пятница, 30 мая 2014 г.

Sistem stanovanjskih odplak. Naprava, ki preprečuje zamašitev, Odstranitev blokade.

Za ureditev sanitarij v stanovanju.
Apartma Kanalizacije se začne s kuhinjo in nato teče skozi kopel s školjko, kjer se poveže s Splošno linijo (vse, morda v svoj wc videli cevi s premerom približno dveh centimetrov). Če prej za odplake namene, je bila v glavnem uporabljajo cevi iz surovega železa, s približno devetdeseti let prejšnjega stoletja, seveda) so bili uporabljeni polipropilenskih in polietilenskih cevi. Katere lastnosti naročilo presega cast, ker plastika ni oblikovani notranji izrastki za rjo in umazanijo, in zunaj teh cevi niso zajeti s kondenzacijo (dew).
Vendar, pogostejše blokade litoželeznih cevi lahko pojasnite, ne le svoje, "prijavljeni", toda posebnost njihove namestitve ob vgradnji. Stvar je v tem, da pravila, ki mora biti položena z pristranskost v korelacija med položaj cevi v začetku (v korito) in v kraju, ki je povezan s Splošnimi odcepa (tj. stališče na koncu).
V dvižni vod Kanalizacije iz tako imenovane revizije; ki se nahaja na višini enega metra od tal do centra za revizijo, vendar ne več kot 15 cm od roba priključene naprave (wc, umivalniki, kadi).

Najbolj zamašene plot Kanalizacijskih.

Pogostost onesnaženje kanalizacijski sistem je v prvi vrsti odvisna od pravil delovanja umivalnik, umivalnik in wc, s kadjo. Poleg tega je v poletnih mesecih blokade pojavljajo veliko pogosteje kot v zimskem času ali v offseason. To je posledica predvsem dejstva, da v poletnih mesecih se poraba vode povečuje, kot se povečuje in število zadetkov v kanalizacijo odpadkov, kot so korenski poljščin, sadja in zelenjave, olupke in t. d.
Praksa kaže, da so najbolj pogoste zamašitve področje vprašanje ponorov v kuhinji in pred izdajo kopeli. To je tukaj, da je najbolj intenzivno kopičenje maščobne obloge na stenah kanalizacijske cevi. Postopoma, dokler ne telesne maščobe se na začetku doda in drugih onesnaževanja, peska, zemlje in rje.
Drugo problematično področje je kanalizacije od izdaje iz wc, preden ste jo pritrdite na skupni kanalizacijski odcepa.
Precej manj pogosto zamašene kanalizacije iz kopeli za toaletni sprostitev.

Preprečevanje za stanovanjske Kanalizacije

S ciljem preprečiti onesnaženje kanalizacije (to še posebej velja za odplake iz sprostitev pomivalno korito za javnost kopeli) je treba enkrat na teden za pranje kanalizacijskih cevi tople vode z dodano soda bliskavice ali belilo. Le tako redno izpiranje lahko prepreči zastoje v kanalizacijo.

Čiščenje apartmaja kanalizacije v stanovanju

No, če blokade zgodi, da je treba sprejeti ukrepe za odpravo:
Prva stvar, ki v izhodnim pranje je potrebno, da je bolnik zaspal, suhe lase (2-3 paketika) in prelijemo obstajajo tri litra vrele vode. če vrelo vodo počasi izliva v vtičnico, se postopek ponovi.
Če prejšnji (terapevtske tako reči) ne pomaga, potem je čas, da uporabljajo posebno napravo v obliki prilagodljivega kabel približno tri metre v dolžino. Kabel odmori kanalizacijskih cevi v vseh področjih (od čiščenja kopeli, kopeli do pomivalnega korita in umivalnik za wc) v vrsti: po svojem pristopu k kanalizacijo.
Pred kratkim, za namene "prodor" blokade izumil poseben majhnih kompresor, ki uporablja stisnjen zrak, dobavljenih občasne impulze, kot če pritisnete zlepi.

Vendar na Splošno, kot zaključek, en nasvet: če blokada se ponavljajo preveč pogosto, primeru lahko obstaja, ne v svojo malomarnostjo, in na Splošno v slabem stanju in poslabšanje kanalizacijske cevi. In edina pravilna rešitev tu bi bilo popolno zamenjavo cevi.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика