суббота, 31 мая 2014 г.

Lep bazeni iz lesa

Ko neizkušeni ljudje prvič sliši na besedno zvezo "bazen les", najverjetneje je, da je bil zelo presenečen in mislim, da je drevo samo nekaj primerna za massanotten materiala. Vendar pa v praksi prodaje kaže, da je za zadnji dve leti, izvajanje popolnoma dreves'leseni bazeni na ozemlje Rusije, se je povečalo v p'boljše čase.

Najprej to, seveda, stojalo'ker je tak zaključek bazeni jih naredi edinstveno lep, in da so visoke okoljske naravnosti, ki je zelo dragocen, v tej dobi trajno obarvanje. Zato je tako lepo v teh zimskih dneh, ko so Okna tuljenje vetra in prasketanje frost, mislite na tople poletne počitnice: upoštevati nove vrste bazenov in lahko izbirate svojih dreves's " možnost.

Gradnja bazeni iz lesa

Trenutno obstajata dve glavni smeri gradnje bazenov lesa, ki se odlikujejo, praviloma le za način proizvodnje skledo. V prvem primeru se naprava bazen je skledo, outpoured betona, ki je nato mavca. Vendar, obdelavo bazeni pomeni, da je zunanja noga modelov, ki bodo iz naravnega lesa.

V drugem primeru je: bowl sama in končna bazeni so narejeni iz lesa. Moram reči, da je prva različica naprave bazenih je najpogostejša, saj ljudje še vedno raje dajejo prednost izdelkov iz betona, in zato trdno in za vedno. Vendar, drevesa'Yana dobro bazeni tudi ni rojen včeraj: njihovi proizvajalci dajejo jamstvo za najmanj 15 let brezhibnem storitev.

In skrivnost je, da za ustvarjanje te vrste bazenov uporabo obravnava na poseben način, stenske plošče, ki so posledica je lahko več let, da se upre jedko delovanje vode. V SV'v zvezi s tem je primerno, da se spomnimo mesto na svetu, ki ni prvem stoletju so bor pilotov, potopljena v vodo. V takih mestih, na primer, je znano, da vse Benetke. Mimogrede, in kopeli lesa danes so v Modi in premagati vse zapise na število naročil.

In tako, da se navadni ljudje lahko ne dvomi v zanesljivost naprave bazeni iz lesa, pravijo, da je znotraj te gradnje je prevlečena s posebno polimerni film, ki daje dreves'lesene sklede absolutno zaščito pred vodo. Opozoriti je treba, da je ta metoda hidroizolacijo bazenih je vse bolj uporablja v različnih njihove oblike. Ta film, ojačane s steklenimi vlakni, ki omogoča, da služijo tako zaključna plast.

Pri ustvarjanju naprava notranji bazen polimerni film roll-da-ukrep in izpostavljeni močni vroč zrak. Rezultat je praktično enak kot vložek za montažne bazene: design predstavlja velikansko plastično vrečko, ki ima debelino v pol milimetra in je trpežna in nepravilnosti. Ta film je tako močna, da te vrste bazenov lahko enostavno plavati in se ne bojte poškodbe.

Prednosti bazeni iz lesa

Da bi razumeli, zakaj, v zadnjih letih, lepo bazeni iz lesa, postane izbira veliko ljudi v Evropi, si poglejmo prednosti te vrste bazenov.

Prva prednost je, da ta bazen je zelo lepo, izvirno in ekološko. On je takoj prebudi zanimanje in pritegne s svojim videzom. Je popolnoma prilega v zgradbah iz lesa in ob upoštevanju narave izgleda zelo harmonično. Druga prednost je trajnost, ki je danes zelo cenjen.

Tretji vidik priljubljenost bazeni konča les je hitra namestitev in njegova preprostost. Tako je bilo ugotovljeno, da je bila gradnja dreves'kamen bazen redko traja več kot 10 dni, ki, seveda, za uporabnike je zelo privlačen. Dejansko proces naprave bazenih in brez umazanije, prahu in hrupa.

Drevesa'Yana bazeni te nove vrste bazenov v Rusiji. Ampak, nedvomno imajo veliko prihodnost. Danes so vsi ljudje želijo živeti v sožitju z naravo. No, če je ta harmonija je še vedno dobičkonosna in ceno, potem je rešitev problema v korist lepa bazeni iz lesa, lahko štejejo za rešene.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика