вторник, 27 мая 2014 г.

Otroška soba kot fairyland

Tradicionalno otroka v otroški sobi in spanje, igro in učenje. Te tri različne psihološke, čustvene vsebine in namen procesa so miren in udoben prostor v eni majhni sobi, brez povzročanja otroka, utrujenost in draženje. Vsaka funkcijska področja otrok potrebuje poseben način za osvetlitev in razlikovati. No, če je prostor za igranje, študija in spanja bodo poudarjeni v različnih barvah stenske ali talne obloge.

Vendar pa je treba pam'ne pozabite, da v danem naprave vrtec funkcionalnih področjih bi bilo treba upoštevati anatomske strukture v telesu otroka. Po vsem, otroci pohištvo bistveno razlikuje od odraslega, ne samo za svoje velikosti, ampak razmerja. Zato, predmete, ki bi morala imeti otrok, preprosta oblika in veliko podrobnosti. V otroške sobe morajo izogibati ostri koti in izboklin, vse površine morajo biti gladke.

Na podlagi zdrava psiha je pozitivna čustva, ki se razvijejo pri otroku med igro in študija pohištvo, njene vsebine, itd., Torej je glavni pogoj za pohištvo za sobo, kjer obstaja majhna otroka, je njegova zanesljivost, stabilnost in vsestranskost.

Na primer, na duševnost otroka otroci so tako mobilni in ranljiva, da je celo glasen zvok, ki lahko vplivajo na to traverus. Zato, prostor, kjer se začne samo, da živijo mali človek naj ne vsebujejo visoko nestabilne strukture. V nekaterih primerih, strokovnjaki svetujejo tudi za lajšanje prave stvari zgornji polici na police in omare in se premakniti bliže tleh vse elemente, prodaje v jeseni glasno trkanje.

Gradiva na temo

Otroška soba: dodajte malo starost
Otroška soba: evolucijo slike od
Otrok v barva: kaj izbrati?
Otroci: 10 sobe v enem
Otroška soba: lahko in ne more
Otrokovo željo, da se upokojijo, če želite skriti (pod mizo, v svojih improviziranih hišo in tako naprej ) je naravno in razumljivo. Otrok tako poskuša obliki prostora, ki ustreza njegovemu razumevanju varnosti in udobja. Ne po naključju, sodobni otroci pohištvo je pogosto dopolnjujejo majhnih zaprtih oddelkov za igre in tudi konstruktivno se lahko izvede v obliki majhne hiše.

Ustvarjanje v vrtcu zmanjša kopijo svet odraslih, je naravni proces, razburljivo in zabavno. Vendar pa je treba, ne pa v UAI'asliwe ideja. Otroka ne bo rasla infantile, če prej ste izvedeli za interakcijo z običajnimi standardne elemente in živijo v njihovem okolju.

Občutek skrb in nego cele družine, otrok in bi moral skrbeti o nekom. Zato obvezno'obvezni element otrok lahko postane akvarij z ribami, košaro ali wattled hiša mucek, sveže cvetje na okensko polico ali na stojalo.

Nekateri starši se raje, da okrasite sobo vašega otroka "za odrasle", pohištvo, stave na dejstvo, da se je otrok prej ali slej se bo povečala, in težave z izbiro in preureditev bo manj. Vendar, prostor, potreben za risanje z vidika interesov otroka, še otrok, realnost ne obstaja v enaki zakoni kot za odrasle. Otroška soba mora biti kot magično fairyland pomagati čustveni in fizični razvoj otroka in ne predstavljajo nevarnosti.

Mnogi nagibajo k nasičena barve otroška soba je svetla in nasičenih barv, in, včasih, prekomeren padec. Izbiro barve, ki jih morate vedeti o barvo želje otroka, ki se običajno razlikujejo glede na starost. Najmanjši ljubezen sočno barve: rdeča, vijolična, roza. Otroci od dev'petih do enajstih let, kot so oranžna, rumena in zelena. Po dvanajstih najljubša barva postane moder. Seveda, to ne velja za vse otroke, vendar pa za večino.

Poleg tega ne smemo pozabiti, o dejavniki, kot so usmeritev in svetlosti, barve, pohištvo, skupna barvna shema hiše. Gama otrok, se lahko izvaja v dveh osnovnih tehnik. Prvi je, da združujejo podobno ton star odtenki. Glavni površin (stene, strop, tla) - kako lahko lažji in pohištvo je malo temnejše. Druga metoda temelji na harmonično kombinacijo kontrastne barve. Vendar, ne uporabljajte zelo kontrastna, avant-garde možnosti, da lahko ima negativen učinek na duševnost. Najpomembneje je, da izbrani gama, ustvaril otrok občutek, udobje in toplino.

Barva pohištvo v otroški sobi bi morala biti nevtralna. Ker svetlo igrač ali šolskih potrebščin za barvno tabelo lahko povzroči nesoglasja, živčni sistem otroka, odvzel mu iz svoje prakse, ne daje poudarek. Najboljša barva je lahko svetlo zelena, ki je pomiriti.

Zdravniki prav tako priporočamo, da v otroški sobi je bila čim manjša svetleče stvari: ogledala, polirane kovine, steklo, mize, vaze). Zato je menila, da je prisotnost ogledala pri otrocih lahko povzroči resne motnje spanja otrok. Mimogrede, psihologi svetujejo celo stene, da barva ne sijajna, in le Matt barve. Poleg mat bela površina vedno izgleda svetlejša bela sijajna - svetlo glare ustvarja vtis, da drugi površina je temno.

Skupina Evropskih psihologi, ki imajo študiral veliko število biografije veliko ljudi, je prišel do zaključka, da je genij rastejo, kot pravilo, v teh sedmih's katerih starši radi svoje otroke in skrbi za njih, nič manj kot o sebi. Znanstveniki ocenjujejo, da je v otroštvu vsi ročaji informacij in osebnih odkritij veliko več, kot za vse moje odraslo življenje. Mogoče zato potrebuje ne le ljubezni in naklonjenosti, toda v svojo lastno posebno kos prostora.

Tako otroška soba je svet, ali celo veliko svetov, pravi mikrokozmos. Tukaj je, ne samo za spanje, igro ali stoje na glavi - ve življenje, modeli in omogoča sami vsakdanje situacije, ampak v veliki poganja napredek, fantasizing in izumlja. Zasebno sobo za otroka, je njegov habitat, dimenzij njegov svet-stališča ljudi, ki ustreza mnogih parametrov, nivo svoje inteligence, svojo dušo. In vstop v svet odraslih, postane veliko lažje, če ste v dobrem in psihično harmonično okolje.

Vir: www. idh. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика