воскресенье, 20 апреля 2014 г.

Štukature: poskusite na sadra

Morda je ena izmed najbolj priljubljenih načinov za izboljšanje stanovanja, ki daje značilen odtenek Palace pomposity - okrasite inter'jer izdelkov iz mavca letve.

Dejstvo, da je omet ima edinstvene lastnosti: v času, klimatske razmere ne spremenijo barvo in teksturo in obliko, sadra izdelkov. Poleg tega je to gradivo, ob visoki vlažnosti naravno absorbira odvečno vlago in v suhem vremenu, daje vlago nazaj. Poleg tega, sadra ima še eno prednost - je enostavna za popravila in barvanje. Na barvanje ometane, lahko uporabite popolnoma vse vrste barv: voda-emulzija, emajl, akril, karneval - tako, don'biti prepričana, da morajo ostati bele.

Mavca letve, ki se prodajajo v obliki ločenih elementov in modulov, iz katere želite ustvariti enotno sestavo glede na vaše načrta ali zamisli oblikovalca. Bo povedal o najbolj tradicionalnih elementov.

Vtičnice

Rosette oblika ostaja nespremenjena, vendar je zdaj njena uporaba v večini primerov, je skupaj z estetske in praktične funkcije. Krepitev kiparskih ustanovitve do stropa, prav skozi to opraviti luči. Simbioza dveh elementov, štukature in luç, bo še poglobila določen stil prostora. Stroški prodajnih mest se giblje od 450 do 2000 rubljev na eno.

Napušči, plinths, letve (meja za stene)

Ornamenti so namenjene za okras'povezave med steno in strop in zaprite pritrditev ali zavese skriti osvetlitev prostora. Napušči skriti za razsvetljavo in vizualno dvig zgornje meje. Zdi se, da je "lebdi" nad sobi. Obstajajo tudi zelo priročno v namestitev fleksibilne modele napušči in letve za dekoracijo, okrogle, z zaobljenimi stenami. So vse te strukture od 100 do 5000 rubljev za eno delnico.

Stolpci stolpci, pilastri

S stolpci in semi-stolpce, lahko spremeni vaš dom v pravi Palači! Vendar se morate zavedati, da se kolona iz mavca, ne sme biti prenašalec. Če ste prevzame obremenitev, je treba prenesti na ventil, ki se izračuna v skladu z vrednotami težo, vendar v nobenem primeru ne na konvoj. Stroške en stolpec - od 1000 do 10000 rubljev.

Pilastri - ravno pilastri se uporablja predvsem za deljenje prostora v funkcionalnih območjih. En izdelek lahko naročite za 200 in za 1500 rubljev.

P'detali

Iz mavca pogosto bi p'descale - trajne stoji, stebri, kipi, ali druge dekorativne kompozicije. V oklepajih so Temelj za police in kamin modelov. In p'distalni in nosilec je zasnovan tako, da nosi breme katerega koli predmeta, vendar imejte v mislih, da pod silo njegovo težo, ki ne presega 50 kg

Strokovno mnenje

Zakaj uporaba mavca štuka je priljubljena, in kakšne koristi ima? Na vprašanje bo odgovorila inženir družbe "EDINOGO" Andrej Kuzmin:

"Zdaj v trgu štukature dve glavni material je sadra in poliuretana. Sadra se najpogosteje uporablja, saj z njeno pomočjo reprodukcijo najboljših risb, ki jih lahko prevzame zapleteno olajšave, najbolj bizarna obliki. Poliuretan je, z njim težje delo. Če štukature se izvaja v skladu z izključno nalogov posameznega projekta izvajalca, nato omet je nenadomestljiva. Samo omet omogoča, da utelešajo idejo v prvotni, ker je tehnologija za ulivanje mavca letve lažje in večkrat cenejši od drugih materialov."



Kuzmina Varvara

Fotografija www. stuckware. de, cgi. ebay. ch

Vir: IDH. SL - interior design'jer

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика