четверг, 29 мая 2014 г.

Naše skrivnosti: Izbira zavese

Če ste kupili novo stanovanje in razmišljate o nakupu pohištva, ne pozabite na ključno vlogo zavese v notranjosti'Yeri. Pogosto izbira je prestavljena na zadnji trenutek, čeprav okna okraski, je zelo pomembno ustvariti prijetno vzdušje v hiši. In ne samo v novem stanovanju. Kako, da poberem žaluzije?

Kot ličila barve skriti napake in poglabljajo svoje obraz in tkanine žaluzije lahko preoblikujejo svoje okno. In tam, se lahko le malo stvari, vse, kar je pomembno: velikost okna, in na njeno mesto, in višino stropa, in med'jer apartmaji. Na primer, kontrastni tkanine s prečnimi trakovi vizualno "razširi" stene. Z navpične črte na nasprotno - ne stene "višje." Hladno modri in sivi toni vizualno hladnem prostoru, in toplo rdeče in terakota - toplo. Pisane zavese, čeprav bo na prvi svetla točka v inter'Yeri, lahko hitro dolgčas, vedno se nekaj povprečen, kljub svetlost.

Zavese niso bile spojene s Ozadje, ne pozabite,', da si zapomnite naslednje pravilo: zavese so svetlejše ali, nasprotno, temnejše od stene. Mimogrede, barve morajo biti kombinirane in oblazinjenega pohištva, še posebej, kot je pohištvo, kot pravilo, kupil ne za eno leto. Kot je za tkanine teksturo, potem v tem primeru pohištvo, bedspreads, blazine pokrov za naj služijo kot vodilo za izbiro.

Poleg tega je koristno, pam'ne pozabite, da eno barvo tkanine brez risanje bolje harmoniji z okolico kosov. Njihove koristi, utelešenih v barvo in teksturo. Če je vaše srce dearer tkanino z vzorcem, potem morate skrbno izbrati ne samo barve zavese, ampak tudi motivi, in obsega slika - vse bi moral stati'povezati z design, pohištvo in okrasje iz preproge.

Če je soba majhna, ni vredno eksperimentirati z različnih barv in teksture. Lahko si zelo vulgarno. Morate izbrati prevladujoči tkanine, ki bo uravnovešanje vseh drugih materialov. Ob istem času, nekateri materiali lahko v nasprotju s temeljnimi za dopolnitev dekor različne poudarke.

Nič manj pomembna je izbira modela žaluzije ali zavese. Če je vaš apartma je na visoki stropi in velikimi okni, morate uporabiti dolgo zavese s sklopi, ki presega 2,5-3-kratne dolžine cornice. Če visok strop ni med pluse vaše stanovanje, vendar je še vedno le oddaljene sanje, potem ne smete uporabljati bujne zavese in lambrequins.

Pozimi in poleti eni barvi?

Eden od pomembnih trenutkov v dekor je sezonskosti. Z nastopom poletja, se nihče ne bo nositi krzno plašč, zakaj vaš Windows bi moral postati odgovor na skrivnost "pozimi in poleti ene barve"?! Sezonske spremembe redno uvajamo novost v notranjost'jer svojo sobo. V poletnih mesecih lahko uporabite svetlobe zavese tanke bombažne tkanine, in v zimskem času - zavese iz bolj gosto topel-barvne tkanine. Če se zimskih dneh ne prispeva k prebujanju svoje življenjske energije, in okrepiti œeljo, ne sme zapustiti toplo posteljo, težke zavese, v tem primeru bo zelo koristno.

Za ženske, ki plačati veliko pozornost za izboljšanje doma, vam lahko ponudimo zavese, ne samo pozimi ali poleti, vendar če uporabite to pravilo z nastopom nove sezone, vsakič, ko diverzificirati med'jer vaš dom.

Nova moda draping stare zavese

Po mnenju strokovnjakov, zdaj prevladujejo dve trendi v draping zavese. Prva možnost je tradicionalni slog, ki je značilna za različne dele in vse vrste nakita. Druga možnost - Ministrstvo za zavese iz vse notranje'soba notranje zadeve.

Glavna stvar v oblikovanju zavese je, da ne pretiravajte. Pam'ne pozabite, da tudi najenostavnejši (in včasih banalen) tehnike (kot perekhid, mesto, Skupščina) se lahko spremenijo ne le okno v vaši hiši... ampak vse inter'EP kot celote!

Če niste zainteresirani običajno zavese, nato poslušate, svetovanje oblikovalcev, ki ponudijo, na primer, da bi "layer cake" zavese. Če ste posrnuti tak predlog, pam'ne pozabite, da je število zavese ni omejena, tako dolgo, kot so bile lahke prosojne tkanine in samo eden od njih (nočitev) - od gosta. Pri kombiniranju lahke in težke krpe morajo delovati dve načeli harmonijo in kontrast.

Da bi originalne zavese, lahko preprosto z'dawsi barve kvadratov iste tkanine skupaj. Te zavese so pritrjena na greben, s pomočjo prstanov in objemke. Imejte v mislih, da je gostota tkiva v kvadratov morajo biti enaki. Samo originalne zavese bo videti popolnoma v notranjosti'notranjost apartmaja, kot element oblikovanja. Drug način, da bi vaš izvirnega okna: stare zavese krasijo aplicirano barvo za Ozadje. Imejte v mislih, da je ta možnost je mogoče, če stare zavese in Tapete ne opravi v eni barvi.

Če se odločite za nakup nove zavese, potem ti nasveti vam ni treba. Ker je trg zavese zdaj predstavlja veliko različnih izvirne modele. Zato so lahko tudi okrasite: samo pustite zavese na tla. Možnost in francoski zavese, ko širina je polovica širine in dolžine dvakrat njegova višina. Take zavese zbiranje valovite kratnih in "break" vrvic, v oddelkih.

Na Splošno možnosti dekoracijo inter'notranjost z odlično Zastirke ali zavese, obstaja veliko. Glavna stvar je, da ne pretiravajte na ta način in sledite preprostih pravil, ki smo jih delili z vami.

Vir: Revija za ženske MyJane

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика