воскресенье, 20 апреля 2014 г.

Lutke v vesolju

Četudi niste profesionalni slikar, na željo lahko ustvarite "večni delo". Na primer, neskončno Vesolje - pogled na zvezde, ne iz spalnice.

Ali sestavi nominalni lutke, - nikoli ne pozabite na daljni predniki ali prijateljev.

Oblikovalec Sergej Aero rad padlo na prostor, temo, in ponuja storiti za spalnico sliko nočnega neba zvezde. Luči na to bo oddaja mehko modri sij.



Ob pogledu na to sliko, najbolj lepa stvar, da se sprostite in sanje. Dobro, da ne bi pozabili in na čas, da se spustil iz nebes na zemljo, pogled na uro. Svoje Aero tudi, vključene v njegovi sestavi.

V prejšnjih sobe oblikovalec povedal, kako to storiti lučka "Yin-Yang". V primeru vesolja boste potrebovali majhen žarnica. Ta čas običajno Božično drevo garland.

Nakup v art shop pene Krovu (oblikovalci in arhitekti, ki ga uporabljate za tiskanje). Žrebanje vaš kozmični pokrajini. Sergej svetuje, da bi sliko o velikosti 1x1, 5 m

Vrtanje lukenj v mestih, kjer na vašo skico bo nebeřki organi.

Plašč celotno površino kartonske temno srebrna emajl (na primer, "nitro"). To bo iskrico, kot so polirani. Naslednji korak je, da gredo, preden se barva popolnoma suha.

Poglej za hišo, ali trgovino krog velike kroglice različnih barv, velikosti od 1, 5 do 3 cm), ki jih boste opravljali planet. Lahko uporabite nekaj žogic za tenis. Jih prerežemo na pol, z žago za kovino.

Pritisnite navzdol trdno biseri in kroglice na kartonske nad izvrtane luknje. Netactive emajl v tem primeru bo igrajo vlogo lepila.

Ko so vse kroglice bo na svojih mestih, čakati na sušenje in izvrtajte luknje v njih, tako da je v prihodnosti lahko začne gosto malo Božično drevo žarnice.

Oglejte barvo v svetlejših odtenkih. Sedaj pomočite čopič v barvo, nato držite več kot prilepljena kroglice, tako da barva na vrhu kapljalo na to. Storijo enako z vsemi polobli v sliko. Ker prvotno luči, ki so bili različnih barv, po sliki se bodo med seboj razlikujejo, kot se spodobi planeti: ena je nekoliko temnejše, drugi je malo lažji.

Še enkrat pomočite čopič v barvo in stresite na sliki. Na koncu zvezdnato nebo treba iti nenavadne kozmične vzorcev.

Ko je suha, kupiti poceni elektronske ure, zmanjšal za velikost slike luknje in vstavite znak tam. Če luknjo je treba storiti, kot gledati tako tesno bo šel v to, da sploh ne potrebujete lepila.

Pečat obraz gledati, prozoren lepilni trak, nato pa potresemo na vrhu barva enaka barvi, ki je naslikana na planetu. Odstranite trak - ura-obraz ostane čista, vendar bo obdan z bogato okrašen halo.

Nakup običajne Božič electrogarlands (bolje, če bo utripati modro) in jo prilepite žarnice z nazaj v luknje na sliki. Žarnice naj prilagodi za vstop v kroglice. Žice pravljice luči, ki zaostajajo sliko, držijo na površini traku, da sliko.

Vstaviti sliko v kovinski okvir, v srebrni barvi z zank-"ušesa".

Ta slika, kot lučka "Yin-Yang", boljše izgleda nad posteljo v spalnici.

In oblikovalec Elena Noskova, nadaljevanje temo družine "p" inter'Yeri, ponuja postavi v vidno mesto v stanovanju cela družina lutke - vendar ne navadnih in registrirane. Vsak od njih lahko predstavljajo ženske svoje generacije, sedem'th: prababica, babica, mati, itd., In ste lahko ustvarjalni in da se vključujejo v matreshki družino in moških, in za moje prijatelje.

Ko osebnosti, prva stvar, da razmisli, kaj je najbolj presenetljiva značilnost vseh. Če ena od njih je učitelj lahko pripravi z kazalec, računovodja računov, itd., Lahko, na primer, prikazujejo lutka-zdravnika, kako je to narejeno na Elena. Drugo matryoshka predstavlja z otroci. In najnižji v obliki otroka. To je kot matryoshka-želja: da so njena hči precej deklica je bila rojena.

"Takšne lutke, si lahko ogledate vse družinsko drevo, " pravi Elena. - Hkrati se lahko uporablja kot didaktični priročnik za izkušnje z otroci, skupaj študira družinsko drevo.

Kako to storiti?

Nakup v trgovini za umetnike ali na Izmailovo Vernissage nabor zahtevanih "prazno" ni lutke.

Doma oscurita vsako obliko, če je površina zelo gladka.

Predsednik gnezdenje lutke (z drugimi besedami, plašč), barve, ko slikarstvo šel na drevesih'Jan površino in oblečen, točno, brez madežev. Primerna je za ta namen PVA lepilo, razvezanih ali varjene iz škroba prilepi.

Za barve lutke bo ustrezal skoraj vse barve - gouache, akvarel, olje. Lahko tudi poskusite to storiti z barvnimi svinčniki ali svetlo z barvicami. Ampak najboljše akril, ker je okolju prijazen in trajnosten.

Da bi obeležili začetek sliko preprosto pero in potem, da pripravi in barve.

Daje vsaka "family" njihove individualne značilnosti (oblačila, barve za lase, "strokovno" znaki), znamenje - ei'I in patronymic lahko postavi na stran.

Če ste uporabili akrilne barve, in sperite (še posebej, če se domneva, da so lutke se bodo redno, da se v roki), kuverta njih od zgoraj s preglednim in lakov, vrsta parketa.

Ana Vasilieva

Vir: "Moskovsky Komsomolets"

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика