воскресенье, 20 апреля 2014 г.

Lutke

Ljudje vedno obravnavajo lutka, ki na poseben način, že od antičnih časov je igrala skrivnostno vlogo,-združljivost', povezani s koncepti življenja in smrti. V korelaciji z skrivnosti, obrede in rituale, je postopoma izgubila svojo čarobno smislu postaja preprosta igrača, pozneje pa se je stanje dekoracijo inter'jer.

Lutka, ki nikoli ne umre - so pravkar želite ustaviti predvajanje

Težko je verjeti, da na začetku punčke so bili povezani s koncepti življenja in smrti, so zapisana stari mitološko razmišljanje - ugovor mrtvih in živih. idoli in božanstva, ustvarjene iz gline, kamna, rog in kosti. V "senci gledališča", v smislu, ki je bil v ritual komunikacije z duhovi prek lutke, narejene iz listov

Master puppeteer poskušal oblikovati tako jasno, kot je mogoče, nos, ušesa in usta, z uporabo enega od p've simbolične barve: bela, rumena, modra, rdeča in črna. Lutke postal prvi atributi igre, kot rokavice (so "Ostržek"), in senčne lutke (ravno številke, s oljen barvni papir, da pritisnete med korakom na zaslonu s strani vir svetlobe. Vsi so bili upravlja človek. Državni lutkovno v resnici prišlo šele v XIX. stoletja: magistrsko Frederick Miller je ustvarila slika Papež'-Masha (dobesedno "žvečilni papir"; mešanice papir, pesek, cement in moke). Je spremenilo, ne samo lutka, vendar narave proizvodnje. Te lutke, ki je prišel v Evropski masovne proizvodnje, izgube funkcije obrti in folklore. (...)

Avtorja lutke

Danes lutke, ki jih srečamo zelo pogosto v gledališča, trgovine, ki jih vidimo na televiziji, so postali del promocije. In še, sredi zmagoviti hoja serijska igrače, v XX stoletju niso pozabili tej skrivnostni zvrsti umetnosti kot umetnosti avtor je lutka.

Za razliko od gledališke lutke, lutkovno animacijo, od otroških igrače, igre, ta dela so ustvarili izključno za razmišljanje in včasih presenetljivo "negrescos globino". Do danes te vrste umetnosti je bila ustanovljena, je našel svoje lastne usmeritve in trendi, je njihova "klasike" in "Avantgarde". Sodobni avtorji ustvariti delo, ki ga je težko poklicati lutke v običajnem pomenu besede, kljub vsem znanih tehnologij. Jih ni mogoče pripisati rekviziti, skulptura malih oblikah ali oblečen kiparstvo. To je podrobne, ostre, skoraj o nakit'predmeti poskusi umetnik, iskanje novih tehnik, kombinacije teksture in stilov.

Preberite več o avtorju je lutka, njegove funkcije in aplikacije, ki opisuje generalnega Direktorja in glavnega oblikovalca Ustvarjalne O'Znannya "Granat" Svetlana Andreeva-Shepeleva: "Ko hitrega razvoja lutkovno industriji v poznih XX stoletja privedla do dejstva, da je umrl, brezosebna izdelkov preplavili trg, povpraševanje po delu, ki so izdelane v majhnih serijah ali v enem izvodu. Tak izdelek lahko privoščiti, da ne vseh, ampak le premožni ljudje, kot je žena nekdanjega Predsednika Barbara Bush ali igralka demi Moore, ker je bila cena do nekaj tisoč dolarjev.

Danes avtorja punčko iz svetovno znanih mojstrov je vredna svoje teže v zlatu. Nedvomno, v našem času lutka, ki je eno od najbolj priljubljenih okrasitev trendov v notranji opremi'jer. Vendar, nakup, na primer, "porcelana lepote na enem od lokalnih trgovine s spominki, boste morda ugotovili, enako v soseda. Sodobni ljudje, ki živijo bogato, vendar ne monotono zaman življenja, kjer je vse, kar je tipkal, ponavadi izstopati in biti ločeni, da se poudari njihovo individualnost. V želji, da bi svoje inter'jer želeno barvo, ki odraža osebni okus, čustva in razpoloženja, ljudi, ki bodo poskušali, da okrasite to v edinstvenem predmet, kot avtor je lutka, ki jo lahko kupite po bolj ugodni ceni (... ).

Lutka - živo podrobnosti, ki lahko postanejo dominira med'RNIM naglas, kljub na videz majhnem obsegu. So lahko ne le dekorativni element, kot sva mislila, (mislim, da "babica, ki je zbirko porcelana balerina z odlično "otrok strank"), in funkcionalni objekt. "Dokumentiranje apartma v angleškem slogu, na primer, smo predlagali, da stranka razviti serijo avtorskih lutke-imetniki za knjige, v knjižnici, - pravi Svetlana. - Značilno za London znake ustvarjene iz plastičnih lutk: Butler, starejših gospa, itd. So pretirane, aboten, vendar zelo učinkovita in impresivno. Razen za eno lutkovno številke ali kompozicije, sestavljene iz več elementov, dekoraterje, lahko ustvarite zapleteno pripoved sličice.

Navdih za to idejo in spoznal svojo edinstvenost, lastniki odobril razvoj zasebnega podvoji, ki bo krasijo sobe sedem članov,'th, s poudarkom na individualnosti vsakega, v izbrani slog inter'jer. Na primer, oče družine ko obiskali Muzej Sherlock Holmes v Baker Street. To dejstvo nas navdihuje, da ustvarite zanimivo lutkovno sestavo. Skupaj skica je naslednje: lastnik hiše sedi na stolu pred Sherlock Holmes v dnevni sobi, detective, domnevno govoril na filozofske teme pred prasketanje kamin. V zameno, dekle soba okrašena z miniaturnimi "Na sprejem s Kraljica Anglije, kjer je Osrednja osebnost bo postala sama dekle-"Princesa", obdan najljubše igrače in angleški znakov pravljic. Prihajajo s teh mccrossen, bi radi najprej poustvariti vzdušje in duh starega noble v Londonu ".

In to ni celoten seznam tem, kako lahko prilagodite in uporabite avtor je lutka v inter'Yeri. Kot ste, na primer lutka-obešalnik na papežev'-Masha s funkcionalnimi roke-kljuke in glavo, na katero lahko obesite klobuk? Ali kava miza z nogami kot silhueta ženske slika? Se strinjate, da so nekaj, kot je to v inter'Yeri - original in impresivno.

"Glede na to, da sodobne tehnologije omogočajo, da združujejo različne teksture in barve in tkanine, lutka postane nekaj več kot le inter're dekoracijo in še posebej otrok je igrača. Moje mnenje je, lutka, kot darilo bo, kot oseba, ki ima vse, še posebej, če bo imel podobnost z bodoči lastnik ", pravi oblikovalec (... ).

Besedilo> Natalia Strugovschikov
Foto dovoljenjem creative o'enotnosti "Granat"

Vir: www2. iž-dom. webstroy. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика