вторник, 27 мая 2014 г.

Polaganje strešnika v kopalnici

Polaganje mozaika zapleten proces, ki je sestavljen iz več faz projekta. Da bi preprečili poškodbe in deformacije prevleko, ki je zelo pomembno, da se strogo držijo tehnologije. Pomembno natančno in temeljito pristop k temu procesu.






Obstaja več možnih tehnologija polaganja mozaika. Kljub vsem razlikam med njimi, v različnih tehnologij obstajajo tri Splošne faze: priprava površine za polaganje polaganje ploščic mozaiki in injekcijsko vse šive.

Pomembno je, da upoštevajte, da če boste položili ploščice v prostorih z visoko vlažnostjo, morate uporabiti posebna tehnologija polaganja.

Materiali za zbiranje obstaja veliko. Tukaj je izbira, je vprašanje, kako, kakšno pokritost je izbranem materialu. Če mozaik pokrita tla - primeren material, iz naravnega kamna. Tako tla ne bo slip. Njena mat bo dodelila steno.

Za stene, najboljša možnost je, stekla ali keramike. Ti materiali so najboljše dekorativne lastnosti. Uporaba bolje obnašal mozaiki iz stekla, kot manj občutljive na spremembe temperature in čistila.

Začetek polaganja ploščic, mora zagotoviti, da temperatura v kopalnici je bila v območju od 5 do 25 stopinj Celzija. Na podlagi mozaik je dokument, ki bo dala boljši oprijem materialov.

Torej prvi korak je pripraviti stene, polaganje strešnika. Površina je prinesla gladko, kako bo gladko grobo površino, tako da bo enako in končni rezultat, kot mozaik, ki se ponavlja vse izbokline in odprtinami za cevi od stene.

V evenness površine vpliva na količino raztopine. To je treba spomniti, da je največje število 10 mm.



Barva osnove, je prav tako pomembno - kaj je več, to je, manj bo to vplivalo na splošno barvni mozaik.

Po pripravi površine je označena navpične in vodoravne črte. Dal lepilo. Listi mozaični ni težko stisniti, po RAM svojo lopatico. Papir obloge odstrani ne prej kot v 30 urah po zaključku dela.

Po vsem, nameščen tesnilni posebne epoksi orodje in uživajte opravljeno delo in dober rezultat.

 

Na materiale, informacije in gradnja portal www. stroimdom. com. ua


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика