понедельник, 26 мая 2014 г.

Kaj pa, če zamrzne okno?

Nihče ne bo trdijo, da je za vzorce, ki zimske zmrzali opozarja na okensko steklo, mesmerizing in lepa. Vendar pa so v hiši za več hladnih in preprečujejo prosto gledal na dogodke, ki se odvijajo zunaj okno dogodki.

Razlogi za zamrzovanje škatle

Glavni razlog, da na ledu z'na Windows, je treba šteti za slabo prezračevanje. Rezultat tega je, da Okna so oblikovani s kondenzacijo, začnejo "krik", in v frosty vreme zunaj in zamrzne. Običajno značilne hiše prezračevanje ni zelo zmogljiva naprava: načrtovano je, da ji spopadanje s svoje funkcije, bo na pomoč naravno gibanje zraka skozi reže v okenski okvirji.

Torej, eden od razlogov za slabo prezračevanje zraka v prostoru je preveč tesnjenje določenem ozemlju. To izhaja iz dejstva, da v zimskem času veliko Gospodinje, tako tesno kritje Okna v hiši, vlažnost povečuje in s'je led na Windows. Druga priljubljena razlog, da je pozimi na Windows z'vlage in ledu, je dejstvo, da sodobna Okna so popolnoma zaprti.

Zato, praksa rešitev tega problema kaže, da je večina plastičnih Oken megla gor. Tako kondenzacije na plastičnih Oken se zgodi, ko v zaprtih prostorih, kot so vlaga, in ko je še hladno dovolj, potem pa, kot Windows zamrzne. Na koncu je treba, je dejal, da, če je soba ne bo kopičijo prekomerno vlago in ogrevanje prostorov se bodo izvajale na ustrezni ravni, ki ledu na Okna v hiši z'ni točno.

Načini preprečevanja "zamrznitev" Windows

Zato smo lahko prizadevanja v dveh smereh: izboljšati prezračevanje, da bo delo z dobro prezračevanje in normalno oskrbo naprave ali če v hiši ni dovolj toplo, ne izolacija prostorov. Če to storite, ne morete storiti, lahko uporabite naslednje ljudske recepti.

Na primer ni generacije ljudi, ki se borijo v naši državi, z kondenzata na plastične in konvencionalne Windows s posebno tekočino, namenjeni za avtomobilsko steklo, ali glicerin. Tudi podoben recept je na notranjo površino okna mazilo alkohola rešitev (10 žlici) in glicerinom (2 žlici). Po sušenju zmesi okno treba obrisati flanel krpo.

Dobro dokazano recept je, da namestite med slikami v ozki pladnji soli ali plast iz bombaža, volne, ki je napolnjena s soljo: ta metoda omogoča, sol, da absorbira vlago. Bolj sodoben način, če zamrzne okno, tam je priložnost, da se postaviti med okvirji koli absorpcijskega materiala, kot je silikagel.

Drug način, da pozabite na ledu na Windows, je le notranje lepljenje okvirjev, in zunanjost niso zajeti. Lahko tudi obrišite steklo z raztopino vode in soli. Nekatere Gospodinje prilagojeno, da notranji okna zaprta in odprta. Nato odprite znoj, ne bo. Ampak, če si ne obratno, potem kapljice vlage ali ledu na kozarec, ki ga bo zagotovljena.

Danes proizvajalci začeli izdelovati posebne oblike, ki so vstavljeni v plastično okno in vam omogočajo, da se prepreči kondenzacija na plastičnih Oken. S skupno izolacije Oken trenutno dobro izkazali posebno izolacijo, ki jih lahko kupite v vsaki trgovini strojne opreme. Ponavadi so tanki trakovi iz pene, ki so pritrjene na okvirje z uporabo lepila ali pa samo mehansko.

Vendar pa lahko pristop s to zadevo iz druge strani. Na vodni kopeli naj stopijo figure iz voska, ki ga lahko kupite v lekarni, medtem ko primerno orodje za preprost svečo. Nato v vodo in toploto uporabljati brizgo za enkratno uporabo: moral bi biti brez igle in glasnosti, več je bolje. V njej boste potrebovali, če želite poklicati parafin, dokler se ne ohladi. In potem hitro zlije vse oknu vrzeli in razpoke, ki jih ne potrebujete. Ta metoda je zelo priročno: to je enostavno, hitro in čisto. Tudi spomladi, ko odprete Windows vosek bo padel sam po sebi.

Dodaten hladen zrak, skozi katerega nato zamrznejo Windows, zagon v sobo in razpokane stekla, ki so zaradi različnih razlogov, morda ne boste mogli zamenjati celotno platno. Da bi rešili to težavo, seveda, morate palico s počeno steklo. Dobro zanesljiv način je, na naslednji način. V majhni stekleni steklenici brizgo se zlije acetona in postopoma nižje nazaj kosov pakiranje pene.

Mešanico je treba vzgajati z mešanjem, dokler debela tekoče kislo smetano. Nato dal štiri kubični centimeter terpentin in ponovno previdno premešamo. Pridobljeno debel prozoren viskozen maso je potrebno, da pogrešam znamke tresk stekla. Seveda, šiv, da bo videl, ampak za dejstvo, da ne bo zamudil prostorih, ki jih bodisi zrak in vlago.

Uporabite te namige in ledu na Windows v zimskem času ne bo taint udobje, lepoto in udobje vašega doma.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика