среда, 28 мая 2014 г.

Hišo v mestu ali zunaj nje?

Hišo v mestu ali zunaj nje?

0%
95 09.03.2012

ČE želite slišati zjutraj petje nightingales'I, kaj p'Anki vonj Buska, ne sadhatissa vonj dima in hrupa, morate budovat hiši zunaj Mesta.


Zdi se, Da je ta Izbira Je preprosta. Kdo multica razgled na poljih ali v gozdovih, želi kaj čist Zrak, da mi je tiho in udobje, nedvomno potrebujejo vBET gradnje izven Mesta. Ale tiste, ki raje vzdušje Mesta, bo hott zemljišč znotraj svojih meja.


Vendar, če ste izbrali to možnost, bi bilo treba upoštevati tudi Druge vidike. ČE ste TIPIČEN Mestni prebivališče, morate uavt Kuzma življenje izven Mesta. VSE člane vaše družine bodo prijazni do sebe Vdovin proč od mesta dejavnost? Koliko ur bo trajalo, Dnevno potovanje od doma, na delu, v šoli, itd., Ali ste pripravljeni za to?

Cena zemljišč.


Bogata ludini enostavno kupiti lepo zemljišča pri GRADNJI Hiše, Ki bi zadovoljili Vse yo zahteve. V prostorih, Privlačen, z dobrimi razvoj infrastrukture, je cena zemljišča, ki je ponavadi Dovolj visoka. Ampak Dlje od centra mesta, Tim določi vem zemljišča za prinyato cena za vas. Za isti denar lahko kupite v primestnih območja zemljišč, ki so večje območje.


Vendar je cena zemljišča ni strošek hiše. Ti morajo biti pripravljeni za Druge stroške,-združljivost', povezane z gradnjo Hiše in njeno delovanje.

Hiša za vso družino.


Za družine z majhnimi otroki v hiši je idealen kraj za življenje. Otroci bodo varni, NALOGOVAJA svež zrak. Za odrasle, To je tudi idealen Kraj za rasslabtes po delu, stran od mestnega vrveža.


Družina, vrhl, da živimo v državi, morajo dobro podumat nad Njihovo življenje NNM in prihodnosti. Kako pogosto imate radi, da gredo na Zabavo možnosti, kot korchuvate hiša, vodi aktivno družbeno življenje, ali ne? Družina, Ki drži Le v večernih urah ob koncu tedna doma, poskuša VDOT od mestnega hrupa.

Povezave do mesta.


Dolge razdalje od Centra mesta, iz yo nakupovanje, zabava, poslovnih zgradbah, šolah, delovnih Mestih, se Lahko za svojo družino drago in netrun. ČE Dva družinskih članov, ki Delujejo v različnih krajih, in mora tempu dela, mora imeti Dva avtomobila. Za družine z otroki, je problem vrtcev, šol.
Tako morate preveriti Kakovost pdzn ceste do parcele, Javni prevoz, ki bo brez avtomobila SV'komunikacija s centrom. Lokalni prevoz omogoča prsu gostje, varuške.


Dnevne izlete lahko za svojo družino preveč pridobitev in Zahteva Veliko dodatnosti ur, Ki ne kompenzira hiši z Odličnim vrtom.

Pripomočki.


Sodobna hiša ne more ust brez elektrike, vode in Kanalizacije. Pomembno je sposobnost, da se povežete z Internetom.


Redni lahko vcoat dobro, Pobutova Ugro jamo, ali dana; podpostaje za lastna sredstva, vendar To poveča stroške gradnje. Os, Zakaj je včasih potrebno, podumat pridobivanje Ugodnih zemljišča, Ki je daleč od naselja, brez infrastrukture.


V zvezi s tem, bolj privlačna Zemljišč v urbanih območjih. Trenutno dodeljena Nova Stanovanja matrike za posamezne GRADNJE tam, kjer so Kraji, za sprostitev in enostaven dostop do Vseh delov Mesta. V teh območjih so šole, vrtci, nakupovanje ustanove.


Vsaka družina bi morala imeti dobro svagt in se odločite, če mu bo udobno živeti.

Pred začetkom gradnje. Formalnosti.

Za začetek gradnje svoje mesto, potegne za vse bi moralo biti upravljanje z zemljišči projekta Na zemljišču parcela dodelitev.

Priprava gradbišča za gradnjo.

Gradnja Hiše traja več mesecev, in za Zaključek in zagon včasih zahteva več LET.

Kaj moramo plemstvo, ki iščejo zemljišče zemljišče v Internet?

Nekaj nasvetov za tiste, Ki iščejo in ACM merila Kirovets pri izbiri zemljišča, zemljišča...


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика