici grafiti ali Afro Kabinet...

Če vam je uspelo, da naredite prostor za vaš najstnik z upoštevanjem teh preprostih pravil, vaš odnos ne bo bati nobene prehodne starosti, in "najstniške", ki bo v vaš dom suverena država, ki podpira ga s toplo in prijateljske odnose.

Besedilo: Marina Voronezhskaya
Foto: JP

Vir: Revija "Lastnik"

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика