суббота, 31 мая 2014 г.

Zavese brez obloge

Zavese brez obloge

Zavese brez oblog je najlažji in najcenejši možnost draped okno. No najprej prakse v njihovi proizvodnji, preden boste vzeli zavese oblogo. Zavese z stroj materiali kot nalašč za v kuhinjo ali kopalnico, kjer so jim izpostavljeni, za pare. Če zavese so namenjene za uporabo v notranji del balkon, bolje obesite zavese brez podloge, kot v tem primeru, lahko uporabite manj tkanine. Poleg tega te zavese apart, širši in prešla v sobi več svetlobe. Izračun potrebne količine tkiva, meri, in dodali, da je skupna dolžina pravicami do 15 cm do roba in šiv.

Zavese brez obloge
Zavese brez podloge, primerne za svetel Sončen prostor, kateri dan je treba videti svetlo in prostorno, in ponoči - prijetno.

Korak 1

Zavese brez obloge
Rezanje tkanine. Svoboden tkani material, rezano dolžina navoja. Če želite to narediti, zmanjšali rob in potegnite eno nit, nato razrežite vzdolž leve nit utori. Za zamreženje razredi tkiva direktno linijo srednje dolžine. Rob trim z festoons škarje in klešče za odpiranje šiv.

Korak 2

Zavese brez obloge
Podvrnuti roba v 1,25-2 cm na hrbtni strani, robovi in ščepec. Nato znova krat, tvorijo dvojno 2, 5 cm na gležnjih. Objemka in pritrdite zatiči, piercing jih čez mejo.

Korak 3

Zavese brez obloge
Za vložitev robov, uporabite navaden tačko in iglo, ki ustreza gostoto tkiva; v večini primerov bo to standard iglo № 16. Neposredna povezava z povprečne dolžine šiva šiva tako stranske robove po vsej dolžini.

Korak 4

Zavese brez obloge
Na napačni strani tkanine po Meri je označitev z vrvico oznaka 2, 5 cm od vrha. Krat tkanine oznako zatiči in pin. Postavite trak na vrhu zavese na 5 mm pod upognjene robovi in pin. Pristrochite pletenic na obeh robov, upognjene kota tkiva pridobiti z'Znannya "v stanje".

Korak 5

Zavese brez obloge
Dal zavese stranjo navzgor. Ukrep iz vrhu in jo označite s kodo pin skupna dolžina zavese. Označite pleat rob. Drugo krat je treba približno 9 cm od znamke skupna dolžina zavese, in potrebuje približno 5 cm za prvo krat robove.

Korak 6

Zavese brez obloge
Zavese so bile visi desno, na dnu pa'vrata ali podrobnye šivi, ki je vstavljena v uteži. Šivanje uteži na spodnji rob, načrtovane v okviru zatiči linija za prvi krat. Te vrstice ne bodo vidni na sprednji strani zavese. Zdaj zavese mogoče doseči na dnu.

Korak 7

Zavese brez obloge
Krat robu vrstice nožic. Pritrdite obe strani, tako da so seboj vzporedni in šive, s'združuje ploščo, če je slep je sestavljen iz več delov. Stiskal koncih robovi, rahlo stretch tkanina, tako, da je lažje, da bend in popraviti drugi del roba.

Korak 8

Zavese brez obloge
Če šivalni stroj vam omogoča, da naredite nazaj v niz, ga lahko uporabite za nelojalno robov tkanine z vzorcem. Če je blago, ki je navaden, nato bolj natančno obdelavo dobljenih s šivanjem z roko. Skrite šiv šivanje spodnji rob, nato robove na vrhu zavese.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика